Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Рак

ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЯТА ЕМОЦИОНАЛНА И МАТЕРИАЛНА СИГУРНОСТ С ЕНЕРГИЯТА НА НОВОЛУНИЕТО В РАК

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Рак статия ,

На 06. 07. 2024 г. ще имаме новолуние в зодиакален знак Рак. А той управлява нашите базови нужди в емоционалната сфера. Сега е времето да сбъднете мечтите си, свързани с изграждането на хармонични романтични връзки, създаване на дом и семейство, деца, взаимоотношения с родители и приятели. Прекрасен период в който може да срещнете подходящ партньор, с който да създадете свое семейство. Също така да подобрите семейните си отношения с брачния партньор, с вашите родители, с децата и роднините. Това Новолуние може да ви помогне да изцелите семейните проблеми, ако имате такива. Времето е подходящо за избор и закупуване на свой дом, извършване на ремонти, оптимизиране и хармонизиране на пространството. Като цяло периодът е много подходящ за стабилизиране на емоционалните връзки в къщи, на работното място, с приятелите. За изграждането на базовото усещане за емоционална и материална сигурност.

Ракът е кардинален воден знак, пазител на семейството, рода и неговите ценности. Затова акцентът ще пада върху дома, взаимоотношенията с близките, традициите и обичаите, които са важна част от нас самите. Именно тук ние създаваме своите взаимоотношенията с близките хора, които са опора в живота ни. Копнеем за романтика и хармония, учим едни от най- важните си уроци: да обичаме, да проявяваме грижа и разбиране, да страдаме, да прощаваме, да изпитваме съчувствие. Да се радваме на близките си и да сме благодарни за това, че ги има.

Управителят на зодиакален знак Рак е Луната. Именно сега по време на Новолунието тя е изключително силна, защото се намира на Трон в своя собствен дом. Това е нейното светилище, в което дарява на всички много любов, романтика, нежност и грижа, емоционална и материална сигурност. При Новолуние Луната черпи своята мощна животворяща сила от Слънцето, има магичната способност да материализира нашите мисли като ги превръща в бъдещи събития.

Хубаво е в дните след Новолунието да се свържете на мисловно ниво с енергията на чистата, безусловна и всеотдайна любов на майката. С получаването и даването на грижа, подхранване, закрила. На разбиране, приемане и уважение към себе си и другите. Помислете достатъчно добре ли сте подхранили себе си и близките си с тази енергия. Ако усещате липси или дисхармония, проявете любов и грижа към себе си и близките. Влезте в ролята на любящи, разбиращи и подкрепящи близки, роднини и приятели. Помислете имате ли усещането за достатъчна емоционална и материална сигурност. Или какво ви пречи, за да я постигнете? Изгответе си план и стратегия за работа в тази област от живота. Луната е материална планета. Тя се грижи на базово ниво и за вашите притежания и интереси. Визуализирайте желаната представа за подходящия романтичен партньор, за семейството, децата, взаимоотношенията и дома, които искате да имате. Луната отговаря за материализирането на мисъл – формите. Превърнете се в проектанта на бъдещата си съдба. Станете съ- творец на своята реалност.

Сега е момент за засяване на вашите желания по темите на зодиакален знак Рак. През следващите месеци те ще търпят развитие. А крайните резултати от положените усилия и действия, в сектора от живота, управляван от Рак в наталната ви карта, ще можете да отчетете по време на пълнолунието в Рак през 2025 година. Тогава ще жънете и плодовете на посятото.

Новолунието в Рак е хармонично аспектирано. То е в съвпад с Венера. Времето е подходящо за романтика, нежност, любов и хармония. Потопете се в света на чувствата и се насладете на радостта от живота. Покажете на близките си своята любов, нежност, грижа, разбиране и подкрепа. Времето е подходящо за изграждане на трайни взаимоотношения с любими хора. Разрешаване на проблеми във взаимоотношенията , ако има такива. Периодът е подходящ за хармонизиране на партньорствата на всички нива- романтични, семейни и бизнес. Успешен старт ще имат проекти, свързани с изкуствата, модата, дизайна, красотата и бизнеса.

Сатурн и Нептун са в Риби и правят тригон с новолунието. Аспектът е хармоничен, но планетите са в ретроградно движение. На външно ниво това може да носи определено забавяне в делата и работата с държавни институции и авторитети. Бъдете внимателни и по отношение на даваните и получените обещания. Винаги изисквайте повече информация и подлагайте всичко на трезва преценка. Има опасност от илюзии, заблуди и самозаблуди. Тригонът с Ретроградните Нептун и Плутон обаче е изключително благотворен главно за работа на вътрешно ниво.

Хубаво е да направите преоценка на идеалите. В този смисъл е много важно прилагането на един балансиран и центриран подход. Ясна представа за онова, което е практично, разумно и достижимо. Може по това време да се набележи план за действие, свързан с реализирането на съкровена мечта или проект. Енергията да се насочи към самопознание, развитие на вътрешния свят, творчеството, интуицията. Периодът е важен за вашето духовно израстване. Може да се заемете с психология, да внесете романтика в отношенията с близките си, да разгърнете творческото си вдъхновение, да придобиете нови усещания. Изключително важно ще бъде да се освободите от всички вътрешни страхове, несигурност, ментални и емоционални блокажи. Времето е подходящо за планиране и структуриране на най-съкровените ви мечти. Визуализирайте мислено всяка стъпка към успеха и постиженията, които желаете да получите. Самата реализация и изпълнението на плановете обаче, трябва да се отложат след края на ретроградното движение на Сатурн и Нептун.

Представяме ви и тематичните кръгове за зодиакален знак Рак, съобразно които можете да пишете вашите желания за новолунието. Те са:

  1. Рак управлява устоите, включващи: дом, семейство, чувство за принадлежност, финансова сигурност, растеж.
  2. Рак управлява емоционалната близост, включваща: загриженост, съчувствие, ранимост, интимност, защита, нежност, осъзнаване на своите и чуждите нужди.
  3. Рак управлява полагането на грижи, включващи: майката, даването и приемането на подкрепа, храната, грижовност към себе си и другите.
  4. По отношение на здравето Рак управлява :гърдите и гръдната кухина, панкреаса, стомаха, туморите.

Отново напомняме, че желанията винаги се оформят в кратка и положителна форма. Те трябва да касаят единствено вас, без да се намесват в пътя на другите.

Ето и нашите примерните желания:

  1. Сбъдвам мечтата си за мое собствено жилище!
  2. Имам необходимата ми емоционална и материална сигурност, за да мога да се развивам успешно!
  3. Постигам пълно оздравяване и възстановяване на функцията на стомаха ми!

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено