Blog thumbnail

НОВОЛУНИЕТО В БЛИЗНАЦИ – ЕНЕРГИЕН СИНТЕЗ НА „АНГЕЛСКАТА ЗВЕЗДА“ И БОЖЕСТВЕНАТА ИСТИНА НА ЮПИТЕР

Blog thumbnail статия ,

На 30.05.2022 г. в 13:30 часа на 9 градуса в зодиакален знак Близнаци ще настъпи един изключителен енергиен синтез на мощни космични сили. В него главната роля играе Новолунието, в Близнаци, което прави точен съвпад с „Ангелската звезда” – Алдебаран, от една страна, и секстил с Марс и Юпитер от друга. В астрологията Алдебаран, позната още и като „Кралска звезда” е една от четирите неподвижни звезди, които управляват посоките. Тя е господарката на Изтока и огъня. Носителка на колосалните съзидателни сили на вселената. По природа притежава характеристиките на Марс, но е много по мощна. Дарява със сила, воля за себереализация и изява, борбеност, растеж.

В астрономията, Алдебаран (α Tauri, Алфа от Бик) е звезда червен газов гигант от първа звездна величина. Името Алдебаран произхожда от арабски и означава „последовател, следващ“ – „онзи, който следва Плеядите (звезден куб в Бик, от 7 основни сини звезди)“, т. к. звездата на небосклона се движи след Плеядите. Най-ярката от съзвездието Бик (в астрологията Телец), разположена точно в окото на бика. Обикновено е 14-ата най-ярка звезда в нощното небе. 

При ясно време може да се наблюдава как пулсира в червено. Алдебаран е една от най-лесните за намиране звезди в нощното небе. Ако се следва посоката на трите звезди от пояса на Орион от ляво надясно в Северното полукълбо, или от дясно наляво в Южното, първата ярката звезда по продължение на тази линия е Алдебаран. Алдебаран е с диаметър 43 пъти по-голям от този на Слънцето и има светимост 400 пъти по-голяма от неговата. 

А Юпитер е планетата на Божествената истина, вярата и духовността. На практика това е един космичен поток от позитивна енергия, който буквално ще се излее върху нас. В Близнаци акцентът на новолунието ще бъде в областта на комуникациите, знанието, общуването, приемането, предаването и разпространението на информацията, новите технологии, знанието. Също и върху бизнеса, договорите, пътуванията и общуването с другите и себе си. В момента Меркурий, който е управител на Близнаци, все още е ретрограден и ще насочва енергията си към вътрешния ви свят. Към връзката ви със самите вас и начина, по който комуникирате със себе си на физическо, емоционално и ментално ниво. Сами преценете: Достатъчно ли се грижите за здравето си? Търпите ли болка и неразположение без да вземете мерки? Осигурявате ли си достатъчно емоционален комфорт и почивка от умственото напрежение? Ретроградният Меркурий от своя страна дава известен превес на тежките мисли и вредните емоционално-психологически модели, които трябва да преработите, като заложите на една по-креативна комуникация със себе си. Времето до 3–ти юни ще бъде подходящо и за довършване на стари проекти, сделки, дейности. За почистване на дома и разпродажби. Взимане на отложени изпити и кратки пътувания.

Около новолунието може да се отключат скрити за вас истини, да получите отговори на въпросите, които ви вълнуват. Информацията може да дойде при вас под формата на сънища или моментни прозрения и др. Периодът е много силен, защото според законите за привличането онова, което вие търсите, всъщност търси вас. А сега е време за мощно ново начало. За посяване на идеи, създаване на нови партньорства, комуникации, бизнес, пътувания, работа с информация. Смело мечтайте е вярвайте в сбъдването на всичко, което ще заложите във вашата програма за развитие сега. Новолунието в Близнаци носи много възможности. Все още скрити, непроявени, латентни, но реално съществуващи. Работете за ПОДГОТОВКА на дейности, проекти, идеи, но отложете стартирането им след 10-ти юни. С ретрограден Меркурий в наталната карта, спокойно можете да стартирате и сега.

Следващите 14 дни ще има големи шансове за вдъхновение, успехи, популярност и слава чрез силата на интелекта и словото. Ще бъдат по-ярки, въздействащи, завладяващи и вдъхновяващи. Ще се чувствате по-контактни и харизматични. Новолунието в Близнаци прави секстил с Марс и Юпитер в Овен. Носи добро здраве, сила, оптимизъм, просперитет. Юпитер е „големият благодетел”, дарява с успехи, финансови постъпления, нови клиенти в бизнеса, развитие. Той е планетата на божествената истина, носи вяра, щедрост, оптимизъм, радост. Все пак при секстила ще трябва да направим усилия и да поработим здраво. Изискват се действия, но едновременно с това има и гаранция за успех. Добро стечение на обстоятелствата и късмет ще донесе нашето благоденствие. Силна вяра, лидерство, активност, смелост. Получаване на външна помощ в трудните моменти. Венера в Телец е на трон в собствения си дом. Дарява ни с много любов, чувственост, красота и хармония. Стремеж към лукс и комфорт – телесен, емоционален, ментален. Възможности за разцвет на изкуство, мода, дизайн, търговия. Нови морални и материални ценности.

Квадратът на Сатурн и Уран, ще внесе определено напрежение и може да изисква корекция на плановете ви. Бъдете целенасочени в усилията и действията си, упорити и трудолюбиви. Сатурн изисква отговорност и постоянство, а Уран повече свобода и нови идеи. Печеливши ще бъдат проекти, свързани с новите технологии, комуникациите, търговията, информацията, нестандартните методи и творческите решения. За да се възползвате максимално от тази висша енергия е хубаво да повишите вибрационната си честота с медитации, техники за творене на реалността или разходки сред природата. Също и смело да мечтаете, да визуализирате, да бъдете щедри и добри към себе си, защото вселената разполага с неизчерпаеми ресурси. Тя е подготвила своите дарове да вас. Трябва само да ги приемете с благодарност. Вие сте творците на собствения си живот. Позволете на съдбата да ви поднесе даровете, които заслужавате. Така ще постигнете най-правилната комуникация със себе си и света. По традиция можете да напишете и своите желания за новолунието в Близнаци и областите от живота, които управлява знакът.

Близнаци управлява:

  1. Умението за общуване, включващо: общителност, комуникативност, любезност, красноречие, тактичност, разбиране, наблюдателност, отзивчивост, лекота на общуването.
  2. Комуникацията, включваща: информацията, интернет, писането, говоренето, пресата, презентирането, търговията, бизнеса, умението за представяне на становища, защитата на тези.
  3. Учението, включващо: официалното образование, обучението, книгите, курсовете, любознателността, знанието, хармонията на ума.
  4. Логиката, включваща: бърза мисъл, ум, памет, интелект, остроумие, възприятие, фактология.
  5. Взаимоотношенията, включващи близкия кръг от хора: братя и сестри, братовчеди, приятели, съученици, съседи.
  6. В здравословен аспект Близнаци управлява: ръце, китки, рамене, гърло, глас, бели дробове, нервна система.

Примерни желания:

  1. Искам лесно да осъществявам комуникация на всички нива, по най- адекватен за ситуацията и ефективен за мен и начин.
  2. Желая да изграждам успешни, хармонични и удовлетворяващи взаимоотношения на всички нива.

Желаем ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено