Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Близнаци

НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ – СЪТВОРЕТЕ СВОЯТА МЕЧТАНА РЕАЛНОСТ С ЕНЕРГИЯТА НА МИСЪЛТА

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Близнаци статия ,

Новолунието ще настъпи на 18.06.2023 г. в 07:37 часа на 26 градуса в зодиакален знак Близнаци. Енергията ще бъде много силна и зареждаща, но ще се усеща без напрежение, по един изключително естествен начин. По-скоро като лекота, непосредственост, разгръщане. Близнаците са въздушен и двоен знак. Хората от тази зодия поставят акцента върху мисълта, идеите, общуването, адаптирането към средата. Те са умни, любознателни, непосредствени, контактни. Притежават онова детско и толкова завладяващо любопитство към света. Въодушевяват се от всичко ново, бягат от еднообразието, а скуката ги плаши и отегчава. Едновременно интелигентни и възторжени, умеят да запазват своя младежки дух, независимо от възрастта си. Те са вечните момчета и момичета на зодиака. Перфектно умеят да боравят с информация, отлично се справят с много дейности наведнъж. Обичат разнообразието, пътуването, контактите. Обикновено успяват да улавят момента, да живеят тук и сега. Опитайте се да привнесете в живота си някои от тези качества. Те ще работят за вас през следващите две седмици, а и до 6 месеца напред.

Новата Луна ще получи мощната сила на слънчевата енергия, която има свойството да поставя успешно нови начинания и да ги развива. За всеки от вас това ново начало ще бъде в различна област от живота, според мястото на Близнаци в хороскопа ви. Като цяло, тъй като Близнаци управляват ума, мисленето, комуникацията, акцентът ще бъде върху общуването, приемането, предаването и разпространението на информацията, новите технологии, учението, пътуванията, бизнеса и търговията. Настъпва време за новости. Сега е момента да се замислите и как общувате с другите, имате ли проблеми в комуникацията. Достатъчно ясно и точно ли се изразявате, за да ви разбират. Не е толкова важно дали умеете да говорите умно и красиво, а дали другите ви разбират. Също така е добре да отчитате факта, че комуникацията е двустранен процес. Хубаво е да бъдете умели говорители, но и добри слушатели. Това важи както за общуването с другите, така и за комуникацията със себе си. До колко умеете да се вслушвате във вас самите. Времето е подходящо да направите промените в своите мисловни и комуникативни матрици, първо на вътрешно ниво, а после и на външно. Управителят на Близнаци е планетата Меркурий, която в момента се намира на трон, в собствения си дом и знак и ще подпомага тези важни процеси.

На 17.06.2023 г. Сатурн става ретрограден в Риби и ще ви предложи за пореден път да научите своите уроци като преразгледате мисловните си модели, начина на комуникация, идеите и контактите си. Първо да ги адаптирате към своите нови нужди и цели. След това да им предадете устойчивост. Трябва да знаете, че според законите за привличането, онова, което вие търсите, всъщност търси вас. Бъдете мъдри и осъзнати, приемайте с благодарност уроците и подаръците на съдбата. Престанете да се борите и противопоставяте на живота.

Новолунието ще направи квадратура с Нептун – планетата на вселенската любов, на творческото вдъхновение, на интуицията, прозренията, знанието за духовните светове. Аспектът ще бъде напрегнат и ще изисква действия от ваша страна, които впоследствие ще се окажат ключови за развитието на връзките и комуникациите с другите. Възможно е в този период да се чувствате объркани, да получавате противоречива или неясна информация или да изпитвате нужда от още информация. Внимавайте много да не се забърквате в неясни взаимоотношения, да станете жертви на клюки, измами и интриги. Не подписвайте договори, особено с неясно съдържание, и не стартирайте нови начинания до края на юни!!! Ако се занимавате с изкуства, през този период ще е хубаво да се отдадете на подготовката на творческите си проекти, да използвате илюзорните светове на Нептун за символни образи и изпращане на послания. Истинското представяне пред публика обаче трябва да отложите за по-късно.

Меркурий в Близнаци също прави квадрат с Нептун. Много е важно да имате контрол на мислите. Да внимавате върху какво спирате вниманието си, какво казвате и пишете, с кого и как комуникирате. Мисълта има енергия, а новата луна притежава магичното свойството и способността да придава форма на мислите, да ги материализира. Проверявайте информацията от няколко достоверни източника. Има опасност от умишлена злонамереност и измама. Бъдете отговорни, внимателни и селективни към избора на храната – духовна и физическа. Обърнете внимание на мислите си, възгледите си, принципите си, средата и обкръжението от хора. Помислете с какво храните душата и тялото си. Внимавайте с лекарствата, опиатите, зависимостите. Доверявайте се както на разума, така и на интуицията си.

За да се настроите на вълните на вибрационната интелигентност и да синхронизирате своите енергии с вибрациите на вселената ще трябва да направите своята решаваща крачка към промяната. Да пуснете остарелите и нефункционални мисловни, комуникативни и психологически модели, които ви спъват. Да изградите новата си визия, същност и самооценка. Научете се повече да приемате, отколкото да отхвърляте да проявявате разбиране, отколкото да осъждате, да живеете в мир, отколкото да воювате с живота. Позволете на съдбата да ви поднесе даровете, които заслужавате. Тока ще постигнете най- правилната комуникация със себе си и света. По традиция можете да напишете и своите желания за Новолунието в Близнаци и областите от живота, които управлява знакът.

Близнаци управлява:

  1. Умението за общуване, включващо: общителност, комуникативност, любезност, красноречие, тактичност, разбиране, наблюдателност, отзивчивост, лекота на общуването.
  2. Комуникацията, включваща: информацията, интернет, писането, говоренето, пресата, презентирането, търговията , бизнеса, умението за представяне на становища, защитата на тези.
  3. Учението, включващо: официалното образование, обучението, книгите, курсовете, любознателността, знанието, хармонията на ума.
  4. Логиката, включваща: бърза мисъл, ум, памет, интелект, остроумие, възприятие, фактология.
  5. Взаимоотношенията, включващи близкия кръг от хора: братя и сестри, братовчеди, приятели, съученици, съседи.
  6. В здравословен аспект Близнаци управлява: ръце, китки, рамене, гърло, глас, бели дробове, нервна система.

Примерни желания:

  1. Искам лесно да комуникирам с другите по начин, който да ме прави разбиран, полезен, подкрепян и успешен!
  2. Желая бързо и лесно да намирам своята полезна информация и да създавам успешни партньорства на всички нива.
  3. Искам завинаги да променя своите мисловни, комуникационни и психологически модели, така че да помагат на моето духовно и материално израстване.

Желаем ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено