Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Водолей - Стелиум

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ И СТЕЛИУМ НА 6 НЕБЕСНИ ТЕЛА 11/02/2021

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Водолей - Стелиум статия ,

На 11.02.2021 г. ще бъдем свидетели на новолуние във Водолей и стелиум на 6 небесни тела – Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн.

Новолунието във Водолей ще настъпи в 21:06 часа на 11.02.2021 г. в 23-тия градус на знака. Изключително важен факт е, че в този момент именно във Водолей се намират и още четири планети – Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн, които заедно със Слънцето и Луната образуват един голям стелиум от 6 небесни тела. Тава прави енергетиката на новолунието изключително мощна, защото в допълнение ще има букет от разнообразни влияния, които идват от присъствието на планетите там. Водолеят е изключително социален знак, който държи на приятелството, колектива, равнопоставеността, групата и човечеството като цяло. Носи характерните за Уран, който е негов управител, висок идеализъм, алтруизъм и стремеж към свобода. Обича да дава израз на своята хуманна и новаторска природа, оригиналност, нестандартност, футуристична ориентираност. Той е знак на високите технологии, комуникацията, общуването. На новаторските идеи, високата интелигентност, търсенето на познание. Катализира процесите на раздяла с ограничаващите модели, които спират развитието в обществен и личен план. Работи за приемането на необходимостта от промяна и приветстване на новото, което ще се случва в живота ни.

Сатурн, който се намира във Водолей в момента дава затвърждаване на новоустановяващите се правила в областта на собствената ни ценностна система. Трасира пътя на промяната от материализъм и егоцентризъм към духовно израстване, обществена ангажираност и алтруизъм. Поставя акцента върху собствената ценност, на базата на уменията ни. Какво сме успели да постигнем. Какви знания и таланти можем да споделим,за да сме полезни за хората. Юпитер и Венера също са във Водолей. Те носят много благополучие в материален и емоционален план. Дават просперитет, любов, хармония, развитие, благоденствие. Това допълнително усилва енергията на новолунието. Сега е времето да планирате и мечтаете – смело, мащабно, уверено, вдъхновяващо.

На 11 февруари съвпадът между Венера и Юпитер във Водолей ще бъде в Квадрат с Марс в Телец. Това предполага опасност от избухвания, напрежение, скандали във връзките и деловите партньорства. Женската енергия ще търси изява и начин да прояви своята еманципация, въпреки съпротивата на Марс. Тя иска да получи свобода, за да защити правото на своите истини и идеи. Да се прояви по нестандартен и оригинален начин, като се противопостави на Марс и неговия агресивен традиционализъм. Новата енергия на Водолей иска да разруши старите форми на живеене на любовта, връзките, комуникацията. Да доведе да преосмисляне и осъзнаване на стари модели, норми, догми, предразсъдъци, които вече са отживели времето си. Венера ще ни подари изключително красив танц с Меркурий и Юпитер в небето на 13 февруари. Освен преосмисляне на вътрешната ни ценностна система, това ще даде и едни много вдъхновяващ стремеж за интелектуален, приятелски и доста комуникативен начин на изразяване на любовта. Освобождаващ и разширяващ. Секстилът между Сатурн, Юпитер и Хирон от своя страна ще гарантира поставянето на здрави основи на връзките. Надеждност и тенденция за бъдещо развитие, изграждане на нов монумент в романтичните и бизнес взаимоотношения.

Квадрат на Уран и Сатурн – на 17 февруари ще предразполага към много непредвидими ситуации. В социален план напрежение и бунтове. На индивидуално ниво, стимул за освобождаване от стари виждания ,структури и модели и замяна с нови, прогресивни и оригинални. Една нестандартна, нова, духовна и приятелска нагласа. Едновременно с това Уран ще донесе чрез новите технологии, нови възможности и хоризонти, промяна, нов път. На лично ниво всяка промяна, колкото и болезнена да е, ще бъде за добро. Уран разрушава всичко, което вече е изживяло времето си и е изчерпано от съдържание. Това ще доведе или до тотална промяна на старата връзка или даване на шанс на новата. Тригон на Юпитер със Северен възел в 16 градуса на Водолей ще носи хармонизиране на енергията в личен план. Смелостта да приемем новото и различното. Това ще засегне хората със зодиакални знаци, асценденти и много планети в неподвижните знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Уран и Нептун ще завладяват с нови вярвания, които са доста идеализирани и нестандартни и влизат в конфликт с реалността. Трябва да внимаваме и да разчитаме по-скоро на нещо конкретно, осъществимо, реалистично.Да осмислим как напредваме в живота на духовно ниво. Какви избори правим.Юпитер ще даде шанс това да се реализира в първите 3 месеца на годината. Ще препрограмираме, общуването си, бизнеса, търговията, публичните си изяви и др. Отварят се прозорци за действие. Плутон в Козирог ни дава пречистване и трансформация на формата. Работа на едно много дълбоко ниво и промяна, която добива съзнателното си измерение в нас. Утвърждаване на духовността и възможност за постигане на голям напредък в развитието ни. Нептун прави Т-квадрат с лунните възли, и ще засегне подвижните знаци: Близнаци, Стрелци, Риби и Дева При тях акцента ще бъде върху преосмисляне на ценностите. Стелиумът с лични и социални планети, активиран чрез квадратури, дава голямо напрежение и действие. Настройте се на новите вълни на промяната и насочете енергията на революцията в сферата на живота си, която искате да промените.

Енергията на новолунието е най- силна през първите 8 часа. Тя ще бъде допълнително заредена с нови възможности в различните сфери от живота, които са управлявани от планетите в знака на Водолея. Стелиумът и аспектите, които се образуват  между участващите в него планети  и останалите позиции в наталната ви карта ще изиграят ролята на катализатор за настъпващите промени в живота Ви. Новолунието е период на засяване на желанията, които ще могат да се реализират през следващите 3 месеца. Можете да напишете своите желания, свързани с развиването на:

  1. Креативността, новаторския подход, намирането на оригинални решения, нови технологии;
  2. Свободата, хуманността, духовните стремежи и идеали;
  3. Приятелството, създаването на контакти, общуването на духовно ниво.
  4. Възстановяване на здравето в областта на глезените и прасците, циркулацията на кръвта- разширени вени, схващания и спазми.

Примерни желания:

Искам да ме осенят вдъхновяващи нови идеи за развитието на моята фирма.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено