Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Дева

НОВОЛУНИЕ В ДЕВА – ТЕСТ ЗА СИЛАТА, ПРАКТИЧНОСТТА И ВДЪХНОВЕНИЕТО

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Дева статия ,

На 07. 09.2021 г. ще бъдем свидетели на поредното новолуние. То настъпи в 03:52 часа на 14 градуса в зодиакален знак Дева. Тъй като новолунието се случва в земен знак ще носи характерните за елемента черти като практичност, разумност, насоченост към конкретните резултати и реалните постижения. Управителят на знака – Меркурий ще допълни тази гама с много гъвкавост, комуникативност, интелект, сръчност, пречупени през основните за Дева черти като внимание към детайлите и желание за перфекционизъм. Освен изброените акценти за Дева, основни теми ще бъдат също грижата и вниманието към здравето, реда храната, близките, роднините и всяко живо същество. Основната цел на знака Дева е непрекъснато да подобрява и усъвършенства всичко около себе си. Да пренарежда и да се стреми към по-високи резултати. Това е запазената марка на Девите. Те са ненадминати в откриването на всякакви грешки. Тяхното предназначение е да подобряват съществуващото и да доведат до съвършенство всичко създадено. В този смисъл новолунието ще бъде изключително силно по отношение на вашето бъдещо развитие и подобряване на нещата в характерните за Дева области. Те са: физическо здраве, диети и упражнения, ефикасна организация, работа, яснота, ред, услужливост, стремеж към съвършенство.

Новолунието е подходящо време за подготовка на бъдещите планове. Преди това обаче ще е хубаво да сте отпочинали по-добре, за да се заредите на макс с тази силна и нова енергия на съзиданието. Да посеете вашите желания и намерения, които ще стартирате след два,три дни, когато Луната се покаже. До края на седмицата Луната ще е в добри аспекти с Юпитер и ще носи оптимизъм. Време е да се изпълните с положителна енергия за промяна, смелост, активност. В края на седмицата Луната влиза в Скорпион и прави напрегнат аспект със Сатурн. През следващата седмица ще бъде труден период, който ще ви постави на изпитание. На тестване по отношение на парите и любовта. Също и по отношение на силата и преценката ви за адекватността на вашите действия и решения, съобразно ситуацията. Ще трябва да се трансформира и жертва нещо, да тествате силата си. Сатурн ще ви ограничава и спъва, ще ви заплашва. Но вие няма как да останете в старата ситуация и да продължавате да правите компромиси със себе си. Да бъдете твърде дипломатични, твърде компромисни, заради договореностите и другите. Тук ще се изисква едновременно смелост и баланс, заземяване, ясно поставяне на граници и структуриране. При някои хора може да се усеща като депресивен период. Най-голямо влияние ще окаже на хората с планети около 14-ти градус на Дева и Риби, също и Телец и Козирог. Значително по-леко ще бъде за Стрелец, Близнаци, Скорпион и Рак. При всички останали ще бъде лежерно, но това зависи от индивидуалните планетарни позиции в наталната ви карта.

Новолунието прави хубави аспекти с Венера и Юпитер, което ще даде възможност на всички за отваряне на път към новото. Тригонът на Слънцето с Уран ще донесе нещо ново и вълнуващо в живота ви. То ще се случи някак внезапно. Ще се слее с пътя на живота ви в стила на предопределеността и хубавата изненада. Новолунието ще ви зареди с вдъхновяваща енергия. Шансовете на съдбата ще ви донесат хармония в брака и просперитет и благоденствие в семейството или в работата. Венера и Нептун ще допълнят желанието за хармония, ще го тестват през целия месец. Позицията ще ви даде възможността за съсредоточаване в детайлите и за постигане на мечтите и желанията ви. Всичко това ще се случва едновременно и на практично ниво.

По традиция до осем часа след новолунието можете да напишете своите желания и да ги прочетете на глас на третия ден, когато Луната започне да расте.

Напомняме, че желанията се пишат в кратка положителна форма и трябва да се отнасят лично до вас! Без да се намесвате в пътя на друг човек, дори и да е близък! Ето и темите, по които можете да пишете желанията си:

1. Зодиакален знак Дева управлява физическото здраве, включващо: диети, упражнения, здравословни навици и режими, изцеление и намиране на подходящи лечители.

2. Зодиакален знак Дева управлява работата, включваща: дейности и проекти, планиране, практичност, ред, организираност, ефективност, точност, внимание към детайла, колеги.

3. Зодиакален знак Дева управлява умствените дейности, включващи: умение за анализ, критично мислене, съсредоточаване, задълбоченост.

4. Зодиакален знак Дева управлява служенето на хората, включващо: чисти намерения, практична помощ, съвестност, любезност, грижа.

5. В здравословен план Зодиакален знак Дева управлява: чревен тракт, слънчев сплит, процеси на храносмилане и асимилация.

Примерни желания:

1. Искам лесно да избера и спазвам най- подходящия за мен здравословен режим.

2. Искам да привличам и изпълнявам с лекота подходящите за мен работни проекти.

3. Искам да мога лесно и ефективно да планирам и организирам дейностите в живота си.

Пожелаваме Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено