Изображение - Human Design - Астрология - Вода

УСПЕХЪТ ПРИ ВОДНИТЕ ЗНАЦИ ИДВА ЧРЕЗ ГРИЖАТА ЗА ДРУГИТЕ

Изображение - Human Design - Астрология - Вода статия ,

Представителите на водните знаци са изключително сензитивни, интуитивни, грижовни и творчески натури. Те умеят да са свързват с останалите на дълбоко емоционално и духовно ниво. Водните знаци често са спасители във всеки смисъл на думата. Те имат дарбата да постигат успехи в материален и морален план чрез грижата за другите. Тъй като елементът вода означава чувство, тези хора умеят да разбират физическата и емоционална болка на другите и да им помагат да се излекуват. Водните знаци се отличават със своята изключителна проницателност, грижа, състрадание и разбиране към другите. Те притежават характерната за водата дълбочина, разбирана в интелектуален, емоционален и духовен план. Особено Скорпионът, които е най-мистичния и дълбок знак на зодиака. Самата енергия на водата е проникваща в дълбочина, пречистваща и обновяваща.

Успехът при водните знаци често идва чрез професии, свързани с медицината, психологията, грижата за хората и услугите. Също така те са чудесни творци във всички области на изкуствата, защото изкуството е емоция. Водните знаци са много нежни, творчески, мечтателни натури. За тях материалната действителност може да изглажда доста груба. Когато водната енергия все още не е овладяна достатъчно или не се използва конструктивно може да доведе до различни натоварващи емоционално – психологически модели като например ролята на жертва или бягство от действителността чрез различни зависимости. Не са редки случаите, когато индивиди, които имат активна водна стихия и не успяват да се адаптират към материалния свят, стават отшелници или търсят изход и спасение от сблъсъка с действителността чрез различни форми на бягство. Преди да започнат да лекуват и да помагат на другите, водните знаци трябва да се научат да помагат и да излекуват себе си. Когато водният елемент преобладава в наталната карта, това означава, че човек има трансперсонална карма. Той живее повече за другите. Ето как различните водни знаци успяват в живота:

Раците са много интуитивни, чувствителни и грижовни. Те отлично разбират нуждите на хората. С тях всеки се чувства разбран, приет и обгрижен. Постигат успех чрез професии, свързани с храната, семейството и дома. Отлични брачни консултанти и психолози са. Успешно се реализират и в сферата на готварството, ресторантьорството, хотелиерството и всички услуги. Също във финансовата сфера като консултанти, икономи и др.

Скорпионите притежават голяма духовна сила и лечителски способности. Енергията им е трансформираща и регенерираща. Затова се реализират успешно в професии, свързани с медицината. Също и в различните области на науката, изследователските дейности, военното, минно- геоложкото дело и разузнаването… Големи успехи постигат и в политиката, управлението, банковото дело. В духовните науки, психологията, астрологията и др.

Рибите са много грижовни, чувствителни, интуитивни и надарени с богата фантазия и творческо вдъхновение. Често постигат успех чрез своите музикални и поетични способности. Също в киното, телевизията, представянето на всякакви фантастични и илюзорни светове. Те са родени творци във всички области на изкуствата. Успешни медицински специалисти и изявени доброволци и мисионери. Също така постигат успехи в начинания, свързани с благотворителност, развитие на таланти, организации и фондации с идеална цел и др.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено