Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Везни

НОВОЛУНИУЕТО ВЪВ ВЕЗНИ – ВРЕМЕ ЗА ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ И ХАРМОНИЗИРАНЕ НА ПАРТНЬОРСТВАТА ОТ ВСИЧКИ НИВА

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Везни статия ,

На 26.09.2022 г. в 00:54 минути ще настъпи поредното новолуние на близо 3 градуса във Везни. Управител на новолунието е Венера – планетата на любовта, красотата, хармонията, изкуствата, търговията, развлеченията, и благополучието. В астрологията е наричана „планета бенефик” или „малкият благодетел”. Главната тема през следващите две седмици и до 6 месеца ще бъде свързана с любовта и взаимоотношенията, търсенето на баланс, изграждането на хармония във взаимоотношенията на всички нива – романтично, брачно, семейно, социално. Също със стремеж за активизиране в областта на социалния живот и публичните изяви. Периодът ще бъде наситен с повече срещи, присъствия на обществени, културни събития, концерти, изложби. Работа в областта на изкуствата, търговията. Изяви, свързани с модата, красотата, музиката. Везни е знак на официалните партньорства – брак и бизнес, които са скрепени с договор. Тук важни са регламента и спазването на поетите отговорности и ангажименти. Ако има напрежение в тази област то заложете на дипломацията и мирното уреждане на всички спорове и конфликти. Везните са знак, който търси баланса, хармонията, желанието да чуе гледната точка на другия. Енергията е свързваща. Работи за създаване или хармонизиране на връзки и отношения. Важно е прецизното претегляне, премерване, желанието за точност и справедливост. Общуването е леко, тъй като енергията на знака е ефирна и въздушна. Времето е подходящо за работа с организации, дипломация, взаимоотношения с авторитетни фигури. Може да правите планове за нов дом или преместване, но самото закупуване да отложите за след 3-ти октомври. Меркурий е ретрограден, така че избягвайте сключване не сделки. Хубаво е само да обмисляте нови идеи и да планирате, а самото изпълнение да отложите за по-късно. Новолунието ще окаже най-голямо влияние на хората със зодиакален знак, асцендент или много планети във Везни. Ще бъде важно и за представителите на другите кардинални знаци – Овен, Рак и Козирог.

Венера и Меркурий са в знак Дева и изискват повече умереност и разумност във връзките, внимание към детайлите в работните взаимоотношения. Предварително проучване на новите възможности за проекти и контакти. Баланс на комуникациите, разумни решения. Трезви и логични изводи и заключения. Времето е подходящо за вземане на изостанали изпити, завършване на обучения и курсове. Решавайте конфликтите дипломатично, но без да правите прекалено големи компромиси. Особено с важните за вас неща. Те трябва да бъдат очертани делово, ясно и категорично, да се търсят допирни точки и взаимни интереси.

Венера прави тригон към Плутон. Позицията ще спомогне за преструктурирането на партньорствата и връзките. Плутон иска трансформация на взаимоотношенията и изграждането им на ново ниво. Ако една връзка е изчерпала съдържанието и качеството си, той ще я разруши, независимо дали сте готови за това или не. Всичко, което Плутон руши, е старо. Всички „болни” връзки ще бъдат изцелени и трансформирани по нов начин. Тригонът между Венера и Ретро Плутон ще ви помогне да извършите един „оздравителния преход”. Да се освободите от прикритите рани и вътрешната си неудовлетвореност в общуването. Ще има нов вид комуникация с партньорите и със самите вас. Ще трябва да прецените дали сте прекалено толерантни и позволявате да прекрачват границите ви. Да влизат в личното ви пространство или ви нараняват. Също така дали не сте прекалено независими, самостоятелни или дистанцирани. Балансът във взаимоотношенията трябва да бъде намерен и поддържан постоянно. Става въпрос не само за романтичните връзки, но и за общуването в социалната сфера. С приятели, колеги, с обществото като цяло. Това ще бъде интензивен период за срещи разговори и изграждане или преструктуриране на партньорства. Ще има трайност на положителните резултати, които ще дойдат във времето.

Периодът е характерен с множество ретроградни планети. Вероятно е в живота ви да се върнат хора от вашето минало- приятели, бивши колеги или бизнес партньори., евентуално и стари опоненти или явни врагове. Ще трябва да се трансформират и преразглеждат определени взаимоотношенията, да се отработват кармични уроци. Вижте къде попадат ретроградните планети в картата ви и работете по тематиката на домовете. Венера ще помогне за разрешаването на проблемите, ще внесе повече баланс.

Ключов аспект отново е квадратурата на Сатурн и Уран, която е доста точна. Ще трябва да поработите пак по преструктурирането на различни области от живота си. Да решите какво да оставите и какво да пуснете. Разделете се с догматизма, консерватизма и песимизма, които спъват развитието ви. Погледнете на живота от друг ъгъл. Заложете на новите възможности, които ще ви предостави Уран. В живота ви може да настъпят резки и неочаквани промени и събития. Трябва да преразгледате своите стари морални и материални ценности, да ги осмислите и интегрирате по нов начин в живота си. Да ги накарате ефективно до работят за вашия просперитет. Новите възможности ще дойдат чрез партньорствата. Ще се обновяват всички източници на доходи, ресурси промяна на сигурността и социалната среда. Сатурн във водолей и Уран в Телец ще насочат вниманието към преструктуриране на ценностната ви система. Трябва да направите анализ и план за действие, да разберете какво ще помогне за постигане на целите ви. Нужна е раздяла със вярвания и традиции които са остарели, условия, които ви пречат, прекалено протакане или самоограничение. Юпитер в Овен ще ви възнагради за проявената смелост и предприетите действия.

Опозицията на Слънцето и Луната с ретроградния Юпитер в Овен ще внесе известна доза напрежение, което ще ви подтиква да работите усилено. Да преосмисляте позициите си, да разширявате своя кръгозор. Съзнанието за стремеж към благоденствие ще ви помага. Трябва да се свържете със своята вярата в успеха, да сте упорити и така ще излезете на прав път. Заложете на ведрото настроение и оптимизма, но без изпадане в крайности. Пазете се също от прекалено големи и нереалистични очаквания за вашите проекти и връзки. Наслаждавайте се на живота умерено, без прекалена разточителност в удоволствията и угаждането.

Темата на новолунието поставя акцент върху отговорността и умението ви да създавате, развивате и поддържате хармонични партньорства на всички нива. Лунацията ще засили желанието за ново начало в партньорствата, преразглеждате на връзките, търсене на нов смисъл в тях. Ще им даде нова визия и посока. Партньорство, хармония, преценка, претегляне, баланс, колосална регенериращия и трансформация на начина по който изграждаме партньорствата с другите и себе си. Моментът е подходящ за „посяването” на желанията ни в тази област. Новолунието във Везни ще донесе нови възможности за изграждане на комфорт при общуването с другите. При Везни енергията е вече колективна и се ражда желанието за приспособяване на индивида към групата. Съзнанието и погледа се насочват към другия. Към проявата на емпатия, подкрепа, съчувствие, разбиране и солидарност. Връзките започват да се изграждат на едно качествено ново ниво, което изисква осъзнатост и емоционална зрялост. Извършва се процес на имплантиране на индивида в колектива.

По традиция можете да напишете своите желания за новолунието във Везни и да дадете мощен тласък в изграждането на здравословни и хармонични партньорства и взаимоотношения на всички нива. Желанията трябва да съдържат позитивни утвърждения и да засягат единствено вас. Забранено е да се намесвате в пътя на друг човек, дори и да ви е много близък. Ето и конкретните области, в които можете да пишете своите желанията за новолунието във Везни: брак, умения за преговаряне, хармония, работа в екип, дипломация, изтънченост, лечителска взаимозависимост.

  1. Везни управлява брака и всички партньорства включително: Споразумения, договаряне, бизнес, споделяне на ангажименти, взаимна зависимост.
  2. Везни управлява справедливостта, включваща: баланс, равенство, обсъждане, преговори, признаване на противоположни възгледи.
  3. Везни управлява хармонията, включваща: любов, мир, разбирателство, уважение, щастие, тактичност.
  4. Везни управлява общуването и работата в екип, включваща: сътрудничество, коопериране, даване и получаване на подкрепа, дипломатичност, съпричастност, принадлежност.
  5. Везни управлява изяществото, включващо: грация, красота, лукс, елегантност, изкуства, декориране.
  6. Везни отговаря за възстановяването на здравето в областта на: Бъбреци, надбъбречни жлези, тазобедрена област, захарен диабет и грешни емоционално психологически модели като загуба на собствена идентичност, конформизъм.

Примерни желания:

  1. Искам лесно да изграждам здравословни, хармонични и удовлетворяващи партньорства на всички нива – романтично, брачно, семейно и социално!
  2. Желая да внеса в моите връзки повече любов, разбирателство, уважение, щастие и баланс!
  3. Искам лесно да привлека подходящите за мен социални връзки и партньорства !

Моделирането на вашите мисли и повишаването на вибрационната ви честота правят възможен процеса на сътворяването на реалността.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено