Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Водолей

НОВОЛУНИЕТО ВЪВ ВОДОЛЕЙ ТРАСИРА НОВИ ХОРИЗОНТИ, ДАРЯВА С ВИСОКИ ИДЕАЛИ, КРЕАТИВНОСТ И СВОБОДА

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Водолей статия ,

Новолунието на 21.01.2023 г. настъпи на 1 градус и 33 минути в зодиакален знак Водолей. Има нещо много магично и символично в това, че първото новолуние за 2023 година е именно във Водолей. Според астрологията това ще бъде истински старт на „Ерата на Водолeя“, която ще инициира множество промени в обществения и личния живот, в начина на мислене и комуникация с другите. Водолеят носи енергията на въздушния елемент и поставя акцента върху изключителната широта и глобалност в начина на мислене и комуникация. Ключовите характеристики на знака Водолей са свобода, креативност, нови хоризонти и високи идеали, оригиналност, обновление, напредък. Новолунието ще окаже по-голямо влияние най-вече за хората от фиксирания кръст Телец, Лъв, Скорпиони и Водолей. Също и за онези от вас, които имат повече планети или важни астроточки в началото на тези знаци. Новата Луна във Водолей ще даде сила на новите идеи, насочени към нов вид взаимоотношения и изграждане на света във вас и около вас. Вашата смелост, уникалност и креативност чакат да бъдат открити и стимулирани. Вие сте творци на своето ново аз, което успешно чертае нови хоризонти в живота ви. По традиция новолунието има съзидателна, творяща сила. Осмелете се да дадете воля на мечтите си, без ограниченията и без задръжките на страха и обстоятелствата около вас. Абстрахирайте се от строгостта на логиката и анализа дали това е възможно. Просто мечтайте и вярвайте в себе си и в успеха на своите начинания. Вие сте главният герой в собствената си история, така че вярвайте в себе си и в мечтите си. Бъдете дръзновени, изобретателни, инициативни и заложете на новите подходи в своя живот, отношения, работа…

Новолунието във Водолей носи енергията на създаването, на сътворяването, на стартирането на нови неща в живота ви- проект, бизнес, учение, творчество… Винаги си струва да опитате. Независимо от това през какво ще трябва да преминете. Просто направете първата крачка към великото и мъдро приключение, наречено живот. Водолеят е знак на общуването в глобален план, на приятелството и толерантността, на възвишените лични и социални идеи. Има свойството да обединява човечеството на ниво идеали – свобода, братство, равенство, развитие. На технологично ниво свързва големи групи от хора чрез научните открития и интернет. Това е знак на изобилието и безкрайните възможности, на свободата и иновациите, които ни помагат да растем. Енергията носи известна доза непредвидимост и изненади. Също и възможност за висока осъзнатост и самоутвърждаване. Дава вярата, че никога не е късно да започнете отначало и на чисто. Ако в личната карта аспектите към новолунието са благоприятни, енергията ще бъде вдъхновяваща. При напрегнати аспекти, особено към лични планети, обновлението ще дойде чрез нуждата да опитате и направите нещо ново за себе си и за бъдещето си. При всички случаи през следващите две седмици а и до 6 месеца ще има някакво значимо обновяване в живота ви. Оглеждайте се за новите възможности, колкото и малки или странни да ви изглеждат.

Новолунието във Водолей прави секстил с Юпитер в Овен и носи прекрасни нови възможности за успех, разширение, късмет, оптимизъм, благополучие и финансови постъпления. Следвайте вашата нова посока на развитие. В астрологията Юпитер е наречен „големият благодетел“. Дошло е времето да поемете нещата в свои ръце. Да действате смело и инициативно за преследване и постигане на целите си. Заредете се с нова вяра в собствените си сили и в успеха на вашите начинания, нeзовисимо в коя област на живота ще бъдат те. Дайте възможност на своята уникалност да се прояви по подходящ начин, за да сбъднете и най- съкровените си мечти. Помислете си какво ви носи вдъхновение? Къде в живота си не сте в хармония и съответствие със същността си, с мечтите и идеалите си? Сега е врeмето за посяване на семената на новото начало. Време за заявяване на вашите намерения пред Вселената. През следващите две седмици, синхронизирайте своите идеи и цели с космичната енергия на Водолея. Уран вече застана стационарен и обръща движенето си в права посока. Той е управител на знак Водолей и ще изисква да постигнете необходимата ви материална и емоционална стабилност чрез реализиране на вашите идеи по нов начин. С помощта на новите технологии и нови начини за свързване и работа.

В момента Венера и Сатурн също са във Водолей. Те ще открият прекрасни нови възможности в областта на бизнеса, търговията и изкуствата. В постигането на успех и престиж в обществото по нов начин. За целта ще трябва да включите своите умения да структурирате и планирате нови неща. Заложете на вашата уникалност и таланти, те са ценен ресурс. Бъдете разумни и мотивирани, в действията си. Сега е време да се възползвате от енергията на Водолей. Марс е в Близнаци и излезе от своето ретроградие. Той прави тригон с новолунието и дарява вашите начинания и нови проекти със съзидателна сила, борбеност, желание за себереализация. Идеите ви лесно ще намират необходимото практическо приложение. Ще можете да разчитате и на известна доза късмет. Акцентът ще бъде върху това до колко вие умеете да проявявате реално себе си в живота. Своята същност като пълноценна личност и своите желание и мечти. Успявате ли в ежедневието си да защитавате своите истини и да постигате своите цели. Дали си позволявате свободата на изява за да достигнете до най-висшите си ценности. Можете ли да се наслаждавате на живота който сте изградили и умеете ли да създавате хубави моменти за вас и хората, които обичате? Луната във Водолей ви прави изключително чувствителни на тема лична свобода, креативност, оригиналност.

Луната във Водолей ще ви подтиква да бъдете полезни както за себе си, така и за другите. Да се усъвършенстване с нови идеи. Ще осъзнаете нуждата от нов вид комуникация, ще търсите нова информация и ще творите своята мечтана реалност. Темите на зодиакален знак водолей са:

1. Водолей управлява високата интелигентност, новите технологии, креативността, новаторските подходи и идеи.

2. Водолей управлява хуманизма, високите идеали, свободата, братството, равенството, обективността, приятелите.

3. по отношение на здравето водолей управлява: глезените и прасците, циркулацията на кръвта, разширените вени, схващанията и спазмите.

По традиция можете да пишете и своите желания, които след това да прочетете на глас при нарастващата Луна.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено