Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Рак

НОВОЛУНИЕ В РАК

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Рак статия ,

Сбъднете своята прекрасна същност, която сте родени да бъдете тук и сега.

Новолунието в Рак ще  настъпи на 10.07.2021 г. в 4:16 минути в 18 градуса на Рака. Отшумяващата Т- квадрата на Сатурн и Уран, към която се беше присъединил и Марс ще понижи напрежението, усещано през последната седмица. Новата Луна в Рак ще даде възможност за изявата на една много нежна, грижовна, майчински подкрепяща и разбираща енергия. Тя ще бъде насочена преди всичко към децата, семейството, близките и дома. Ще дарява с емоционална сигурност и топлина. Същевременно има опасност от вкопчване в различни неща като връзки, хора, концепции и др. Венера ще направи съвпад с Марс в знака Лъв. Това  ще отключи много огнени страсти. Желание за забавления, радост, настроение. Възможно е именно сега да срещнете своя партньор и да изживеете прекрасни, романтични  моменти с него. Сатурн обаче все още е в опозиция на този съвпад и ще провокира нуждата от една много по-дълбока оценка на ситуацията. От една страна ще бъде желанието за развлечения и отдаването на горещите страсти от друга – хладния разум на Сатурн. Той ще ви подтиква да обмислите по-добре вашите дългосрочни цели и истински нужди. Може да направите също така и една ревизия на своите ценности. Квадратурата на Меркурий и Нептун както и куинконкса с Плутон в Козирог ще постави трезвата ви преценка на изпитание. Има опасности от измами и заблуди. Също от илюзии, прекалено идеализиране, липса на трезва преценка. Аспекта с Плутон, който е ретрограден и насочва вниманието към вътрешния живот, може да провокира и самозаблуди страхове, объркване. Новолунието ще ви подтиква да осмислите по нов начин проблемите в дома и да търсите нови пътища за постигане на целите си. Същевременно на 12-ти юли Меркурий ще направи точен тригон с Юпитер – големия бенефик и това ще донесе оптимизъм, разширяване на дейностите, също така желание за планиране и успехи. Периодът ще бъде много подходящ за разрешаване на правни въпроси и проблеми, за организиране на различни събития и др. Самото новолуние, което по същество е съвпад на Слънцето и Луната прави чудесен Тригон с Нептун и това ще донесе много артистичност, творческо вдъхновение, мечтателност, възвишеност и одухотвореност. Хубаво ще бъде да си позволите да полетите на крилете на своите мечти и да ги превърнете в реалност. Едновременно с духовния полет и мечтателност ще трябва да бъдете и здраво стъпили на земята, свързани с корените си. Да усетите могъществото на тази свещена връзка между божественото и човешкото, космичното и земното.Това е прекрасно време да срещнете партньора на мечтите си. Още повече, че Уран прави секстил с новолунието и може да поднесе своите приятни изненади. Възможно е също така да срещнете вълнуващи хора, които ще оставят следи в живота ви.Енергетиката и вибрациите ще бъдат изключително високи и може да отключите своята интуиция или ясновидство. Бъдете нащрек за новото и вдъхновяващото, доверете се на звездите.

Към всичко това могат да се прибавят и позициите на Хирон. Той прави квадратура с новолунието и ще извади на показ цялата ви неувереност, стари страхове и кармични модели, които са се превърнали в болезнени емоциони рани. Ще се наложи отново да бъдете смели да се срещнете със страховете и болките си, за да ги излекувате и да се освободите от тях. Хубавото в случая е, че Хирон се намира в зодиакален знак Овен, които го зарежда с голяма сила, борбеност и решителност. В ход са кармични процеси, които ще доведат до пречистване, независимо от трудностите. Също така Хирон прави секстил със Сатурн и Северния и Южния възел. Това ще донесе големи промени в живота ви. Възможно е да се наложи да се борите за своите идеали и ценности, за любовта си с главно „Л.” Тригонът на Хирон с Венера и Марс, които са в зодиакалния знак Лъв – на победата – ще ви помогнат да се свържете с най-дълбоката си същност, за да черпите сила от нея. Така ще привлечете всичко, което ви е необходимо, за победата. Ще получите подкрепата на силни партньори, ще се радвате на романтика и любов. Затова трябва да имате смелостта да преминете през всичко, за да сбъднете своята прекрасна същност, която сте родени да бъдете тук и сега. Представяме ви и тематичните кръгове за зодиакален знак Рак, съобразно които можете да пишете вашите желания за новолунието. Те са:

1. Рак управлява устоите, включващи: дом, семейство, чувство за принадлежност, финансова сигурност, растеж.;

2. Рак управлява емоционалната близост, включваща: загриженост, съчувствие, ранимост, интимност, защита, нежност, осъзнаване на своите и чуждите нужди.;

3. Рак управлява полагането на грижи, включващи: майката, даването и приемането на подкрепа, храната, грижовност към себе си и другите.;

4. По отношение на здравето Рак управлява: гърдите и гръдната кухина, панкреаса, стомаха, туморите.

Отново напомняме, че желанията винаги се пишат в кратка и положителна форма. Те трябва да касаят единствено вас, без да се намесват в пътя на другите.

Ето и  нашите примерните желания:

1. Искам да изпитвам по-голяма вътрешна сигурност във всички сфери на моя живот.

2. Искам да мога да осъществявам своя растеж целенасочено, стабилно и ефективно.

3. Искам да мога да осъзнавам ясно и да приемам своите нужди и нуждите на другите , работейки конструктивно за тяхното удовлетворяване.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено