Изображение - Human Design

ВЪВ ВАШИЯ БОДИГРАФ СА КОДИРАНИ 6-ТЕ ОСНОВНИ ПРИЧИНИ ЗА ИДВАНЕТО НА ДУШАТА В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО

Изображение - Human Design статия ,

Системата Human Design е път към себепознанието, наука за човешката индивидуалност. Уникално съчетание на редица древни знания и науки – астрология, И-дзин, Кабала, системата на чакрите и сакралната информация за прераждането на душата. Тя представя универсалността на комплексните космични принципи според които нищо във вселената не се губи, само се видоизменя. Хюман дизайн Ви помага да извървите по-лесно пътя към просветление и осъзнат живот по един много достъпен и едновременно задълбочен начин. Дава Ви уникалната възможност да навигирате уверено чрез прилагането на Вашите стратегия и авторитет да осъществите истинският си богат потенциал, за да сбъднете прекрасната същност, която сте създадени и родени да бъдете. Тя е надежден помощник за изпълнение на Вашата мисия и път в живота. Разглежда темата за прераждането на душата в конкретната инкарнация чрез кодираната информация във Вашия Бодиграф.

Усвояването на кармичните уроци, трупането на знания и опит и непрекъснатия стремеж на душата към постигането на съвършенство стоят в основата на преражданията на всеки от нас. Разбира са всяка душа си има своите конкретни задачи за изпълнение и мотиви, за избора на конкретното си прераждане. Според духовните принципи основните мотиви за избор на прераждането могат да бъдат представени в 6 направления. Ето кои са те:

Придобиване на опитност, растеж , обучение.

  1. Да се развивате като: трупате опит, наблюдавате, преживявате, откривате нови хоризонти, разделяте се с предразсъдъци и грешни модели на мислене и поведение, усъвършенствате се…
  2. Да генерирате идеи, собствени прозрения, разпространявате знания, информирате, създавате доктрини…

Изпълняване на желания, натрупани в емоционалното тяло.

Желанията се натрупват и съхраняват в пластовете на Вашето емоционално тяло. Това е жива енергия, която търси удовлетворяване в настоящото прераждане. Тя трябва да бъде отработена по съответния адекватен за душата и развитието й начин. Ще Ви представим някои желания, които водят душата в човешко въплъщение:

1. Да се наслаждавате на сетивните усещания на тялото – да виждате, чувате, опитвате, докосвате, помирисвате, да се радвате на опитността в тяло. Да трупате преживявания чрез усещането за топлината на Слънцето, прохладата на водата, вкуса на храната, песента на птиците, ромона на потока, аромата на цветята , красотата на природата…

Творческо себеизразяване.

Да работите за своето творческо и духовно изразяване и развитие. Душата има нужда да се изразява по творчески начин. Да дарява радост и красота на другите чрез дейности в изкуствата – да рисувате, свирите, пеете, танцувате, пишете, проектирате, създавате красота…

Да представяте научни, религиозни, правни, философски, житейски истини…

Повторения, за затвърждаване или корекция на модели.

  1. Повтарящи се пристрастия- зависимости, които се превръщат в движеща сила на целия Ви живот. Храната, цигарите, алкохолът и други пристрастия Ви отдалечават от реалността и конкретните Ви задачи, отдалечават Ви от духа.
  2. Лични качества. Възможно е да притежавате някакво качество, което е било необходимо за предишните условия на живот, но в настоящия вместо да Ви помага – пречи. Осъзнаването, приемането и волята ще помогнат за освобождаване от тези вкоренени алгоритми. Възможно е също да искате да усъвършенствате някои полезни качества и модели от предишни животи.

Кармични връзки и модели на взаимоотношения.

1. При хармоничните взаимоотношения душите обикновено се връщат по едно и също време, за да бъдат отново заедно и продължат своята любов, приемане, доверие и уважение един към друг.

2. Съществуват и модели на напрегнати и нехармонични взаимоотношения, които се нуждаят от корекция. Корекцията е създаване на връзки и взаимоотношения, изпълнени с любов към себе си и другите.

Служене

Това е искреното желание да правите добро, една от висшите прояви на любовта. Истинското служене излъчва много висока вибрация, а липсата му води до натрупване на неблагоприятна карма.

Всички тези модели могат да бъдат разпознати и осмислени чрез разчитането на Вашата биологична енергийна матрица, изразена в Бодиграфа и принципите на системата Human Design.

Всеки от Вас е роден или „въплътен“ с определен инкарнационен кръст, който изразява в пълна степен целта на Вашия висш АЗ да се развива и твори. В системата на Human Design има 768 основни вариации на инкарнационния кръст като 448 от тях са кръстове с десен ъгъл – Лична съдба. Кръстове, изразяващи „Междуличностна съдба” са с ляв ъгъл. Те са 256 на брой. Всичките 768 основни инкарнационни кръстове имат 112 тематични имена, които се появяват на личната Ви карта. Темата на Инкарнационния кръст взема превес в живота Ви. Тя се явява основен пътен знак, а не цел на живеене. Когато следвате своите Стратегия и Авторитет, Вие позволява на тялото си да се “позиционира в най-подходящата за Вас среда”, която ще спомогне за разгръщането на Вашата уникална същност. В този смисъл може да се каже, че предназначението в живота Ви започва да се реализира едва след като Вие съумеете да следвате себе си. Да се справяте с предизвикателства на дизайна си и се радвате на всички дарове, които вселената е подготвила специално за Вас. Да изразявате прекрасната си звездна същност по един автентичен, вдъхновяващ и любящ начин.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено