Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Везни

НОВОЛУНИЕ И СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ – ВРЕМЕ ЗА РЕВИЗИЯ НА ПАРТНЬОРСКИТЕ МОДЕЛИ

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Везни статия ,

На 14.10.2024 г. в 20:56 ч. настъпи Слънчевото затъмнение на 21 градуса в знака Везни. То се случи в съвпад с Южния възел и подчертава темата за необходимостта от осъзната кармична работа в модела на партньорствата. Ще трябва преди всичко да направим пълен анализ първо на партньорството ни със самите нас и шаблоните, които повтаряме. Да се замислим кога и как предаваме себе си. Достатъчно ли осъзнаваме, уважаваме и отстояваме нуждите си? А умеем ли да уважаваме и нуждите на партньора? Намираме ли хармоничния баланс за това? Енергията и събития са ключови и ще окажат влияние за шест месеца напред.

За 2023 г. това е второто затъмнение от серията, по оста назнаците Овен-Везни. На 20 април 2023 г. беше пълното Слънчево затъмнение в 29-тия градус на Овена. А на 14.10.2023 г. станахме свидетели на пръстеновидно Слънчево затъмнение на 21 градуса във Везни. Затъмненията ще поставят акцента върху необходимостта да балансираме живота си между личните нужди и амбиции и умението да уважаваме нуждите на партньорите. Да намерим „точната рецепта” за хармоничен, здравословен и удовлетворяващ баланс между желаната от нас автономност и нужната от свързаност и общуване. Време е ако сте се чувствали зависими от връзка, да започнете открито да отстоявате своите позиции. Обаче ако сте зачитали само своите нужди и сте пренебрегвали партньора си, ще трябва да промените общуването с него. Осъзнатата работа за промяната на модела на свързване ще доведе до интензивно обновяване и промяна на взаимоотношенията. В този смисъл може да се случат някои раздели, но и възможности за начало на нови по-балансирани партньорства.

Важно ще бъде да внесем в ежедневието и живота си повече от положителните качества на Везните. Това ще улесни процеса на трансформацията на връзките.Везните имат естествен усет за дипломация и талант да примиряват противоположности. Те държат на взаимното разбирателство, разумните компромиси, добрия вкус, обществената ангажираност.Умеят да уважават своята ценност, както и стойността на партньорствата, да хармонизират средата, да постигат мир на вътрешно ниво, като впоследствие го принасят и на външно. Хубаво ще бъде наистина да се научим да заявяваме открито себе си, без да влизаме в конфронтации, да преодолеем страховете си от обезличаване и обвързване. Да зачитаме достойнството и нуждите на другите по здравословен и балансиран начин. Енергията е мощна и по време на вътрешната работа върху балансиране на нашите модели на свързване може да се наложи да излезем извън зоната си на комфорт в името на трансформацията и еволюцията на връзките.Обърнете внимание на финия баланс между:

– лични интереси и нужди и компромиси, разбирателство;

– желанието за взаимна обвързаност и за автономност;

– влизане в режим на зависимости и модел на равностойно партньорство.

Квадратът на Новолунието с Плутон в Козирог може да внесе допълнително напрежение, но ще помогне за освобождаване от евентуални модели на зависимости и принуда във връзките. Раздяла с манипулативни практики, като средство за свързване с другите. А куинконсът вероятно ще изисква определени компромиси, заради финансови проблеми.Все пак те трябва да са разумни и здравословни. Предстоящият тригон към Юпитер ще ни вдъхне вяра и ще увеличи възможностите за настъпването на по-добри времена. Особено, ако съумеем да планираме и да действаме бавно и методично,за което ще спомогне и тригонът на Марс и Сатурн. Изчакайте периода на нарастващата Луна и отново прочетете написаните по новолунието желания. Така ще им предадете още магична силата, ще ги свържете с енергията на визуализацията, материализацията и на растежа. За онези, които пишат желания при нарастваща Луна ще представим темите на Везни. Желанията трябва да съдържат позитивни утвърждения и да засягат единствено Вас. Забранено е да се намесвате в пътя на друг човек, дори и да Ви е много близък.

Ето и конкретните области, които управляват Везни, и в които можете да отправяте желанията си: брак, умения за преговаряне, хармония, работа в екип, дипломация, изтънченост, лечителска взаимозависимост.

  1. Везни управлява брака и всички партньорства включително: Споразумения, договаряне, бизнес, споделяне на ангажименти, взаимна зависимост;
  2. Везни управлява справедливостта, включваща: Баланс, равенство, обсъждане, преговори, признаване на противоположни възгледи;
  3. Везни управлява хармонията, включваща: Любов, мир, разбирателство, уважение, щастие, тактичност;
  4. Везни управлява общуването и работата в екип, включваща: Сътрудничество, коопериране, даване и получаване на подкрепа, дипломатичност, съпричастност, принадлежност;
  5. Везни управлява изяществото, включващо: Грация, красота, лукс, елегантност, изкуства, декориране;
  6. Везни отговаря за възстановяването на здравето в областта на: Бъбреци, надбъбречни жлези, тазобедрена област, захарен диабет и грешни емоционално психологически модели като загуба на собствена идентичност, конформизъм.

Примерни желания:

  • Искам лесно да привлека, разпозная и задържа най-подходящия за мен партньор, с когото да изградя здравословна, хармонична и удовлетворяваща връзка!
  • Искам с лекота да изградя най-подходящите за мен лични и социални партньорства!

Моделирането на Вашите мисли и повишаването на вибрационната Ви честота правят възможен процеса на сътворяването на реалността.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено