Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Риби

НОВОЛУНИЕ В РИБИ – СБЪДВАНЕ КОПНЕЖИТЕ НА ДУШАТА, КРАСОТА И ТВОРЧЕСКО ВДЪХНОВЕНИЕ

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Риби статия ,

Новолунието в Риби на 20.02.2023 г. за България ще настъпи в 09:05 часа. То ще бъде в първия градус на знака. При новолуние имаме съвпад на Слънце и Луна. Това носи зареждаща и обновяваща енергия, допълнително оцветена от характеристиките на знак Риби. Мистично новолуние, изпълнено с нови надежди, фини вибрации, интуиция, нежност, мечтания. То ще ни даде възможност да се настроим на вълните на милосърдието, творческото вдъхновение, възвишените мечти, идеали, благотворителността и състраданието, характерни за знак Риби. Периодът ще бъде най-полезен за стартиране или развиване на творчески проекти, свързани с изкуства, грижи за хората, психология, бизнес. В началото е възможно да има известно объркване, подвеждащи илюзии. В знак Риби има едно замъгляване, скриване на истината. Трудно се разграничава илюзията и лъжата от реалната ситуация. Необходима е предпазливост и проучване на информацията, наблюдения и изводи. Различни канали за проучване на сведения, за да има сигурна ориентация в реалността. Ще има предизвикателства, които ще налагат задължително съобразяване с писаните правила и закони. Трябва повече предпазливост и внимание при работа с институции и закони. Хубаво е да привнесем в живота си духовността и връзката с вътрешния Аз, които са типични за енергията на Риби. Периодът е също много мистичен и езотеричен. Прекрасно ще бъде да се отдадем на своето вдъхновение, творчество, състрадание и да работим за най-съкровените си мечти и копнежи на сърцето. Да си задаваме въпроса: Какво наистина най-много ме радва? Как да дам простор на мечтите си? Полезно е да се визуализират най- съкровените желания. Така че сега е времето да мечтаем, смело, вдъхновено и на воля.

Риби е символ на творчество, фантазия, интуиция, изкуства и красота. Също на състрадание, милосърдие, грижа и нежност. А Луната управлява нашето подсъзнание и също така колективното подсъзнателно. Архетипите и тяхното проявление в живота на всеки от нас. Нептун е първи управител на Риби. Той е планетата на универсалната любов, вярата в божествената промисъл, алтруизъм, виталност, творчество, музика. Символизира пряката ни връзка с духовния свят. Също и психологията, лечението на душата и свързване с вътрешния Аз. А Риби по принцип владеят 12-ти дом – вътрешния ни свят, подсъзнанието, тайните, ограниченията. Важно е по какъв начин ние усещаме и преживяваме тази енергия на вътрешно ниво. Там където са скрити всички наши емоционални драми, блокажи, цялата несигурност или чувство на вина, която носим. Как преживяваме тези негативни чувства и как се справяме с тях. Какво е вътрешното ни усещане за нашия 12-ти дом. За пространството на тайните и подсъзнателното. Как го възприемаме -като затвор, болница или храм на душата. Какви са нашите архетипни модели, реакции на взаимодействия с другите и света. Как реагираме на трудностите и изпитанията? Какво ни помага да се справим с тях? Умеем ли сами да лекуваме своите рани и как?Това са все въпроси, свързани с нашия вътрешен живот. Сега е времето да се освободим от болезнените модели на жертвата, за да можем да засеем на чисто мечтите си. Да пуснем своите скрити страхове, емоционални драми и блокажи, депресивни или разрушителни мисловни модели. Също и безпочвените илюзии. Те трябва да бъдат освободени. Това е кармичен дом, свързан с миналото.

Време е да се концентрираме върху всичко, което искаме да привлечем. За да се случи това по правилния начин е необходимо да сме в хармония със себе си и с нещата, които обичаме. Да отправим своите желания към вселената с високата вибрация на радостното очакване за сбъдването им. Така ще можем да проектираме мечтите си във външния свят. Истината е в промяната и работа за постигане на мечтите. Търсене на начини и конкретни резултати в придобиването на всичко, което искаме. Да привлечем и то по нов начин онова, за което копнеем.

По време на новолунието, освен Слънцето и Луната, в знак Риби се намира и Нептун. Както отбелязахме, той е първи управител на Риби. Освен това планетата е в собствен знак- на трон и енергията и е изключителни мощна и позитивна. А Юпитер, който е втори управител на знака се намира в Овен. Тази комбинация ще ни дари и повече сила, увереност, енергия и воля за постигане на нашите мечти. Сега е времето както да планираме, така и да предприемаме необходимите действия, за да постигаме своите идеали и желания. Тъй като Луната управлява нашия емоционален свят ще имаме възможността да се отдадем на мечтите си, на копнежите и желания като се възползваме от нейната съзидателна сила. Попитайте сърцето и душата си какво точно искат. Работете за постигането на своите желания и вярвайте в себе си. Енергията ще бъде изключително силна и творческа. Ще предостави океан от нови възможности, сбъднати мечти, реализирани цели. Хубаво е да се свържем със своята интуиция и осъзнатост. Да проявим най-добрите черти на знак Риби – възвишената любов, нежност, грижа, емпатия, творческо въображение. Да осъществяваме идеалите си защото те трябва да бъдат изживявани, а не само съзерцавани.

Времето е много подходящо за използване на Техники за емоционална свобода, медитации, срещи с психолог, регресии, семейни констелации и всякакви оздравителни процедури. Също и за стартиране на творчески проекти, свързани с визуални изкуства, музика, кино, театър, танци и др. Сатурн ще помогне за постигане на мечтите чрез отговорност, целенасоченост, структуриране и труд. Ще придаде стабилност на всичко, което засяваме и отглеждаме с грижа и любов. Това в бъдеще ще даде добри резултати, успех и престиж. Марс е в тригон с новолунието ще дава много енергия за работа, самоувереност и усещане, че всичко се получава с лекота. Ще се засили интуицията и желанието за благотворителност и работа по обществени и значими каузи. А новолунието ни дава обещание за нова и красива любов, свързана с кармичното послание, на Лунните възли. Северният възел е в Телец и показва, че е време да се погрижим за своята емоционална и материална стабилност. Както и за своето тяло. Времето е подходящо за масажи и водни процедури. Добре е да поглезим себе си, като си създадем в тези дни усещане за лукс и комфорт. Прекрасно ще бъде да обърнем поглед и към своя вътрешен свят, да медитираме, да започнем терапевтични практики, да въплътим цялата гама от емоции в творчество и красота. Ето и темите на зодиакален знак Риби, по които ще можем да пишем своите съкровени желания за новолунието:

  1. Упование на висшата сила, включващо: ангелска подкрепа, молитва, духовно осъзнаване, духовна помощ, вътрешен мир, духовно пречистване, мистично отдаване.
  2. Безусловната любов, включваща: състрадание, разбиране, приемане, опрощение, толерантност, осъзнаване на цялостта.
  3. Състояния на висша радост, включващи: универсална любов, блаженство, екстаз, вътрешно щастие.
  4. Психична сензитивност, включваща: емоционална чувствителност, благородство, осъзнаване на скрити енергии, мистични състояния.
  5. Духовни практики и възстановяване на здравето, включващи: медитации, йога, мантри, тай дзи, масажи,разходки в природата;възстановяване след настинки, отравяния, проблеми с ходилата и лимфната система.
  6. Духовните дарове, включващи: творческо вдъхновение, доверие, състрадание, вътрешно щастие, психична сензитивност, мистично осъзнаване, духовно изцеление, освобождаване от чувството на безпомощност.

Примерни желания:

  1. Искам да се доверя на Висшата сила, която успешно да ме води през моя живот.
  2. Искам да мога да проявявам повече разбиране, любов и състрадание към себе си и другите.
  3. Искам и моля да получа ангелска подкрепа за моето оздравяване.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено