Blog thumbnail

РОМАНТИЧНИТЕ ВРЪЗКИ МЕЖДУ ПАРТНЬОРИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Blog thumbnail статия ,

Още от древността астролозите са наблюдавали връзката между небесните тела и характеристиките на хората, родени в определени сезони и месеци. Съвместимостта между партньорите от различните зодии и преобладаващи елементи. Разбира се разглеждането на партньорските хороскопи изисква наличието на определени данни и задълбочен анализ на двете карти, но ако знаете дори и само зодиакалните си знаци можете да се ориентирате за типа на връзката, която ще изградите помежду си. В този смисъл могат да се отличат 7 типа съвместимост, основаващи се на астрологичните знаци. Вижте кои са те.

  1. Между еднакви по елемент знаци. Огън – Овен, Лъв, Стрелец. Въздух – Близнаци, Везни, Водолей. Земя – Телец, Дева, Козирог. Вода – Рак, Скорпион, Риби. Това са най- успешните и хармонични съюзи. Свързват се с лекота на дълбоко ниво, защото са едновременно допълващи се и различни. Партньорите се разбират идеално. Връзката се гради на основата на взаимната любов, подкрепа. и уважение. Съюзите са дълготрайни и стабилни. Партньорите бързо намират решение на проблемите и различията между тях.
  2. Между едни и същи знаци – това са знаците Овен-Овен, Телец-Телец, Близнаци-Близнаци и т. н. Тези връзки също са много хармонични. Те се радват на еднаквостта и са от типа огледален образ. Аз съм Ти и Ти си Аз. Чувстват се свързани на дълбоко ниво. Връзката се гради на взаимна любов и подкрепа. Имат еднакви цели, интереси и винаги могат да се разберат по всеки въпрос. Те творят на едно поле и когато работят в екип нямат равни. Ако решат да си съперничат, нещо което рядко се случва, никой от тях няма да спечели, защото силите са изравнени.
  3. Между хармонични по елемент знаци – Огън и Въздух – огнените Овен, Лъв, Стрелец с въздушните Близнаци, Везни и Водолей. Също между Земя и Вода – земните знаци Телец, Дева и Козирог с водните Рак, Скорпион и Риби. Те усещат хармонично привличане. Винаги се разбират, подкрепят и често имат еднакви интереси и житейски възгледи. Могат да се вдъхновяват един от друг и да се стимулират. Същевременно има опасност да се получи желание за доминиране на единия партньор Ако едната половинка е по-властна от другата и се стреми изцяло да ръководи живота и.
  4. Между опозиционните знаци – това са знаците, които се намират един срещу друг на зодиакалната карта: Овен-Везни, Телец-Скорпион, Близнаци-Стрелец, Рак-Козирог, Лъв-Водолей и Дева-Риби. Между тях съществува голямо привличане на физическо ниво. Противоположностите винаги са интересни един за друг. Усеща се химия още при запознанството. Въпреки това с течение на времето все повече започват да се отчуждават и осъзнават различията си. Връзката често е изпълнена с пререкания и скандали. Между тях има повече неща които да ги разделят, отколкото да ги обединяват.
  • Връзките между съседни знаци в началото започват също с усещане за голямо привличане. Това са двойки от типа на Овен-Риби, Овен-Телец, Телец-Близнаци и т. н. Между тях има първоначално силно привличане на физическо ниво. Впоследствие се засилват различията и доста често връзката им е нетрайна. При тези взаимоотношения единият партньор винаги се стреми да се наложи над другия. Да пречи на развитието му или на неговите интереси и потенциал. Има опасност от скандали и раздели.
  • Партньорства между приспособяващите се знаци. Това са връзки от типа Овен-Дева, Лъв-Козирог, Стрелец-Телец, Телец-Везни, Дева-Водолей, Скорпион-Овен, Риби-Лъв, Близнаци-Скорпион, Рак-Водолей и Везни-Риби. Доста трудни връзки, но не и невъзможни. Най-често са кармични. Създават напрежение и изискват голямо търпение от страна на двамата партньори. Светоусещането и гледните им точки са коренно различни. Подходът към живота и начина на действие също. Урокът им е да се научат да се приспособят един към друг. Отнема време, докато изградят доверие помежду си, а животът им е изпълнен с непрекъснати промени. Въпреки че привличането между тях е силно още при запознанство, връзката им не е щастлива. Това са партньори, чиито черти на характера напълно се разминават,
  • Най-трудни са връзките между знаците, които образуват квадратури. Например Овен-Козирог, Овен-Рак, Телец-Лъв, Телец-Водолей, Близнаци-Дева, Близнаци-Риби, Рак-Везни, Козирог-Везни, Дева-Стрелец, Стрелец-Риби, Скорпион-Водолей и Скорпион-Лъв. Това са партньори, които трудно се „виждат и чуват” един друг. Изобщо не се разбират и усещат. Всеки от тях си живее в собствената вселена. Взаимоотношения им са енергично напрегнати. Уроците в съвместното им партньорство са трудни. Въпреки това, ако работят заедно и правят необходимите компромиси, те ще могат да постигнат много.

Ако желаете да получите повече яснота и подробности за Вашите партньорски връзки може да поръчате партньорски – астрологичен и Human Design анализ на телефони: (+359 898) 235 966; (+359 886) 955 666 или през контактната форма на сайта.

Очакваме Ви!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено