Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Везни

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ – НОВИ ШАНСОВЕ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ХАРМОНИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Везни статия ,

На 06.10.2021 г. в 14:05 часа ще можем да се заредим с колосалната регенериращата и трансформираща енергия на Новолунието във Везни. Енергетиката ще бъде изключително интензивна на фона на стелиума от 4 планети – Слънце, Луна, Марс и Ретро Меркурий. Тематиката на Новолунието пада върху отговорността и умението ни да създаваме, развиваме и поддържаме хармонични партньорства на всички нива. Лунацията ще засили желанието за ново начало в партньорствата, преразглеждате на връзките, търсене на нов смисъл в тях. Ще им даде нова визия и посока. Възможно е да се появят приятели или бизнес партньори от миналото, с които да се свържем пак, но по нов начин. Моментът е подходящ за „посяването” на желанията ни в тази област, а съвпадът с Марс носи допълнително съзидателната сила и напористата енергия на първоначалния импулс за постигане на успех. Желанието да се наложите в социума, да се развиете, да се докажете по един безапелационен начин. Марс във Везни тук е в по-слаба позиция. Енергията му е значително по приглушена, рафинирана и интелигентна. По-толерантна и ориентирана към партньорство, а не подчертано индивидуалистична. Той ще даде тласък на нашите мечти, идеи и проекти, свързани с темите на новолунието. Самото действие трябва да се отложи, след 18 октомври, тъй като в момента има много ретроградни планети, които после ще обърнат движението си директно. Периодът е подходящ за ретроспективни анализи и работа на духовно ниво. С новолунието идват и желанията за „посяване” на новите идеи и проекти. Времето е чудесно за планиране и подготовка, но не и за стартиране на нови инициативи. Марс, който е втори управител на Скорпион, е във Везни, а Венера, управител на Везни, се намират в Скорпион. Двамата господари на знаците взаимно разменят местата си-планетите са във взаимна рецесия. Това допълнително насочва вниманието към въпросите за толерантността и равнопоставеността между нас и другите в изграждането на връзките. Към баланса на Мъжката и Женската енергия, ИН и ЯН, Марс и Венера. Акцентът е върху умението ни да запазим своята идентичност и граници, когато взаимодействаме и се свързваме с другите. Същевременно да уважаваме и ценим тяхната индивидуалност и граници.

Основната енергетика на новолунието ще е продиктувана от опозицията на Слънцето, Луната и Марс с Хирон. В контекста на партньорствата това поставя въпроса и в какво състояние изграждаме своите романтични връзки? Ако влизаме в тях наранени и очакваме партньорът да реши всичките ни проблеми, това няма как да се получи. Ние ще проектираме нереално високи изисквания към него и това ще създава проблеми. Хирон ни подтиква да изчистим всички стари рани, болката и негодуванието, които са свързани с тях. Да се освободим от повтарящите се нараняващи модели и отрицателни чувства. Също и от гнева и неспособността да се опитаме да разберем партньора, да простим. На лице излиза една неспособност да се споразумеем да намерим консенсус. Марс иска активност във връзките, но те боксуват. Ретро Меркурий носи неразбиране и нарушена комуникация. Плутон в Козирог прави квадрат с новолунието, Сатурн и Юпитер също са ретроградни. Необходимо е изчистване на вътрешно ниво, освобождаване от болката и време за преструктуриране на моделите, които подсъзнателно влагаме в изграждането на партньорствата. Едва тогава ще започнем да създаваме новите си връзки, на всички нива, по един здравословен и удовлетворяващ за двете страни начин.

Везни е знак на партньорството и хармонията, на колективното съзнание. Всичко, което Плутон руши, е старо. Той иска трансформация на взаимоотношенията и изграждане на партньорства на ново ниво. Ако една връзка е изчерпала съдържанието и качеството си, той ще я разруши, независимо дали сме готови за това или не. А „болните” връзки ще бъдат изцелени и трансформирани по нов начин. Ретро Меркурий в квадрат с Ретро Плутон ще ни „принуди” да извършим оздравителния преход. Да се освободим от прикритите рани и вътрешната си неудовлетвореност в общуването. Ще има нов вид комуникация с партньорите и със самите нас. Ще трябва да преценим дали сме прекалено толерантни и позволяваме да прекрачват границите ни. Да влизат в личното ни пространство и да ни нараняват. Също така дали не сме прекалено независими, самостоятелни или дистанцирани. Балансът във взаимоотношенията трябва да бъде намерен и поддържан постоянно. Става въпрос не само за романтичните ни връзки , а за общуването и в социалната сфера. С нашите приятели, колеги, с обществото като цяло. Новолунието във Везни ще донесе нови възможности за изграждане на комфорт при общуването с другите. В еволюцията на знаците и израстването на съзнанието, при Дева имаме все още индивидуална енергия и желание за приспособяване на индивида към групата. Имплантиране на индивида в колектива. При Везни енергията е вече колективна. Съзнанието и погледа се насочват към другия. Към съчувствието, разбирането и солидарността. Връзките започват да се изграждат на едно качествено ново ниво, което изисква осъзнатост и емоционална зрялост.

По традиция можете да напишете своите желания за новолунието във Везни и да дадете мощен тласък в изграждането на Вашите здравословни и хармонични партньорства и взаимоотношения на всички нива. Желанията трябва да съдържат позитивни утвърждения и да засягат единствено Вас. Забранено е да се намесвате в пътя на друг човек, дори и да Ви е много близък.

Ето и конкретните области, които управляват Везни, и в които можете да отправяте желанията си: брак, умения за преговаряне, хармония, работа в екип, дипломация, изтънченост, лечителска взаимозависимост.

  1. Везни управлява брака и всички партньорства включително:

Споразумения, договаряне, бизнес, споделяне на ангажименти, взаимна зависимост;

  • Везни управлява справедливостта, включваща:

Баланс, равенство, обсъждане, преговори, признаване на противоположни възгледи;

  • Везни управлява хармонията, включваща:

Любов, мир, разбирателство, уважение, щастие, тактичност;

  • Везни управлява общуването и работата в екип, включваща:

Сътрудничество, коопериране, даване и получаване на подкрепа, дипломатичност, съпричастност, принадлежност;

  • Везни управлява изяществото, включващо:

Грация, красота, лукс, елегантност, изкуства, декориране;

  • Везни отговаря за възстановяването на здравето в областта на: Бъбреци, надбъбречни жлези, тазобедрена област, захарен диабет и грешни емоционално психологически модели като загуба на собствена идентичност, конформизъм.

Примерни желания:

Искам лесно да привлека, разпозная и задържа най- подходящия за мен партньор , с когото да изградя здравословна, хармонична и удовлетворяваща връзка!

Искам с лекота да изградя най- подходящите за мен лични и социални партньорства!

Моделирането на Вашите мисли и повишаването на вибрационната Ви честота правят възможен процеса на сътворяването на реалността.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено