Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Водолей

НОВОЛУНИЕТО ВЪВ ВОДОЛЕЙ – СЪЗИДАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Водолей статия ,

Новолунието ще настъпи на 10.02.2024 г. в 00:59 часа на 20 градуса във Водолей. Енергията му ще посее промяна и то на много, много дълбоко ниво. Управителят на новолунието – Уран се намира в Телец. Знак, свързан с Вашата ценностна система. Ще подложите на ревизия своите възгледи за това, какво е ценното за вас СЕГА в морален и материален план. Ще трябва да преосмислите и отношението ви към вас самите. До колко умеете да се цените? До колко осъзнавате своите таланти и качества? Тъй като Уран е планетата на внезапната промяна, много хора ще установят, че вече искат нещо различно. Ще променят своите нагласи по отношение на търсената материалната и емоционалната сигурност. Ще търсят и ще ги изпълват с нов смисъл. Тази промяна ще бъде много внезапна, но същевременно дълбока, дълготрайна и необратима.

Новолунието във Водолей носи енергията на създаването, на сътворяването, на стартирането на нови неща в живота ви- проект, бизнес, учение, творчество… Винаги си струва да опитате. Независимо от това през какво ще трябва да преминете. Просто направете първата крачка към великото и мъдро приключение, наречено живот. Водолеят е знак на общуването в глобален план, на приятелството и толерантността, на възвишените лични и социални идеи. Има свойството да обединява човечеството на ниво идеали – свобода, братство, равенство, развитие. На технологично ниво свързва големи групи от хора чрез научните открития и интернет. Това е знак на изобилието и безкрайните възможности, на свободата и иновациите, които ви помагат да растете. Енергията носи известна доза непредвидимост и изненади. Също и възможност за висока осъзнатост и самоутвърждаване. Дава вярата, че никога не е късно да започнете отначало и на чисто. Погледнете къде се намира новолунието в личната ви натална карта. Ако в личната карта аспектите към новолунието са благоприятни, енергията ще бъде вдъхновяваща. При напрегнати аспекти, особено към лични планети, обновлението ще дойде чрез нуждата да опитате и направите нещо ново за себеси и за бъдещето си. При всички случаи през следващите две седмици а и до 6 месеца ще има някакво значимо обновяване в живота ви. Оглеждайте се за новите възможности, колкото и малки или странни да ви изглеждат.

Водолеят носи енергията на въздушния елемент и поставя акцента върху интелекта, креативността, идеите, комуникациите и идеалите. Той дава изключителна широта и глобалност в начина на мислене и общуване. Същевременно е знак и на индивидуалността, нестандартността, свързва се с гениалността. Ключовите характеристики на знака Водолей са свобода, креативност, нови хоризонти и високи идеали, оригиналност, обновление, напредък. Акцент поставя и стелиумът в знака, където присъстват Слънцето, Луната, Меркурий и Плутон. Новолунието ще окаже по- голямо влияние най- вече за хората от фиксирания кръст Телец, Лъв, Скорпиони и Водолей. Също и за онези хора, които имат повече планети или важни астроточки около 20-тия градус на тези знаци. Много важно е да се отбележи, че личните планети Меркурий, Венера и Марс започват нов двугодишен цикъл с Плутон. Предстоят промени, които ще ви засягат и трансформират както в личен, така и в обществен план. Промените ще включват начина ви на мислене, общуване, идеите, личната ви сила, смелост, устойчивост, воля за постигане на целите. Ще се свързвате с другите на духовно, интелектуално ниво, търсейки общи интереси, дейности, хобита. Възможно е човек от близкото обкръжение с приятели да гледа на вас с очите на любовта. Съвпадът на Венера, Марс и Плутон във високата си вибрация носи изключително интензивни чувства, дълбочина на преживяването, страст и духовност. Връзка на романтично и духовно ниво, която остава завинаги. Избягвайте проявите на ревност и желанието за власт и контрол, които са в ниската вибрационна честота. Това няма нищо общо с истинската любов, защото тя е свобода. Предстоят изненадващи промени в любовта. Също така ще се даде възможност за освобождаване от различни модели на власт и контрол и манипулации, включително в любовта. След тихата, но мощна трансформация на Плутон, няма да сте същите.

Съвпадът между Хирон и Северен лунен възел в Овен има кармично значение и е изключително важен. Хирон е раненият лечител, учител и мъдрец, който носи дълбоки истини за вашите емоционални травми, които можете да излекувате единствено вие самите. Той е мощната лечителна сила, скрита дълбоко във вас, която трябва да отключите, за да сътворите своето бъдеще по любящ, нежен, разбиращ, приемащ и здравословен начин. По традиция новолунието има съзидателна, творяща сила и ще подпомогне този процес през следващите две години. Заредете се с достатъчно здравословна любов и разбиране към себе си. Северният възел в Овен ви помага да трасирате нови пътища за реализация във всички сфери на живота си. Да чертаете смело своите нови хоризонти. Осмелете се да дадете воля на мечтите си, без ограниченията и без задръжките на страха и обстоятелствата около вас. Абстрахирайте се от строгостта на логиката и анализа дали това е възможно. Просто мечтайте и вярвайте в себе си и в успеха на своите начинания. Вие сте главният герой в собствената си история, така че вярвайте в себе си и в мечтите си. Бъдете дръзновени, изобретателни, инициативни и заложете на новите подходи в своя живот, отношения, работа…

Водолеят носи мощната космична енергия на бъдещето. На високите технологии, на социалната и техническата революции. Вие сте творци, които притежават силата на мисълта да създава реалности. Заредете се с нова вяра в собствените си сили и в успеха на вашите начинания, назовисимо в коя област на живота ще бъдат те. Дайте възможност на своята унискалност да се прояви по подходящ начин, за да сбъднете и най-§съкровените си мечти. Помислете си какво ви носи вдъхновение? Къде в живота си не сте в хармония и съответствие със същността си, с мечтите и идеалите си? Сега е врамето за посяване на семената на новото начало. Време за заявяване на вашите намерения пред Вселената. През следващите две седмици, синхронизирайте своите идеи и цели с космичната енергия на Водолея. Уран е управител на знак Водолей и ще изисква да постигнете необходимата ви материална и емоционална стабилност чрез реализиране на вашите идеи по нов начин. С помощта на новите технологии и нови начини за свързване и работа. За целта ще трябва да включите своите умения да структурирате и планирате нови неща. Заложете на вашата уникалност и таланти, те са ценен ресурс. Бъдете разумни и мотивирани, в действията си. Сега е време да се възползвате от енергията на Водолей. Идеите ви лесно ще намират необходимото практическо приложение. Ще можете да разчитате и на известна доза късмет. Акцентът ще бъде върху това до колко вие умеете да проявявате реално себе си в живота. Своята същност като пълноценна личност и своите желания и мечти. Успявате ли в ежедневието си да защитавате своите истини и да постигате своите цели. Дали си позволявате свободата на изява за да достигнете до най-висшите си ценности. Можете ли да се наслаждавате на живота който сте изградили и умеете ли да създавате хубави моменти за вас и хората, които обичате? Луната във Водолей ви прави изключително чувствителни на тема лична свобода, креативност, оригиналност. Ще ви подтиква да бъдете полезни както за себе си, така и за другите. Да се усъвършенствате с нови идеи. Ще осъзнаете нуждата от нов вид комуникация, ще търсите нова информация и ще творите своята мечтана реалност. Темите на зодиакален знак Водолей са:

  1. Водолей управлява високата интелигентност, новите технологии, креативността, новаторските подходи и идеи.
  2. Водолей управлява хуманизма, високите идеали, свободата, братството, равенството, обективността, приятелите.
  3. По отношение на здравето водолей управлява: глезените и прасците, циркулацията на кръвта, разширените вени, схващанията и спазмите.

По традиция можете да пишете и своите желания, които след това да прочетете на глас при нарастващата Луна.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено