Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Рак

НОВОЛУНИЕТО В РАК – ВРЕМЕ ЗА РОМАНТИКА, ЛЮБОВ ЕМОЦИОНАЛНА И МАТЕРИАЛНА СИГУРНОСТО

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Рак статия ,

Новолунието в Рак на 17.07.2023 г. ще настъпи в 21:33 часа на 24 градуса в знака. То ще постави началото на нов 18-месечен цикъл на Лунните възли, които се преместиха по оста Овен – Везни. Новата Луна в Рак ще даде възможност за изявата на една много нежна, грижовна, майчински подкрепяща и разбираща енергия. Тя трябва да бъде насочена както към децата, семейството, близките и дома, така и към вас самите. Сега е момента да осъществите дълбока връзка с вашата душа и сърце, за да ги подхраните с много любов, разбиране, приемане и подкрепа. Ще бъде хубаво да заявите открито пред себе си и другите какви са вашите емоционални нужди. Да напишете своите желания за постигане на вашата емоционална и материал сигурност. Вие трябва да подхраните с романтика, любов, нежност и грижа първо себе си, за да можете после да ги дадете и на своите близки. Хубаво е да обърнете внимание на развитието на вашата интуицията. Тя ще ви води по пътя на растежа и развитието на вашата душа. Ще трябва да развиете и чувството за цел. Да се постараете да поработите за постигане на мечтите си, свързани с изграждането на хармонични романтични връзки, създаване на дом и семейство, деца, взаимоотношения с родители и приятели.

Новолунието в Рак прави опозиция с ретрограден Плутон и ще изисква преразглеждане и преоценка на токсични партньорства от миналото, които са ви наранявали. Раздяла с усещането за жертва, за неудовлетвореност на емоционално и материално ниво. Сега е момента да заявите намеренията си пред вселената. Да поемете по нов път, който ви дава усещане за любов, хармония, безопасност, сигурност, комфорт. Да поемете отговорност за живота си и изборите, които правите. Да се борите за мечтите си, дори и да се наложи да излезете извън зоната си на комфорт.

Възможно е в дните около Новолунието да изпитате липса на енергия, или физическо неразположение. Ако дълбоко в душата си носите някакви травми от детството, те ще изплуват отново. Вселената ще ви покаже, че трябва да ги преработите. Да се излекувате. Да канализирате любовта към себе си, за да успеете. Ретрограден Плутон може да насочи вниманието ви и към темите за парите, богатството, обсебванията, маниите, секса и освобождаването от тези разрушителни модели.Плутон е пранетата на тоталната трансформация и в ретроградната си фаза ще изисква сериозна работа на вътрешно ниво. Ще бъде добре да не взимате важни решения и да не пристъпвате още към действия, защото сега има много ретроградни планети. Периодът е добър за наблюдение, търсене и получаване на нова информация, която да бъде анализирана прецизно. Да се проследи динамиката на събитията, за да осе вземат новите решения през есента. Възможно е някои теми и събития, по които сте работили още октомври миналата година, отново да излезат на дневен ред, за да бъдат коригирани. Плутон ще извади различни скрити неща, които ще са важни. Ще ви помогне да вземете правилните решения.

На 23.07.2023 г. и Венера става ретроградна. Тя ще постави акцент върху изцелението на сърцето.Възможно е да преживеете период на преосмисляне на вашите ценности и нуждите в любовта, семейството и близките взаимоотношения. Също и на своите бизнес партньорства и управлението на ресурсите, с които разполагате. Девизът на Рак е „Аз чувствам.” Ретроградна Венера и Новолунието в Рак ще поставят акцента върху емоционалния ви свят, с цялото му богатство. Периодът ще бъде наситен с интензивни преживявания, преди всичко на вътрешно ниво, които ще дадат отражение и в реалния живот. Възможно е също да преживеете скандали и раздели, ако взаимоотношенията са били проблемни. При всички случаи ще има някакъв здравословен и обновяващ катарзис.

Самото Новолуние, което по същество е съвпад на Слънцето и Луната прави чудесен Тригон с Нептун. Планетата на универсалната любов, идеалите и мечтите ще ви помогне да сбъднете желанията си в емоционалната сфера. Заредете се с оптимизъм и мечтайте смело. Синхронизирайте своите желания с енергията на вселената и станете творци на живота си. Когато усвоите изкуството на синхроничността и вибрационната интелигентност, събитията в живота ви ще се случват с лекота. Резултатите идват с практиката и вие ставате творци на съдбата си. Това ще донесе много артистичност, творческо вдъхновение, мечтателност, възвишеност и одухотвореност. Хубаво ще бъде да си позволите да полетите на крилете на своите мечти и да ги превърнете в реалност. Едновременно с духовния полет и мечтателност ще трябва да бъдете и здраво стъпили на земята, свързани с корените си. Да усетите могъществото на тази свещена връзка между божественото и човешкото, космичното и земното. Това е прекрасно време да срещнете партньора на мечтите си. Възможно е също така да срещнете вълнуващи хора, които ще оставят следи в живота ви. Енергетиката и вибрациите ще бъдат изключително високи и може да отключите своята интуиция или ясновидство. Бъдете нащрек за новото и вдъхновяващото, доверете се на звездите.

Представяме ви и тематичните кръгове за зодиакален знак Рак, съобразно които можете да пишете вашите желания за новолунието. Те са:

  1. Рак управлява устоите, включващи: дом, семейство, чувство за принадлежност, финансова сигурност, растеж.
  2. Рак управлява емоционалната близост, включваща: загриженост, съчувствие, ранимост, интимност, защита, нежност, осъзнаване на своите и чуждите нужди.
  3. Рак управлява полагането на грижи, включващи: майката, даването и приемането на подкрепа, храната, грижовност към себе си и другите.
  4. По отношение на здравето Рак управлява :гърдите и гръдната кухина, панкреаса, стомаха, туморите.

Отново напомняме, че желанията винаги се оформят в кратка и положителна форма. Те трябва да касаят единствено вас, без да се намесват в пътя на другите.

Ето и нашите примерните желания:

  1. Искам да закупя мое собствено жилище!
  2. Искам да хармонизирам връзката с моите родители!
  3. Искам да получа необходимата ми емоционална и материална сигурност, за да мога да се развивам успешно!
  4. Искам да постигна пълно оздравяване и възстановяване на функцията на стомаха!
  5. Искам да реша успешно проблема с моя недвижим имот!

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено