Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Овен

НОВОЛУНИЕ И СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ В ОВЕН НА 08.04.2024

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Овен статия ,

Свържете се с вътрешната си сила и бъдете главният герой в собствената си история.

В 21:20 часа на 08.04.2024 г. ще настъпи новолунието в 19 –тия градус на Овен.То е в комбинация с пълно слънчево затъмнение, но тъй като се случва през нощта в България няма да бъде видимо. Въпреки това като цяло енергетиката ще бъде доста силна и ще донесе важни събития за хората, които имат лични планети около 19-тия градус на Овен, Рак, Везни, Козирог. Те ще бъдат свързани с начина, по който възприемате своя АЗ. С това как усещате своята вътрешна сила и се развивате. Ще трябва да си дадете сметка колко вярвате в себе си. Как се борите да постигнете нещата, които искате. Как заявявате нуждите си пред света. Новолунието е в комбинация със слънчево затъмнение и процесите са кармични. Това ще ви накара доброволно или по принуда да поработите върху своята самооценка и лидерски умения.Да заявите вашите способности. Ще трябва повече да се потрудите, за да защитите своите интереси. Едновременно с това да зачитате и интересите на другите. Балансът между вашите нужди и уважението към другите трябва да бъде спазен. Да намери креативен начин за здравословна и хармонична комуникация на всички нива. Било то в личните или бизнес партньорствата. В семейните или служебните взаимоотношения. В периода до 2025 година, ще имате възможността да сътворите своята нова реалност. Да поемете по нови пътища и използвате нови възможности. Ще трябва да се научите да бъдете първо свои водачи и авторитети. След това да ръководите другите. Развивайки вашите умения и опит да ги споделите с хората.

Овенът е кардинален и огнен знак, който носи съзидателния първичен импулс. Символизира раждането на новото начало, новата надежда за промяна, ентусиазъм, новите възможности, които ще се разкрият. Също силата и умението да бъдат реализирани. Това е време за планиране и изграждане на нова визия в определените от вас области. Дава възможност за нови идеи, проекти, каузи и цели, които искате да постигнете. Енергетиката е много мощна и ще провокира изригване на жизнената сила, инициативността, борбеността. В този момент е изключително важно да определите къде и в какво ще вложите този мощен, първичен и съзидателен импулс. Да видите в кой дом от вашата картата се пада Овен. Промяната ще бъде именно в тази област. Хубаво е да помислите как, на вътрешно и външно ниво, ще обновите живота си.

Енергията около новолунието може да предизвика вътрешно напрежение, има опасност от изблици на гняв, ако не се канализира правилно.Също може да имате главоболие, болки в стомаха, мигрена и проблеми с очите. Пазете се от инциденти.

Затъмненията работят като спусък на определени събития. Свързват се с новото начало.Затова ще е важно да се постараете да инициирате в живота си всичко, за което мечтаете. Кармичните промени ще се случват за да израствате в областта от живота, посочена от картата. Хубаво е да осъзнавате, че при затъмнение промените ще са неизбежни, защото в своя път сте достигнали до точката, в която не може повече да мислите, работите, действате по стария начин. Всичко трябва да се обнови. Затъмненията стартират нови програми.Ако сте готови за промяната тя ще се случи лесно. Ще получите знак, помощ, важна информация. Те ще са много полезни, може дори да бъдат решаващи. При затъмнения трябва да се избягва взимане на важни решения, защото картината и перспективата ще са още скрити и замъглени. Добре е да се фокусирате върху дългосрочните си мечти и желания, да бъдете във високата вибрация. Хубаво е да си направите медитация и ритуал за писане на желания.

Новата програма ще действа през следващите 18 години. Първата възможност за корекция ще е след 9 години и най-вече след 18 години. Темите са лидерство и взаимоотношения с партньорствата. Няма пречки и прегради за най-съкровените мечти. Нещо, което не ви е потребно вече ще бъде пуснато и разрушено. Ще се освободите от излишния житейски товар, мисли, действия, хора модели на поведение, които са стари. Хирон е в Овен и ще иска да се самоизлекувате. Да продължите напред по-смело. С нова сила и ново съзнание. С нова любов, истина и разбиране на себе си и за себе си.

Меркурий е ретрограден и ще бъде важно да не предприемате никакви важни действия във външния свят. Цялата енергия трябва да се насочи към ревизия на вътрешния свят. Към работа за преобразуване на вече неефиктивни модели на мислене, комуникиране, говорене, писане, осъществяване на контакти и договаряне. Обучение, образование и др. Да помислите какво още може да усъвършенствате в работата и дейностите, които извършвате с преподаване, курсове и др. Също и дейности, свързани с подобряване на вашата сръчност, и всичко, което създавате с ръцете си. Какви нови умения можете да придобиете или доразвиете в тази насока. Да подобрите ефективността на ваши бизнес пътувания, командировки и др.

Управителят на новолунието – Марс се намира в Риби и е в съвпад със Сатурн. Това ще даде възможност за отработване на наболели кармични модели. Внасяне на повече отговорност в действия, осъзнатост, целенасоченост, планиране. Повече работа, усърдие, постоянство в усилията. Изключително важно, при работата със Сатурн на вътрешно ниво, трябва да бъде раздялата с моделите на черногледство, песимизъм, закостенялост, упорство. Студенина и дистанцираност в общуването, отчуждение, самота. Деспотичност, желание за контрол, налагане на мнение, авторитарност. Препоръчително ще бъде и приемането на всички уроци с повече смирение и осъзнатост. Ако успеете да извършите тази вътрешна работа, ще се изкачите на качествено ново ниво в духовното си израстване.Сатурн е строг и справедлив учител. Той подлага на изпит и извършва проверка на всичко. При успешно справяне със задачите, дава гаранция за престиж и стабилност. Коридора на затъмненията предвещава упорита работа и златна възможност за успехи и израстване.Всичко е във вашите ръце. Плутон влезе в знака на Водолея и ще ви помогне да се отървете от излишния си товар.Да преминете през трансформация на моделите и на вас самите. Известно е, че Новата Луна дава тласък на мечтите и им помага да се превърнат в реалност.Чрез зодиакалния знак, в който попада всеки месец, тя посочва кои сфери от живота могат да бъдат активирани в този период. Всичко е във вашите ръце. Трябва само да напишете желанията си с положителна форма. Да бъдат ясни и позитивни, да показват точно какво искате да постигнете. Също така е добре да ги прочетете на глас преди да ги приберете. Сферите, които Овен управлява са:

  1. Съсредоточаване върху Аза, включващо:

Себеоткриване, независимост, кураж, свобода, физическо тяло, увереност, инстинкти;

  • Новите начинания, включващи:

Поставяне на начало, проправяне на пътища, предприемане на действия, новаторски подход, висок енергиен заряд, собствена посока;

3. Невинността и изследователския дух, включващи:

Честност, импулсивност, прямота, поемане на рискове, състезателното начало, автономност, самостоятелност;

  • Умението за постигане на цели, включващо:

Смелост, лидерство ,сила, , бдителност и безстрашие;

5. В здравословен план Овен управлява:

Очите, лицето, главата, скалпа, проявите на главоболие и световъртеж.

Примерни желания:

Посях семената на новото начало в разгръщането на комплексния ми интелектуален и творчески потенциал с вдъхновение, надежда, вяра и любов!

Желаем Ви успех!

Астрологични услуги: (+359 884) 490 066

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено