Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Стрелец

НОВОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ И ПЪЛНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 14/12/2020

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Стрелец статия ,

Новолунието в зодиакален знак Стрелец ще настъпи на 14.12.2020 г. в 18:16 ч. По традиция енергията му ще бъде най-силна през първите 8 часа. Огненият елемент ще му дава допълнителна сила и ще акцентира върху темите, които са характерни за Стрелеца. Той е знак, който следва всяка своя идея с много страст, решителност и вяра в успеха. Характерни за него са желанието за опознаване на света, за пътешествия, за спонтанност. В личен и духовен план през този период ще държите на повече независимост, за да можете да се изявявате свободно. Директно да изказвате мнение без много деликатност, церемонии и дипломатичност. Енергията на новолунието в Стрелец освобождава задръжките, засилва желанието да се повеселите по празниците, да се наслаждавате на живота и да правите нещата, които обичате. Също така отправя предизвикателства за търсене на нови хоризонти, далечни пътувания и приключения. За опознаване на нови култури и страни.На вътрешно ниво ви прави по ведри, щедри и великодушни, по-толерантни. Започвате повече да уважавате независимостта на околните и държите те да ви отвръщат със същото.

През този период сърцето се разтваря за живот и наслади. Ще искате да поглезите себе си, да бъдете по-разточителни. Желанието за общуване с близките и приятелите, с природата ще ви направи по-активни и социални. Спонтанни, оптимистични и уверени, понякога ще бъдете склонни дори на необмислени действия и приключения. Скуката, досадата и монотонността на ежедневието ще отстъпят място на забавления, рискове, адреналин и търсене на истината. Ще търсите нови начала, нови предизвикателства и нови вдъхновения в живота, дори и в любовта. С много увереност, оптимизъм, въображение и авантюризъм ще намерите верния път за своето ново развитие.

Енергията на Стрелеца ще ви накара да търсите нови истини, интуиция, яснота на ума и прозрения за собствения път в живота. Загърбили ограниченията на конвенционалните подходи и модели, ще намирате нов смисъл и мъдрост. Това е време, което ще посветите на вашата истина и пътищата за постигането й. Периодът е подходящ за учене, изследване, за започване на нови активни дейности в сферата на далечните пътешествия. Интересът към опознаването на чужди езици и култури, религиозни традиции, изучаването на (екзотични) духовни, философски учения ще се засили. Моралът и етиката ще бъдат тълкувани и разбирани според собствената ви вътрешна истина. Възможни са някои вътрешни противоречия, предизвикани от зова към безграничното и постигането на текущите цели. В крайна сметка като важни ще бъдат оценени нещата, които дават полет на духа. Свободолюбието, широките възгледи и идеализъм, търсенето на истината, идеите, движението и развитието. На далечните светове, които чакат да бъдат открити.

Като огнен знак Стрелецът и новолунието могат да ви помогнат да защитите личната си сила и да изградите у себе си по-добра мотивация, доверие, решителност, вяра. Да подобрите своите отношения с личното обкръжение, да внесете повече разбирателство, ведрост, хумор. Да стимулирате собствената енергия и трансформация на ограничаващи възприятия и вярвания. В здравословен аспект периодът е подходящ за лечение и укрепване на черния дроб, вените, долната част на гръбначния стълб, седалищния нерв, кръста и бедрата. 

Известно е, че Новата Луна дава тласък на мечтите ви и им помага да се превърнат в реалност. Чрез зодиакалния знак, в който попада всеки месец, тя ви посочва кои сфери от живота могат да бъдат активирани в този период. Необходимо е само да напишете желанията си в едно изречение с положителна форма. То трябва да бъде кратко, ясно и позитивно, да показва точно какво искате да постигнете. Стрелецът е знак на изобилието, затова си пожелайте повече, отколкото бихте искали. Вярвайте и бъдете смели в мечтите, исканията и желанията си. Разберете, че дори и най-смелите ви представи и очаквания са твърде ограничени и бедни в сравнение с възможностите и богатството, с които може да ви дари Вселената. Най-силни са първите 8 часа от настъпването на Новолунието. В този период може да вземете лист и химикал и да напишете своите желания на хартия.

Напомняме Ви, че желанията трябва да засягат единствено Вас. Без да оказват някаква намеса върху други хора и живота им.

Ето и областите, които управлява зодиакалния знак стрелец, и в които можете да отправяте Вашите желания.

Оптимизъм, включващ: вяра, приятелство, късмет, щедрост, храброст;

Свобода включваща: спонтанност, пътувания в чужбина, авантюризъм, изследователси дух;

Истина, включваща: религия, философия, висше образование, търсене на отговори, намиране на решения, молитва, искреност и честност;

Закона, включващ:адвокати, етика, морал, съвест, съдебни процедури.

Примерни желания:

1. Искам да привлека повече късмет в живота си, за да се реализирам по успешно в личен и професионален план!

2. Искам да пътувам до Япония, за да се запозная с нова култура и традиции.

Пожелаваме Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено