Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Риби

НОВОЛУНИЕ В РИБИ – ОБЕЩАНИЕ ЗА ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, МЕЧТИ, НАДЕЖДА

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Риби статия ,

Новолунието в Риби на 02.03.2022 г. ще настъпи в 17:34 часа. То ще бъде на 12 градуса и 6 минути. По традиция енергетиката е много силна и обновяваща, тъй като Луната е заредена с енергията на Слънцето, допълнително оцветена от характеристиките на знак Риби. Това ще е едно много мистично новолуние, изпълнено с нови надежди, фини вибрации, интуиция, нежност, мечтания. Ще ни даде възможност да се настроим на вълните на милосърдието, творческото вдъхновение, възвишените мечти, идеали, благотворителността и състраданието, характерни за знак Риби. Сега е време да обърнем поглед към своя вътрешен свят, да медитираме, да започнем терапевтични практики, да въплътим цялата гама от емоции в творчество и красота. По време на Новолунието четири планети транзитират в знака Риби: Слънцето, Луната, Юпитер и Нептун. Ще обърна специално внимание на това, че Юпитер и Нептун са двата планетни управители на Риби. Изключително силна енергийна комбинация- сбъднати мечти, реализирани цели, океан от възможности. Мистично време, което ще ни донесе съдбоносни отговори по важни за нас теми. Трябва да се освободим от всички смътни страхове, безпочвените илюзии и жертвеността. Да се свържем със своята интуиция и осъзнатост за самите нас. Да проявим най-добрите черти на знак Риби- възвишената любов, нежност, грижа, емпатия, творческо въображение. Да осъществяваме идеалите си защото те трябва да бъдат изживявани , а не само съзерцавани.

По време на Новолунието Меркурий прави точен съвпад със Сатурн. Дошло е времето за изготвяне на стратегии, планиране и организиране на своите проекти. За „посяване” на немерения. Меркурий и Сатурн ще благоприятстват всички дейности, свързани с учение, курсове, комуникации, пътувания и ще ги дари с дълготраен успех, но ще изискват труд и постоянство. Бъдете по концентрирани и упорити в преследване на целите. Съвпадът на Венера Марс и Плутон в 27-мия градуса на Козирог ще донесе материална стабилизация. Изграждане на трайни взаимоотношения, сила, страст, дълбока любов и доверие. В добрата си страна този аспект носи много голям потенциал за духовно извисяване. Изграждане на връзките освен на физическо и на дълбоко интимно и духовно ниво. Ще трябва да внимавате за отрицателните прояви на аспекта като жажда за амбиция, власт, контрол, обсебване, които могат да разрушат връзките. Трябва да се научим правилно да канализираме тези мощни енергии по съзидателен начин.

На 12 март Венера и Марс ще бъдат отново в точен съвпад на градус от Плутон. Ще има интензивни емоции, дълбоката любов, която ще трябва да заявим , отстоим или защитим. Марс ще дари взаимоотношенията със страст и борбеност, Плутон ще им дава сила , а Венера много нежност, красота и стил. Ще бъде едновременно заземяващо и просветляващо. Ще искаме да съчетаем голямата мечта и любовта с усещането за сигурност и стабилност. Марс в Козирог се чувства целеустремен и стабилен, а Венера ще го подкрепя с емоционална сигурност. Плутон ще изисква да се разделим с тайните и необработените емоции, манипулациите, мнителността, ревността и страховете, с които блокираме потока на любовта. Ще налага дълбока и целебна трансформация на връзките. Трябва завинаги да се откажем от разрушителни и саморазрушителни модели на поведение. Уран в секстил с Венера и Марс ще ни отправи своето предизвикателство, като ни дари с възможността да се свържем с новото , нестандартното, креативното. Дори да се наложи да излезем извън зоната си на комфорт, с която сме свикнали. Ще ни направи по- смели и импулсивни. Същевременно и по- сетивни, ще искаме да се радваме повече на живота, да пипнем, вкусим усетим. Темите за емоционалната и материалната сигурност също ще бъдат на дневен ред. Преминаването на Венера и Марс във Водолей ще даде възможност за нови избори в живота и любовта. Ще дадем воля на творческия си импулс и желанието да премахнем ограниченията, които са стари и ненужни. Дошло е време да изразяваме и отстояваме себе си и любовта си. Да бъдем истински, автентични.

Новолунието ни дава обещание за нова и красива любов, свързана с кармичното послание, на Лунните възли. Венера , Марс и Плутон правят тригон със Северен лунен възел и секстил с Южния. Трансформацията на старите модели, свързани със сянката на Скорпион ще ни изведе към Северния възел в Телеца. Той ни казва да се освободим от неспособността си да прощаваме, от себичността и манията за власт и контрол. От желанието да се вкопчим в миналото. Телец иска здравословни взаимоотношения с любими, близки и партньори. Иска емоционална и материална сигурност и стабилност. Умение за изграждане на хармонични взаимоотношения и партньорства на всички нива с хора, които са ценни за нас и са го доказали във времето. Така ще се чувстваме едновременно свободни и стабилни във връзката с партньора, семейството и близкото обкръжение. Това не е егоизъм, а уважението на Вашите лични граници и зачетени права. Границите не трябва да бъдат разрушавани а поставяни на адекватното място и по здравословен начин.

Новолунието е в Риби, където в момента транзитират Юпитер и Нептун – двамата управители на знака. Те ще ни обсипят със своите дарове на божествената любов, късмет, вдъхновение, сбъднати мечти, материално благополучие, въображение и творчество. В добавка ще имаме възможност да се радваме на нежност, безгранично щастие и просперитет.

Направете си традиционния ритуал за писане на желания. Хубаво ще бъде да си запалите ароматни свещи, да се отпуснете и съсредоточите върху Вашите съкровени желания, които после да напишете на червена хартия. Сега е времето да се свържете с най- дълбоката си същност и да се запитате какво иска Вашата душа? Умеете ли да се грижите достатъчно за себе си и за тялото си? Добре ще бъде да помислите за начина, по който изграждате връзките си. Достатъчно удовлетворяващи и здравословни ли са те ? Ето и темите на зодиакален знак Риби:

  1. Опованието на висшата сила, включващо: ангелска подкрепа, молитва, духовно осъзнаване, духовна помощ, вътрешен мир, духовно пречистване, мистично отдаване;
  2. Безусловната любов, включваща: състрадание, разбиране, приемане, опрощение, толерантност, осъзнаване на цялостта;
  3. Състояния на висша радост, включващи: универсална любов, блаженство, екстаз, вътрешно щастие;
  4. Психична сензитивност, включваща: емоционална чувствителност, благородство, осъзнаване на скрити енергии, мистични състояния;
  5. Духовни практики и възстановяване на здравето, включващи:
    • медитации, йога, мантри, тай дзи, масажи,разходки в природата;
    • възстановяване след настинки, отравяния, проблеми с ходилата и лимфната система;
  6. Духовните дарове, включващи: творческо вдъхновение, доверие, състрадание, вътрешно щастие, психична сензитивност, мистично осъзнаване, духовно изцеление, освобождаване от чувството на безпомощност;

Примерни желания:

1. Искам да се доверя на Висшата сила, която успешно да ме води през моя живот.

2. Искам да мога да проявявам повече разбиране, любов и състрадание към себе си и другите.

3. Искам и моля да получа ангелска подкрепа за моето оздравяване.

Приемете нашите искрени пожелания за успех

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено