Blog thumbnail

ВИБРАЦИОННАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ – ПЪТ ЗА ДЪЛБОКА ЛЕЧЕБНА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ДУХА И ТЯЛОТО

Blog thumbnail статия ,

Здравейте, любители на астрологията!

На 01.05.2023 г. Плутон – планетата на дълбоката трансформация и регенерация навлезе в ретрограден период на движение. Той ще продължи до 10.10.2023 г. и ще ви даде възможност да направите своите изключително важни промени в живота си на вътрешно ниво. Планетата направи своето знаково и революционно навлизане във Водолей на 23.03.2023 г., но при връщането си назад отново ще се движи между Водолей и Козирог. Комбинацията от енергиите на двата знака ще ви помогне да преструктурирате две ключово важни области от вашия живот. Те ще се определят от мястото, където се намират тези два знака във вашата натална карта. При всички случаи, промяната ще доведе до изцеляваща трансформация и след нея вие вече никога няма да сте същите. За разлика от Уран, който действа внезапно и видимо преобръща живота ви, Плутон работи на много дълбоко ниво. Това е тихата и необратима промяна. Тя действа бавно, неусетно и тотално. Процесите ще се случват независимо от това дали сте готови за тях или не. Ретроградният Плутон пристига, за да изчисти на дълбоко ниво различни емоционално-психологически модели, които са болезнени за вас. Той действа като необходимата интервенция, която ви дава шанса да се изчистите и възстановите, защото Вселената предоставя възможността за обръщане на фокуса на вниманието към самите вас. Планетата управлява всичко, което е скрито. От психологическа гледна точка се свързва с най-дълбокото ниво на подсъзнанието. С непроявеното, със зависимостите, обсебванията, желания за контрол и власт, сексуалността и парите. Също така има отношение към всичко, което пречи на вашето духовно израстване. Тук са всичките ви страхове – реални и измислени и цялата ви вътрешна болка и неувереност, всичките грешни модели в общуването със самите вас и с другите.

Плутон показва областите на живота, в които търсите истината за себе си и един по-дълбок смисъл и духовен поглед. Може да посочи какво искате да трансформирате радикално. Възможно е и да ви подтикне да се откажете от властта, контрола, зависимостите и да позволите да бъдат трансформирани, за да завършите цикъла на израстването на вашата душа. На външно ниво изискванията на ретроградния Плутон са наложителни и неумолими. Обаче като цяло се тълкуват като положителни, защото отключват процеси на трансформацията, протичаща на дълбоко ниво. Във външното си проявление периодът се изразява често чрез промяна на професионалния път. Възможно е осъзнаването на стари таланти, да доведе до напълно нова посока в работата. Външните промени, настъпващи в социален план, ще бъдат предшествани от дълбоки промени на лично ниво. Ще се разделите завинаги с онази част от вашата личност и характер, които спъват развитието ви. Това понякога може да бъде доста болезнено, защото старите модели са вкоренени, но трябва да се направи място за новото. Ще видите своята роля и позиция в обществото по един нов начин. Необходимо ще бъде да вложите усилия, за да достигнете да новия резултат. Плутон посочва момента, в който натрупаните знания ще трябва да се превърнат в действие. А то ще извърши промяната. Постоянството е това, което ще я затвърди, за да се изпълни докрай. На вътрешно ниво също ще настъпват големи трансформации. Те ще дойдат чрез осъзнаване и анализиране на вътрешния ви свят, на осветяване на подсъзнателното. Необходимо ще бъде да анализирате грешките си и да престанете да обвинявате другите за тях. Трябва да се опрете на своята вътрешна сила и да намерите сами пътя на духовното си израстване. Възможно е да се сблъскате отново със стари проблемни ситуации и модели на поведение. Да мислите, че те вече са отработени, но реално не са и затова ще се явят пак докато ги преработите. Процесите на вашата трансформация ще бъдат много силни и ще се извършат. Вашата промяната ще рефлектира и върху другите хора. По този начин ще се осъществи социалната промяна. Плутон действа целенасочено, за освобождаването от натрупаната отрицателната енергия катогняв, агресия и недоволство в личен и социален план. Той преценява мъдро и проницателно какво, кога и как трябва да премахне, за да освободи път на новото в живота ви. Планетата се свързва с обновяването и регенерацията, както и с космическия цикъл на растеж и прераждане. Ретроградният Плутон предоставя шанс за осъзната работа на дълбоко психологическо, емоционално и духовно ниво. Уникална възможност да прегърнете своята личната трансформация и да приемете най-дълбоките си желания.

В момента и Меркурий също е ретрограден до 14.05.2023 г. Това ще бъде прекрасен период за усилена вътрешна работа и с менталните модели. За освобождаване от негативни мисловни модели и неадекватни комуникативни навици и практики. На вътрешно ниво акцентът пада върху общуването, връзките и комуникациите. Това е времето, в което е необходимо да възстановите първо истинската връзка и комуникация със самите себе си. Да осъзнаете вашата автентична същност в цялата и пълнота. Да откликнете на вашите стремежи и нужди. Важно за духовната ви еволюция също така е и изграждането на умения за пълноценно и адекватно общуване с другите: с партньорите в личен и бизнес план, с децата, семейството, социалното обкръжение. Да усвоите изкуството на адекватната и пълноценна комуникация в личен и социален план. Уменията ви за работа с информацията също ще трябва да се трансформират и изчистят. Хубаво ще бъде да се освободите от фалшивите новини, ненужното престояване в социалните мрежи и зависимостите от тях. Да поработите за надграждане на своите знания. Периодът е подходящ за довършване на обучения, взимане на изостанали изпити, работа по минали и текущи проекти. Във външно проявление при Ретрограден Меркурий възникват проблеми в общуването и трябва да се внимава много какво казвате, пишете, подписвате и как комуникирате. Проблеми могат да се явят на всички нива. Словесни недоразумения от неточен изказ, липса на пояснение или грешно разбрани думи. Изгубване или забавяне на писма пратки, документи. Технически проблеми в осъществяването на комуникацията. Мобилните телефони и компютри блокират или често се повреждат. Същото се случва и с автомобилите. Периодът е неблагоприятен за сключване на договори, важни преговори, започване на бизнес, водене на съдебни дела, купуване на имоти и коли. Също за бизнес пътувания, наемане на работници, закупуване на офис техника и автопарк. Необходимо е имуществото да се пази от всякакви посегателства. Същевременно този период е подходящ за внасяне на ред във фирмената документация, за оптимизиране на производството, довършване на проекти и поръчки, извършване на анализи за минали и текущи дейности, допълване на каталози и архиви, реновиране на дългогодишни бизнес партньорства и др. Възможно е в този период да се появят приятели от миналото, да се реализират стари проекти и идеи по нов начин.

Периодите на ретроградните планети изглеждат тежки и плашещи, защото са време, в което се извършва усилена работа на вътрешно ниво. Това са точните моменти за изкореняване на страхове, негативни модели на мислене, действие или разрушителни емоции. Чрез тази работа на вътрешно ниво идват промените, развитието, израстването и стабилността. Те са необходими, защото света наоколо се променя и трябва да следвате този ритъм. Да сте адекватни на космичните енергии и изискванията на времето. Трябва да осъзнаете, че слагате грешни етикети на събитията в живота. Хората са свикнали да наричат липсата на развитие „спокойствие и сигурност”, а усилията, положени за израстването – „проблеми и кризи”. Основната цел на тези ретроградни периоди е да се научим да работим и да върнем силата в себе си. Осмелете се да тръгнете по пътя на промяната,за да изградите своето щастие и успех. Позволете си да живеете автентично, да се свържете със себе си и вашата лична истина, за да постигнете необходимото за вас духовно израстване.

Ретроградните планети в наталната ви карта се отбелязват с R след посочените градуси. Показват вашите уроци, чието отработване сте избрали в този живот. Работата по тях изисква по-задълбочен анализ и индивидуална консултация с астролог.

Времето за стартиране на вашата тотална промяна е точно сега. Освободете се от всичко, което спира развитието ви. Разгърнете своят пълен потенциал и сбъднете своята прекрасна същност, която сте родени да бъдете. Използвайте могъщата силата на трансформацията и регенерацията на ретрограден Плутон сега. Планетата ще се върне в същата позиция чак след 250 години.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено