Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Овен

СЪДБОВНО НОВОЛУНИЕ В ОВЕН И ХИБРИДНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ НА 20.04.2023

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Овен статия ,

В 06:12 минути на 20.04.2023 г. настъпи новолунието в Овен. То е в комбинация с хибридно слънчево затъмнение. Това се случва рядко и е знак за съдбовни промени. Те ще бъдат свързани с начина, по който възприемате своя АЗ. С това как усещате своята вътрешна сила и се развивате. Ще трябва да си дадете сметка колко вярвате в себе си. Как се борите да постигнете нещата, които искате. Как заявявате нуждите си пред света. Новолунието е в комбинация със слънчево затъмнение и процесите са кармични. Това ще ви накара доброволно или по принуда да поработите върху своята самооценка и лидерски умения. Да заявите вашите способности. Ще трябва повече да се потрудите, за да защитите своите интереси. Едновременно с това да зачитате и интересите на другите. Балансът между вашите нужди и уважението към другите трябва да бъде спазен. Да намери креативен начин за здравословна и хармонична комуникация на всички нива. Било то в личните или бизнес партньорствата. В семейните или служебните взаимоотношения. В периода до 2025 година, ще имате възможността да сътворите своята нова реалност. Да поемете по нови пътища и използвате нови възможности. Ще трябва да се научите да бъдете първо свои водачи и авторитети. След това да ръководите другите. Развивайки вашите умения и опит да ги споделите с хората.

Овенът е кардинален и огнен знак, който носи съзидателния първичен импулс. Символизира раждането на новото начало, новата надежда за промяна, ентусиазъм, новите възможности, които ще се разкрият. Също силата и умението да бъдат реализирани. Това е време за планиране и изграждане на нова визия в определените от вас области. Дава възможност за нови идеи, проекти, каузи и цели, които искате да постигнете. Енергетиката е много мощна и ще провокира изригване на жизнената сила, инициативността, борбеността. В този момент е изключително важно да определите къде и в какво ще вложите този мощен, първичен и съзидателен импулс. Да видите в кой дом от вашата картата се пада Овен. Промяната ще бъде именно в тази област. И ще изисква да вложите вашата сила и борбеност. Хубаво е да помислите как, на вътрешно и външно ниво, ще обновите живота си. Енергията около новолунието може да предизвика вътрешно напрежение , има опасност от изблици на гняв, ако не се канализира правилно. Също може да имате главоболие, болки в стомаха, мигрена и проблеми с очите. Пазете се от инциденти.

На 21.04.2023 г. Меркурий става ретрограден в Телец. На вътрешно ниво ще провокира размисли и възможности за корекции в областта на финансовата сигурност. Ще трябва да анализирате минали свои грешки. Да повишите квалификацията си, знанията си. Да подложите на анализ отношението си към парите. Да ревизирате мисловните си модели за начина на тяхното печелене, споделяне и разходване. Вероятно ще има промяна в обещанията, които сте дали. Или договорите, които сте подписали. На външно ниво са възможни всякакви грешки в комуникацията. Също и забавяне и подвеждане в информацията, която получавате. Грешки при работата с куриери, писма, техника, обаждания. Проблеми с уреди, пътувания, коли, съседи. Възможни са недоразумения с близки роднини. Пречки в рекламата и търговията. Меркурий е близо до Уран в Телец. Ще има доста внезапни промени и изненади. Проблеми, вследствие на външни ситуации и външни лица.

Квадратът на Меркурий и Плутон носи известна доза скептицизъм, тежки мисли, желание за манипулации. Трябва да ги избягвате, особено при наличието на слънчевото затъмнение. То има силата да ги материализира. Това ще се обърне срещу вас. Марс в секстил с Меркурий дава нови възможности, които трябва да се оползотворят. Благоприятни външни обстоятелства, които ще донесат успех. Трябва да действате на момента. Добре е да администрирате своите ресурси правилно, за да постигате желаните резултати. Също да внесете повече дисциплина и инициативност в живота си. Да планирате своите дългосрочните проекти с повече яснота и проницателност. Венера в тригон с Плутон подчертава ярко изразяването на страстта и чувствата. Желанието за любов. Дава възможност да се освободите и преработите грешните модели на проява на любовта. Скриване и потискане на чувствата. Може да донесе някакво възстановяване на пари. Също много любов, креативност, артистичност. Хирон в Овен ще помага за тези процеси. Ще носи възможности за излекуване на раните.

Известно е, че Новата Луна дава тласък на мечтите ви и им помага да се превърнат в реалност. Чрез зодиакалния знак, в който попада всеки месец, тя ви посочва кои сфери от живота могат да бъдат активирани в този период. Необходимо е само да напишете желанията си в едно изречение с положителна форма. То трябва да бъде кратко, ясно и позитивно, да показва точно какво искате да постигнете. Хубаво ще бъде да напишете желанията си. Също така е хубаво да ги прочетете на глас преди да ги приберете. Сферите, които Овен управлява са:

 1. Съсредоточаване върху Аза, включващо: Себеоткриване, независимост, кураж, свобода, физическо тяло, увереност, инстинкти.
 2. Новите начинания, включващи: Поставяне на начало, проправяне на пътища, предприемане на действия, новаторски подход, висок енергиен заряд, собствена посока.
 3. Невинността и изследователския дух, включващи:
 4. Честност, импулсивност, прямота, поемане на рискове, състезателното начало, автономност, самостоятелност.
 5. Умението за постигане на цели, включващо: Смелост, лидерство ,сила, , бдителност и безстрашие.
 6. В здравословен план Овен управлява: Очите, лицето, главата, скалпа, проявите на главоболие и световъртеж.

  Примерни желания:

  Искам да поставя ново начало в разгръщането на комплексния ми интелектуален и творчески потенциал!

  Желаем Ви успех!

  Оставете Вашето мнение

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Кошница

  0

  Нямате артикули в количката.

  Копирането не е разрешено