Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Риби

НОВОЛУНИЕ В РИБИ 13/03/2021 В 12:23 Ч. – МИСТИЧНОСТ, ВДЪХНОВЕНИЕ, ТВОРЧЕСТВО, УНИВЕРСАЛНА ЛЮБОВ

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Риби статия ,

Новолунието на 13.03.2021 г. в 12:33 ч. ще се случи в 23-тия градус на Риби. То е израз на символично сливане на мъжкото и женското начало, мистичност, вдъхновение, творчество, универсална любов. При новолуние Луната е невидима. Тя се съединява със Слънцето, за да се зареди с неговата енергия и да я оцвети с качествата на знака, в който става съвпада. Рибите са най-интуитивния и мистичен знак. Те носят идеята за висшето единство, за всеобщата универсална връзка между хората, за космичната, възвишена, универсална любов. Свързват се с качества като съчувствие, разбиране, съпричастност, състрадание. Осъзнаване на нуждите на другите и изцеление. Също така това е знак, който носи много творческо вдъхновение, таланти-особено музикални, любов към изкуствата, творчески изяви. Господар на Риби е планетата Нептун. Тя е висшата октава на Венера. Това е нежната, универсална, понякога и платонична любов, изчистена от ниските вибрации. Това е мистичността, висшата духовност, свръхсетивното преживяване, контакта с духовните светове и измерения. Нептун в своя собствен знак е на „трон” – изключително силен като влияние и вибрация. Излъчва на най-високото и фино ниво. Дава възможност за контакт с безкрая, с неизвестното. Знакът Риби е много символен, защото с него завършва зодиака. Дванадесети знак е последното стъпало. В Риби се събрат най-големите ни активи в духовен план, но също така и най-много от отпадъците, кармата, товара. Знакът Риби дава връзката с подсъзнанието. Подтиква към усамотяване, самовглъбяване, медитация, възможност за пречистване. В отрицателен аспект носи илюзии, заблуди и самозаблуди, едно замъгляване на истината, болезнена чувствителност.

Луната е светилото на душата, връзката с подсъзнанието и чувствата. С „посяване” на желанията на новолуние, ще  внесете нещо ново в живота си. Ще има подем на творческите вдъхновения, на различните изкуства, сценични изяви, развитие на таланти. За много хора ще се отключат прояви на интуиция, прозрения, съновидения, пророчества, ясновидство, нови духовни реалности. Едновременно с това ще можете да се освободите от определени илюзии и заблуди. Всичко това ще помогне за положителното ви развитие. Най-силно тези тенденции ще се усещат от водните знаци – Риби, Скорпион, Рак, също и от Девите. Предстоят им ключови събития, свързани с новото начало. Оста Риби – Дева, поставя акцент върху партньорските връзки. Ще има повече прояви на разбиране, състрадание, осъзнаване на нуждите на партньора. Повече освобождаване от позицията на жертвата и жертвоготовността, от грешните емоционално – психологически модели. Девата е знак на чистотата, хигиената, на реда в живота. Нещо във взаимоотношенията ще се изчисти, пренареди, защото му е дошло времето. Очакват се кулминации и развръзки в тази област. Намиране на конструктивни и адекватни решения. Необходимо е да станете по-сетивни и интуитивни. Разума може да ви подведе. Марс е в тригон със Сатурн и също помага за изчистването на връзките. Ще трябва да се преосмислят нещата. Какво от вашите контакти и комуникации вече е излишно. Какво ви тежи и ограничава, от какво нямате нужда повече.

Венера и Нептун са в съвпад в знака на Рибите. Това е изключително хармонична вибрация. Надига се мощна вълна на любовта от дълбоката ви духовна същност. Има много романтика, нежност, съчувствие, вдъхновение. Възможни са прояви на Платоничната любов, която е много висока вибрация.Тя може да отключи преживявания, които са изключително мистични и духовни. През този период ще имате възможност да се възползвате от изключително високите вибрации на любовта, които ще ви донесат изцеление на духовните и телесни травми. Периодът през следващите 4 седмици ще е особено подходящ за посещение при психолог, стартиране на духовни практики, молитви, медитации, диети и всякакви процедури  и методи, свързани с телесното и духовно здраве. Енергетиката е много силна, защото има наличие на 4 планети в знака на Риби. Този полупарад на планетите ще насочи вниманието към вечните ценности за човека. Венера носи хармония и любов, Нептун – духовност и вяра, заедно със Слънцето и Луната зареждат енергийния поток с много любов, състрадание, разбиране, изцеление. Рибите учат на любов към цялата земя и всичко живо. А любовта е мощна жизнена сила. Тя е закодирана генетично във всяка ваша клетка, в сърцето и душата. Когато творите добро, независимо по какъв начин, вие творите любов и Вселената ви възнаграждава. Марс е в Близнаци и дава една лекота и широта в действията. Тук той е изключително комуникативен, обича да се занимава с много дейности наведнъж. Да показва своите различни лица и превъплъщения. Той прави тригон със Сатурн във Водолей. Това е една много благоприятна енергетика и хармонично съчетание, на добрите страни на двете планети, за създаването на различни нови дейности и неща. За поставяне на стабилно ново начало. Марс дава един много мощен първоначален импулс, сила, устрем, действие, стремеж за постигане на целите. Сатурн дава стабилност на начинанията, обмисляне, стратегия, планиране. Внася ред в провеждане на дейностите, труд дисциплина и самодисциплина, законност и амбиция за постигане на високи резултати. Меркурий също е във Водолей и ще внесе лекота в комуникациите, преговорите, пътуванията, общуването на всички нива. Обученията, писането, говоренето, презентирането и рекламата ще подпомагат благоприятното развитие. Ще вложите много мисъл, интелект и гъвкавост в действията. Периодът от 13.03.2021 г. до 13.04.2021 г. ще е изключително подходящ за поставяне на всякакви нови начала.В него няма ретроградни планети, а освен това Марс, Меркурий и Сатурн са във въздушни знаци и нещата ще са случват с лекота. Плутон, Нептун и Луна ви казват да заобичате себе си като приятел, да се изпълните с радост и любов към хората, към Земята и всичко живо. Да станете творци на своя живот и съдба, да сбъднете мечтите си. Когато правите добро и създавате радост на някого Вселената ви отвръща  със същото.

Новолунието на 13.03.2021 г. дава началото на чудесен период за създаване и реализиране на различни нови начинания. За романтика, любов, хармония, нежност, състрадание и разбиране. Време да вдъхнете живот на творческите си замисли, развитието на талантите, изкуствата, духовните практики, ясновидството, интуицията. За нови проекти, посещения при психолог и лекар, за изследвания и експертизи. Хора, на които ще окаже много силно влияние са родените между 9-ти и 18-ти март. Те ще имат успехи във всички сфери на живота и най-вече в областта, където попада новолунието. Разбира се ще трябва конкретно да се види в кой дом попада новолунието за тях и коя област от живота управлява. За родените от 12-ти до 16-ти юни, от 12-ти до 18-ти септември и от 11-ти до 18-ти декември ще носи напрежение и нужда от полагане на много работа и усилия за постигането на желаните резултати. Най-много късмет, радост и успехи ще имат щастливците, родени от 9-ти до 18-ти януари, от 9-ти до 18-ти май, от 11-ти до 18-ти юли и от 11-ти до 18-ти ноември. Съдбата ще бъде на тяхна страна. За по- голяма точност, вижте в кой дом от хороскопа ви се намират 23 градуса в Риби. Там ще имате много щастливи промени в живота.

За да сте подготвени за мощната енергия на новолунието на 13.03.2021 г. в 12:23 ч. и да подсилите усвояването на тези високи вибрации ще е необходимо:

 1. Да върнете дълговете си, ако имате такива забавени;
 2. Да изпълните обещания, които сте пропуснали или забравили;
 3. Да дадете прошка на другите и на себе си;
 4. Да се помолите, медитирате или направите други практики предходния ден, в деня на новолунието и следващите го два дни.
 5. Да изчистите и проветрите дома си;
 6. Да запалите ароматни свещи по време на традиционното писане на желанията за новолунието в Риби.

Известно е, че Новата Луна дава тласък на мечтите ви и им помага да се превърнат в реалност. Чрез зодиакалния знак, в който попада всеки месец, тя ви посочва кои сфери от живота могат да бъдат активирани в този период. Необходимо е само да напишете желанията си в едно изречение с положителна форма. То трябва да бъде кратко, ясно и позитивно, да показва точно какво искате да постигнете. Риби са изключително духовен и интуитивен знак. Те отговарят за универсалната любов, състраданието, вдъхновението, творчеството, изкуството, духовното и телесно изцеление, ясновидството, пророчеството. Знакът Риби ви дарява с богато въображение и художествени таланти, мистичност, озарения, финес, пътешествие във висшите духовни измерения и океан от нови и щастливи възможности. Вярвайте на Вселената и бъдете смели в мечтите, исканията и желанията си. Разберете, че дори и най-смелите ви представи и очаквания са твърде ограничени и бедни в сравнение с възможностите и богатството, с които може да ви дари духовния свят. Най-силни са първите 8 часа от настъпването на Новолунието. В този период може да вземете химикал и да напишете своите желания на червен лист хартия. После приберете листа и забравете за него. Оставете на Вселената да сбъдне вашите желания. След година прочетете отново и преценете резултатите.Новолунието в Риби ще даде възможност за „посяване” на много желания, и поставяне на нови начала в сферите от живота, които управлява знака. Особено 2-3 дни след 13-ти. Представяме Ви сферите от живота, които управлява знак Риби, за да запишете своите желания в деня на новолунието:

 1. Опованието на висшата сила, включващо: ангелска подкрепа, молитва, духовно осъзнаване, духовна помощ, вътрешен мир, духовно пречистване, мистично отдаване;
 1. Безусловната любов, включваща: състрадание, разбиране, приемане, опрощение, толерантност, осъзнаване на цялостта;
 2. Състояния на висша радост, включващи: универсална любов, блаженство, екстаз, вътрешно щастие;
 3. Психична сензитивност, включваща: емоционална чувствителност, благородство, осъзнаване на скрити енергии, мистични състояния;
 4. Духовни практики и възстановяване на здравето, включващи: медитации, йога, мантри, тай дзи, масажи, разходки в природата; възстановяване след настинки, отравяния, проблеми с ходилата и лимфната система;
 1. Духовните дарове, включващи: творческо вдъхновение, доверие, състрадание, вътрешно щастие, психична сензитивност, мистично осъзнаване, духовно изцеление, освобождаване от чувството на безпомощност;
 2. Илюзорните състояния, включващи: заблуди и самозаблуди, илюзии, объркване, измами и самоизмами, прекалено идеализиране, зависимости, бягство от действителността, сън, фантазия, въображения, хаос;
 3. Манталитета на жертвата, включващ: разочарования, безисходица, депресия, хронична тъга, пораженчески нагласи, пристъпи на паника, автоагресия, протакане, вредни навици.Примерни желания:
 1. Искам да се доверя на Висшата сила, която успешно да ме води през моя живот.
 2. Искам да мога да проявявам повече разбиране, любов и състрадание към другите.
 3. Искам и моля да получа ангелска подкрепа за моето оздравяване.

Приемете нашите искрени пожелания за успех !

Майчината благословия

Майчината благословия създава силен енергиен пашкул около детето. Онзи, който е благословен от майка си, е неуязвим. Когато става дума за нещо наистина важно в живота, майката трябва да прочете молитва, а след това да каже благословията си. Думите на благословията са лични и всяка майка може сама да избере как да благослови детето си. Важно е да използват кратки изречения с положителен смисъл и подходящи за случая думи.

Благословена молитва на майката

Господи Иисусе Христе, Сине Божий, моля се в името на Твоята пречиста Майка. О, Господи, дай твоята сила и благодатта на детето ми и го пази от зло, болести и неблагополучия, заради името Ти!

Господи, прости му всички прегрешения, грешки и лоши думи, които е казал за Теб. Насочи го по правилния път, дай му здраве, просветление и мъдрост. Пази го, Господи от видими и невидими врагове! Дай му спокойствие и успех в училище (работното място).

Господи, изцели го от всички видове заболявания, очисти от всяка нечистота (алкохол, тютюн, наркотици) и облекчи неговото страдание и мъка.

Господи, дай му благодатта на Светия Дух за много години на живот, здраве и себевладеене. Увеличи и укрепи умствените му способности и физическа сила.

Дай му, Господи, благословия за благочестив семеен живот, спокойствие, мъдрост и радост.

Господи, пази детето ми сутрин, вечер и винаги, така както царството Ти е всемогъщо и всесилно. Амин!

Молитва за здраве

 „Отче наш, Ти, Който си на небесата, като влизаш в дома ми, моля, отнеми тревогите ми, болестите и страховете ми и моля защити всеки, който обичам, цялото ми семейство, особено децата, другите роднини и моите приятели в името на Исус. Амин!“

Универсална молитва за успех

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

Амин

Молитва на Архангел Михаил

Архангел Михаил, защити ни и ни помогни да се преборим срещу злото.

И нека Бог чрез теб чуе гласът ни,

И Ти – Предводителят на Небесното Войнство – победи Злото,

Което витае около мен и моето семейство.

Дай ни сила и смелост да се противопоставим на злите погледи и мисли.

Обгърни ни в Светлина,

И нека тази Светлина заслепи враговете ни,

И бъде водач във дните и пазител във нощите ни .

Амин.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено