Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Стрелец

НОВОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ – ОТКЛЮЧЕТЕ КЪСМЕТА И НОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Стрелец статия ,

Новолунието на 24.11.2022 г. настъпи в 00:57 ч. в 1-ви градус на зодиакален знак Стрелец. По традиция енергията му ще бъде много силна, съзидателна и носеща успехи. Акцентът ще пада върху темите и специфичните характеристики на Стрелеца. Той е знак, който следва решително, самоуверено и мъдро всяка своя идея. Стрелецът е философ, мъдрец, учители и умел ръководител. Харесва му да изпълва живота си с много вяра, страст и любов към приключенията. Има подчертан афинитет към въпросите на религията, философията и правото. Характерни за него са желанието за опознаване на света. Предизвикателството да открива нови хоризонти, да пътешества, да бъде автентичен, искрен и спонтанен. Новолунието в Стрелец ще ни насърчава да правим промени, да Разширяваме своите хоризонти на вътрешно и външно ниво. Сега е времето на новите възможности, свързани с дълги пътувания, контакти с чужденци, образование, личностно развитие и мащабно планиране. Действията оставете за края на януари 2023 г.

Новолунието ще донесе повече важни събития по посочените теми за хората от огнените знаци: Стрелец, Овен и Лъв и за онези, които имат асцендент, Луна или други важни астроточки в Стрелец и огнените знаци. Важно ще бъде и за хората със Слънце, Луна и асцендент в подвижните знаци- Близнаци, Дева и Риби. За всички хора, като цялостно усещане, ще има един период на желание за повече радост в живота, празнично настроение, щедрост, ведрина. Желание да се наслаждавате на живота и да правите нещата, които обичате. На вътрешно ниво ще бъдете по – великодушни, по- толерантни. Ще започнете повече да уважавате независимостта на околните и да държите те да ви отвръщат със същото. В личен и духовен план през този период ще държите на повече независимост, за да можете да се изявявате свободно. Директно да изказвате мнение без много деликатност, церемонии и дипломатичност. Огненият елемент на знака ще ви дава допълнителна сила и ще акцентира върху посочените теми и качества. Възможно е да се посветите на идеята за търсене на нови хоризонти в духовен и философски план. Да решите да предприемете далечни пътувания с цел опознаване на нови култури и страни. За последното обаче ще е добре само да планирате пътуванията, като ги осъществите след януари, тъй като Марс все още е ретрограден.

Юпитер е в тригон с Новолунието и ще ви помага да разширите погледа си, да видите по-голямата картина. Изключително важен факт е, че в деня на новолунието той тръгва отново напред. Юпитер е управител на Стрелец и новолунието. В астрологията е известен като „големият благодетел” и планетата на късмета, богатството и просперитета. Ще донесе много възможности за успешното реализиране на старите и текущите проекти, както и добри приходи от тях. Сатурн и Плутон излязоха вече от ретроградното си движение, така ще има едно усещане за лекота, за отдъхване от напрежението за преодоляване на различни спънки, забавяне и трудности, наложени от кармичните ви дългове. Особено ако сте свършили определената работа на вътрешно ниво сега ще можете да берете плодовете на позитивната промяна. Нептун също застава стационарен и ще отключи интуицията ви през този период. Възможни са пророчески сънища, прозрения, видения по темите на знака, в който се намира Нептун в картата ви. Наближава и неговото излизане от ретроградието.

В момента 4 планети се намират в зодиакален знак Стрелец – Слънце, Луна, Венера и Меркурий. Сърцето се разтваря за живот и наслади. Ще искате да поглезите себе си и близките си, да се съберете с приятели, да бъдете по-разточителни. Желанието за общуване ще ви направи по-активни и социални. Спонтанни, оптимистични и уверени. Понякога ще бъдете склонни дори на необмислени действия и приключения. Скуката, досадата и монотонността на ежедневието ще отстъпят място на забавления, рискове, адреналин и търсене на истината. Ще търсите нови начала, нови предизвикателства и нови вдъхновения в живота, дори и в любовта. Меркурий в Стрелец ще ви помогне да разширите контактите си, да се свържете с нови хора, да се запишете на нови курсове, да споделяйте знания, идеи, концепции. Комуникацията ще бъде активна и перспективна, ще носи настоящи и бъдещи дивиденти. Времето е подходящо за преговори, сключване на договори, поемане на ангажименти, които в бъдеще ще носят големи успехи. С много увереност, оптимизъм, въображение и авантюризъм ще намерите верния път за своето ново развитие. Тук отново ще повторя своя съвет да изчакате със стартирането на важните проекти до края на януари 2023 година, когато и Марс ще бъде директен и ще дава мощен тласък и сила на всяко ново начинание. Сега е времето да си поставите амбициозни цели, да планирате, да търсите нови решения и пътища, за да се развивате успешно.

Плутон в секстил с Юпитер и Нептун носи перспектива за ключова позитивна промяна. За дълбока духовна трансформация, която е лечебна за душата. Предстои раздяла със заблудите и самозаблудите. Прозрение за истината, вярата, любовта, които идват под формата на опитност, за да учат на мъдрост. Енергията на Стрелеца ще ви накара да търсите нови истини, интуиция, яснота на ума и прозрения за собствения път в живота. Загърбили ограниченията на конвенционалните подходи и модели, ще намирате нов смисъл и мъдрост. Това е време, което ще посветите на вашата истина и пътищата за постигането й. Периодът е подходящ за учене, изследване, за започване на нови активни дейности в сферата на далечните пътешествия. Интересът към опознаването на чужди езици и култури, религиозни традиции, изучаването на (екзотични) духовни, философски учения ще се засили. Моралът и етиката ще бъдат тълкувани и разбирани според собствената ви вътрешна истина. Ще се изчистят всички пречки и вътрешни противоречия, предизвикани от зова към безграничното, и постигането на текущите цели. В крайна сметка като важни ще бъдат оценени нещата, които дават полет на духа. Свободолюбието, широките възгледи и идеализъм, търсенето на истината, идеите, движението и развитието. На далечните светове, които чакат да бъдат открити.

Като огнен знак Стрелецът и новолунието могат да ви помогнат да защитите личната си сила и да изградите у себе си по- добра мотивация, доверие, решителност, вяра. Да подобрите своите отношения с личното обкръжение, да внесете повече разбирателство, ведрост, хумор. Да стимулирате собствената енергия и трансформация на ограничаващи възприятия и вярвания. В здравословен аспект периодът е подходящ за лечение и укрепване на черния дроб, вените, долната част на гръбначния стълб, седалищния нерв, кръста и бедрата. Известно е, че Новата Луна дава тласък на мечтите ви и им помага да се превърнат в реалност. Стрелецът е знак на изобилието, затова си пожелайте повече, отколкото бихте искали. Вярвайте и бъдете смели в мечтите, исканията и желанията си. Разберете, че дори и най-смелите ви представи и очаквания са твърде ограничени и бедни в сравнение с възможностите и богатството, с които може да ви дари Вселената. Когато Луната започне да нараства прочетете на глас своите желания, които сте написали за новолунието в Стрелец. Ще припомня и темите на знака Стрелец, по които приоритетно пишете желанията си:

Оптимизъм, включващ: вяра, приятелство, късмет, щедрост , храброст;

Свобода включваща: спонтанност, пътувания в чужбина, авантюризъм, изследователси дух;

Истина, включваща: религия, философия, висше образование, търсене на отговори, намиране на решения, молитва, искреност и честност;

Закона, включващ:адвокати, етика, морал, съвест, съдебни процедури.

Примерни желания:

  1. Искам да привлека повече късмет и благополучие в живота си!
  2. Искам да имам повече вяра в собствените си сили и възможности!

Пожелаваме Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено