Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Рак

НОВАТА ЛУНА НА ТРОН НОСИ ЖИВОТВОРЯЩА ЕНЕРГИЯ, ГРИЖА, ЛЮБОВ И ТОПЛИНА

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Рак статия ,

Новолунието в Рак ще настъпи на 29.06.2022 г. в 04:50 минути в 7-мия градус на знака. То ще постави начало на една нова, зараждаща се позитивна енергия, свързана с децата, семейството и дома. Това ще бъде период на повече грижа и подкрепа, на търсене и осигуряване на емоционална и материална стабилност в сакралното пространство на дома. На любов, разбирате и хармония, насочена преди всичко към личните и семейните взаимоотношения. Емоционалният ни свят, усещането за сигурност, грижа, топлина.За дома, майката, съпругата и жената. Знакът се свързва също с прехраната, миналото, традициите, родината, публиката. Луната е в съвпад със Слънцето и се зарежда с неговата животворяща енергия и сила. При новолуние тя носи смисъла на зараждащото се начало, плодовитостта, творчеството. Освен това се намира на трон в собствения си дом и ще се проявява с едни от най-добрите си качества. Ще дарява с емоционална сигурност, грижа, любов и топлина. Най-силно ще го усетят хората със Слънце, Луна или Асцендент около 7-ми градуса на Рак или други важни астроточки и планети на това място.

Същевременно Нептун става ретрограден. Има опасност от заблуди и самозаблуди, от вкопчване в различни неща като връзки, хора, концепции и др. Също така може да донесе замъгляване на истината за ситуацията или за себе си. Пазете се от надценяване на своите възможности, нереални претенции, преувеличаване, егоизъм и налагане. Бъдете по-умерени, за да избегнете прояви на арогантност, глупост или мания за величие. Наблегнете на връзката с вътрешната си дълбока същност и интуицията си. Не подменяйте своята истина и ценности заради някакви привидни изгоди. Съществува известна тенденция за приемане на чужди правила и поддаване на манипулации. Марс е в квадрат с Плутони и ще носи също много напрежение, желание за трансформация, действие и приключване на нещо. Възможни се прояви на противопоставяне на традициите, обичаите, семейството и рода. Желание за свобода и нова посока.

Новолунието прави точен квадрат с Юпитер. Аспектът показва необходимост от справяне със семейни проблеми, фокусираност върху целите и желаните резултати. Добре ще бъде да се опрете на своята далновидност и да се разделите с негативизма, страха и отлагането. Ще се изисква повече действие, промяна, решителност и много вяра в добрия изход от ситуацията. Юпитер е бенефик, но аспекта е напрегнат. Отложете всякакви церемонии за след 30-ти, когато Луната се възражда за новия живот. В момента времето не е подходящо за тях и всякакви пътувания.

Същевременно Меркурий и Венера в Близнаци са в доста добри позиции към Юпитер и ще помагат за преодоляването на този труден аспект.Водещи ще бъдат комуникацията, разговорите, преговорите и дипломацията. Венера в Близнаци общува доста леко, непринудено и ефирно. Ще има изход от трудната ситуацията. Помощ и увереност за следване на мечтите. Доверие в интуицията и разумността на вселената.Такт умереност и усет за преминаване през напрегнатия период с увереност, че ни чака нещо добро. Дори в момента да не виждаме пътя и изхода.

Меркурий все пак ще внесе своята трезва мисъл и яснота в ситуацията. Той е в аспект с Марс и Сатурн. Ще носи енергията на активността, разумността, действие то и осъзнатостта . Ще можете да се справите с трудни ситуации с ум, знание и добра комуникация. Периодът ще бъде добър за обучения, нови идеи, творчески и бизнес проекти. Венера в Съвпад с Алдебарани ще дарява с много късмет, успех и пари. Освен това тя е в секстил с Юпитер. Двамата големи бенефици ще ви дадат възможности за разгръщане на пълния ви потенциал в различни области, но и вие ще трябва добре да се потрудите. Да оползотворите предоставените ви чрез външни обстоятелства хубави перспективи. Енергията е стабилна, носи щастие, придобивки и любов.Вяра и оптимизъм, разширяване на всички хоризонти.В любовта ще има тайни преговори, разговори, интимност. Тайни уговорки и подготовки на проекти. Времето е подходящо и за разкрасителни процедури. Мечтайте смело и сътворете своето бъдеще. По традиция можете да напишете своите желания за новолунието в Рак и свързаните с него водещи теми.

  1. Рак управлява устоите, включващи: дом, семейство, чувство за принадлежност, финансова сигурност, растеж.
  2. Рак управлява емоционалната близост, включваща: загриженост, съчувствие, ранимост, интимност, защита, нежност, осъзнаване на своите и чуждите нужди.
  3. Рак управлява полагането на грижи, включващи: майката, даването и приемането на подкрепа, храната, грижовност към себе си и другите.
  4. По отношение на здравето Рак управлява: гърдите и гръдната кухина, панкреаса, стомаха, туморите.

Отново напомняме, че желанията винаги се оформят в кратка и положителна форма. Те трябва да касаят единствено вас, без да се намесват в пътя на другите.

Ето и нашите примерните желания:

  • Искам да мога да давам и получавам повече грижа, разбиране, подкрепа и емоционална топлина.
  • Искам да имам по- голям растеж, емоционална и материална сигурност в живота си.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено