Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Телец

НОВОЛУНИЕТО В ТЕЛЕЦ – ДА ЗАСЕЕМ МЕЧТАНИЯ МАТЕРИАЛЕН И ЕМОЦИОНАЛЕН КОНФОРТ В ЖИВОТА СИ

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Телец статия ,

Новолунието в Телец настъпва в 06:22 на 08.05.2024 в 18-тия градус на знака. Луната е в съвпад със Слънцето и енергията е много съзидателна, подхранваща и ориентирана към растеж и развитие. Телецът е земен знак, който се характеризира с практичност, умереност, трудолюбие. Стреми се към постигане на по-голяма материална и емоционалната сигурност. Сега е време да се погрижите за своята финансова стабилност, ресурси, благополучие. Да впрегнете всички свои сили, умения и таланти, които да работят за вас. Телецът е подвластен на Венера и също така има афинитет към изкуството, красотата, творческото вдъхновение, чувствените наслади. Изключително сетивен, надарен с усет за финансови приходи и стремежа към лукс, комфорт и разточителност. През следващите две седмици, а и до 6 месеца напред, успех ще имат всички ваши начинания, свързани с : бизнес , търговия, изкуства, мода, красота, лични таланти, интериор, производство на красиви и практични неща, грижи за тялото и др. Посочените тенденции ще получат допълнителен мощен енергиен заряд малко след Новолунието. Хубаво е да изчакате със стартирането на новите проекти, колкото и обещаващи да са, поне два три дни докато Луната започне да нараства.

Марс в Овен вече даде тласъка на тази първична енергия, свързана с активното начало, съзидателността, желанието да заявите себе си и своите цели и стремежи. А сега е време с помощта на енергията на Телец, която работи в дадените области, да ги материализирате вече по практичен начин. Новолунието ще даде мощен тласък на новите начинания, проектите и договорите , идеите и всичко, което правите в областта на вашите лични финансови дела в този период. Тук ще представим главно общите тенденции. През май ще има стелиум на 5 планети в знака на Телец: Слънце, Луна, Уран, Юпитер и Венера, така че звездите ще ви оказват мощна подкрепа в начинанията ви.

Новолунието е в съвпад с Уран и Юпитер. В глобален план Уран управлява високите технологии, социалните мрежи, иновациите, откритията и прехода към нов социален ред. Той ще активира темата за социалните идеали – свободата, равенство, хуманизма. В съвпад с Юпитер ще насочва вниманието към морала и справедливостта в разпределянето на ресурсите. Възможни са социални протести, преговори и внезапни обрати. В личен план настъпва период, който ще изисква да намерите нови креативни и иновативни пътища за финансови приходи, стабилизиране, развитие на бизнеса.

Юпитер е планетата на изобилието, разширението, късмета. В Телец той ще ви вдъхва силна вярата в собствените ви таланти и възможности за успех. Време е да дадете нова форма на своята визия за живота, особено по отношение на начина, по който печелите парите си. Да преразгледате ценностната си система в материален и морален план. Телецът е свързан и с вашата лична самооценка, с чувството за физически и емоционален комфорт. Време е да проявите едно различно отношение и към самите вас. Да дадете шанс за развитие на вашите идеи, проекти, таланти.. Да ги реализирате по начин, с който ще печелене дивиденти от тях. Успех ще има в дейности, свързани със земеделие, търговия, изкуства, мода, красота, новите технологии, разпространението на информация и идеи. Меркурий също вече е директен. Времето е подходящо за усвояване на нови знания и умения, работа с информация, търговия, комуникация, техника. За стартиране на нови проекти и сключване на нови партньорства, нови клиенти и др.

Венера в Телец. носи много романтика, любов, нежности грижа. Предразполага към разбиране, хармония и чувствени наслади. През периода ще се активизират романтичните връзки, желанието за даване и получаване на емоционална сигурност. Време е да поставите на дневен ред и емоционалните си нужди, да ги заявите смело в партньорството. В деня на новолунието е хубаво да се погрижите за себе си, да си осигурите повече комфорт и на физическо ниво. Хубава храна, разходка сред природата, спа процедури, масажи или фитнес, според личните предпочитания. Погрижете се и за своя емоционален и душевен комфорт. Създайте си добро настроение с песни, танци или вълнуващи срещи с изкуството. Усетете радостта от живота.

Вселената е щедра и разполага с неизчерпаеми ресурси и възможности за просперитет във всички обрасти на живота. Бъдете смели, мечтайте и работете за постигането на вашето благополучие По традиция можете да напишете своите желания за Новолунието в Телец и да дадете мощен тласък на личните си ценности и финанси. Използвайте кратки и ясни позитивни форми, насочени лично към вас. Ето и темите на Телец:.

  1. Телец управлява натрупването включващо: пари, материален комфорт, собственост, притежания.
  2. Телец управлява радостта от живота на Земята, включваща: чувственост, физическа наслада, телесен комфорт, масажи, аромати, вкусове, задоволство, признателност, благодарност, хармония с природата.
  3. Телец управлява надеждността и изграждането, включващи: стабилност, упоритост, постоянство, цялостност, търпение, сигурност, доверие, стабилност.
  4. Телец управлява самооценката и ценностите изобщо, включващи: себеприемане, самоуважение, съзнаването на личните нужди, поставяне на подходящите граници, защитата на интересите, решителност, морални ценности.
  5. В здравословен аспект Телец управлява: гърлото, врата, брадичката, гласа и гласните струни, щитовидната жлеза.

Примерни желания:

  1. Аз привличам с лекота материалната стабилност, просперитета и изобилието в живота си!
  2. Аз приемам и обичам себе си, съзнавам своите нужди и отстоявам своите граници и интереси!
  3.  Аз се наслаждавам на радостта от живота, хармонията и любовта!

Желаем успех на всички!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено