Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Телец

МОЩНО ФИНАНСОВО НОВОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Телец статия ,

Новолунието на 11.05.2021 г. в 21-вия градус на Телец ще настъпи в 22:00 часа. Съединението на Слънцето и Луната, в този материален знак, предвещава финансово стабилизиране, приходи, развитие на бизнеса, постъпленията, успехите в паричните дела и това е основната тема на новолунието. Влиянието му ще се усеща главно през следващите две седмици и дори до 6 месеца, ако прави добри аспекти с определени точки в наталната ви карта. Новолунието ще даде мощен тласък на новите начинания, проектите и договорите, идеите и всичко, което правите в областта на вашите лични финансови дела в този период. Телецът е неподвижен земен знак, ориентиран към материалните придобивки осигуряването на комфорт, благополучие, охолен живот и чувствени наслади. Изключително сетивен, надарен с усет за красота, изкуства и финансови приходи, вещае подем и творческото вдъхновение във всичко, свързано с тях. Също и в любовните дела, чувствените преживявания и стремежа към лукс, комфорт и разточителност.

Внимавайте да не прекалявате, защото позицията на Юпитер подсказва, че все пак трябва да бъдете благоразумни в харченето, да спазвате определени граници. Да заделите нещо в резерв. Има известна склонност да сложите „розови очила“ и да се подведете, че всичко ще става бързо и лесно. Телец действа бавно, упорито, трудолюбиво, стабилно и разумно. Така постига изобилие, комфорт и разширение. Периодът ще е подходящ за покупки и продажби на недвижими имоти, нови начинания, идеи и запознанства, дългосрочност на договори, романтични връзки, приходи и всичко започнато в следващите две седмици. Изгответе си стратегиите за развитие и ги следвайте с вяра, упоритост и трудолюбие. Отваря се врата на изобилието до 10-ти юни. Това ще се усети най-вече от Телците. Нов тласък на всички дела, свързани с пари, изкуства, романтика и красота очакват и хората с асцендент и зодиакален знак Козирог и Дева. Особено за хора с астроточки около 23-тия градус. Като цяло периодът ще е доста благоприятен във финансово и романтично отношение за всички.

Венера и Меркурий в Близнаци и в съединение със Северен възел ще донесе нов етап в отношенията. Много комуникативност и лекота, флиртове, нови връзки, общуване, помиряване. Периодът е добър за възобновяване на отношения, нов бизнес или любов. Плутон и Сатурн са в сектора на ценностите и парите. Сега е моментът да смените работата си с по-платена, да подобрите работното си обкръжение, взоимоотношетнията с шефове и колеги. Сатурн в добра позиция с Южен възел. Седмицата след новолунието ще е подходяща за дългосрочни проекти и недвижимо имущество, договори, строителство и големи сделки.

Същевременно Юпитер и новолунието са в аспект със Сатурн. Има риск от изостряне на отношенията с авторитети – учители, родители, държавни институции. С хората, от които зависите по някакъв начин – духовен или материален. Юпитер дава прекален оптимизъм във финансите и разширяването. Склонност към голяма освободеност и разточителност на всичко, което правите, мащабност на идеите. Сатурн изисква голяма отговорност по отношение на финансите и поетите ангажименти. Трябва добре да прецените възможностите си, времето си, ресурсите и своята работоспособност. Бъдете по-отговорни. Преценете колко работа можете да поемете. Ако нямате достатъчно сили, оставете само основните неща, подгответе се, дайте си още време.

Слънце и Луна в Телец в съвпад с Лилит (черната луна) и доста широк съвпад с Уран. Тази комбинация може да е неприятна, но много полезна. Ще доведе до напрежение и до внезапни разтърсвания на ценностите и преценката ви за тях. Лилит ще извади на показ скритите ви страхове, свързани с материалната сфера. Онова, което подсъзнателно ви пречи да бъдете успешни, което блокира пътя на парите към вас. Може да има неприятни проявления на инстинкта за оцеляване. Избори относно реалните посоки, по които да продължите. Страх от загуба на материална сигурност, фобии, режим на тревожност в областта на материалните ценности. Северният възел в Близнаци в съвпад с Меркурий и в опозиция на новолунието ще посочи пътя за реализация. Както и възможностите ви за развитие в зависимост от наталната карта. Ключови ще бъдат общуването, комуникацията, гъвкавия подход. Добри възможности за търговия, също и учение, но трябва да сте по-концентрирани и да ограничите разпиляването в много посоки и идеи. Тригон на Плутон с новолунието ще донесе хубави събития в професионален и личен план, в семейството за Козирозите. На 26 май предстои пълно лунно затъмнение в Стрелец, до тази дата всички трябва да сте направили изборите за новата си посока. Отваря се коридора на затъмненията.

Същевременно Лилит в тригон с Плутон в Козирог може да изисква някаква промяна, която е дошла, защото е назряла, дори без да я очаквате. Ще извади на показ страхове за оцеляването и главно ще насочи вниманието към личната ви самооценка. Каква стойност предавате на себе си? Какви ваши страхове пречат на развитието ви? Защо и как сами обезценявате себе си чрез страха? Може да има разклащане на самочувствието и страх за оцеляване на дълбоко ниво. Промяната е дошла при вас, за да я направите. Тя е необходима, но старите ви, грешни емоционално-психологически модели, страховете ви пречат да я стартирате. Следващите 10 дена ще трябва да се подготвите за тунела на затъмненията. Да осъзнаете какво ще държите да получите в живота си. Плутон в аспекта с възлите носи загуба на финанси от стари модели. Планетата на трансформациите, на личностното усъвършенстване, на саморазвитието и качване на нивата на съзнанието изисква действия в нова посока. Може да носи болезнени трансформации и финал на неща. Внимавайте при комуникации, свързани с финанси партньорства и сделки. До 20-ти май има коридор за партньорство. и договори. Възможност за вътрешна мощ, за осъзнаване на нещата. Юпитер в квадрат със Северен и Южен може да постави Девите пред избор. Меркурий в Близнаци в квадрат с Юпитер носи доста заблуди и възприятия, които са илюзорни. Иска преструктуриране на възгледите, баланс между даване и получаване. Необходим е нов подход към парите, организация на заниманията, професията, талантите, за да носят средства.

Нептун образува секстил с новолунието и ще отключи интуицията ви. При по-сензитивните ще има ясновидство, ще бъде много специален период. Очаква се активиране на кармичните връзки, развитие на стари такива или кармични срещи със сродната ви душа. Много нежност, духовност, романтика, възвишени чувства. Нептун е висшата октава на Венера. Тя изгражда връзките на универсалната и безусловната любов. Секстилът на Нептун със Слънце и Луна носи още творчество, красота вдъхновение, отключване на писателски дарби, нови идеи. Успех в презентиране и представяне на изкуствата. Творческите проекти ще бъдат реализирани във времето с последователност и целенасоченост. Прекрасно енергийно съчетанието на духовното и материалното.

По традиция можете да напишете своите желания за новолунието в Телец и да дадете мощен тласък на личните си ценности и финанси. Използвайте кратки и ясни позитивни форми, насочени лично  към вас. Ето и темите на Телец:

  1. Телец управлява натрупването включващо: пари, материален комфорт, собственост, притежания.;
  2. Телец управлява радостта от живота на Земята, включваща: чувственост, физическа наслада, телесен комфорт, масажи, аромати, вкусове, задоволство, признателност, благодарност, хармония с природата.;
  3. Телец управлява надеждността и изграждането, включващи: стабилност, упоритост, постянство, цялостност, търпение, сигурност, доверие, стабилност.;
  4. Телец управлява самооценката и ценностите изобщо, включващи: себеприемане, самоуважение, съзнаването на личните нужди, поставяне на подходящите граници, защитата на интересите, решителност, морални ценности.;
  5. В здравословен аспект Телец управлява: гърлото, врата, брадичката, гласа и гласните струни, щитоводната жлеза.

Примерни желания:

  1. Желая да привличам в живота си с лекота изобилието, радостта, любовта, комфорта, насладите и просперитета.
  2. Позволявам на изобилието и просперитета да дойдат във всички сфери на живота ми и ги приемам с благодарност и любов.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено