Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Риби

ПРИЕМЕТЕ С БЛАГОДАРНОСТ, ЛЮБОВ И ВДЪХНОВЕНИЕ СВОЯ ЗВЕЗДЕН ПОДАРЪК ОТ НОВОЛУНИЕТО В РИБИ

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Риби статия ,

Новолунието в Риби ще бъде изключително креативно и ще отключи мощни творчески сили във всеки от вас. За целта ще бъде хубаво да се настроите на вълните на приемането на тези прекрасни дарове като изчистите домовете си, запалите ароматни свещи, успокоите духа си чрез медитации, мантри, слушане на любима музика, танци или занимание, което ви е приятно и ви носи хармония и вдъхновение. Настройте се на вълните на празника и приемането на новото начало. Успех!

Както вече отбелязахме в предишната статия, новолунието ще настъпи на 13.03.2021 г. в 12:23 ч. в 23-тия градус на зодиакален знак Риби. В енергийно отношение най-силни ще бъдат първите 8 часа, в които е хубаво да напишете и своите желания за новолунието и да приемете неговите дарове. Това небесно събитие ще донесе много позитивни промени и възможности за дългосрочно развитие за хората на изкуствата – музиканти, певци, театрални и кино актьори, също и за дейности в областта на изкуствата. Успехи ще имат и онези от вас, които упражняват професии, свързани с полагането на медицински грижи – лекари, медицински сестри, психолози, енергийни терапевти, лаборанти, аптекари, химици и др. Новата енергетика ще се отрази изключително позитивно и на хората от водните зодиакални знаци. Ще донесе нови възможности за просперитет, духовно развитие и романтични изживявания, на хората със Слънце, Луна или Асцендент във водните знаци Риби, Рак и Скорпион, както и на земните знаци Телец, Дева и Козирог. Ще им донесе много любов и хармония, щастливи възможности за романтика, предложение за брак, съвместно съжителство, деца. Нови възможности за развитие на талантите, успехи в областта на изкуствата, изяви на сцена, творческо вдъхновение. Просперитет чрез успешна реализация на бъдещите планове в професионалната и социалната сфера или чрез изпълнението на нови проекти. Възможности за духовно израстване чрез получаване на езотерични знания, работа с различни практики като йога, медитация и др.Получаване на дългоочаквани щастливи новини. и успешно приключване на проблемни ситуации. Същото се отнася и за хората, които в личния си хороскоп имат стелиум /наличие на много планети/ във водните и земните знаци, които изброихме. За по-точна и коректна информация ще трябва да проверите в кой дом от наталната ви карта се намира 23-тия градус на Риби. Това ще покаже в коя сфера от вашия живот новолунието ще се отрази най-силно и ще донесе значими промени. Ще даде сведения за индивидуалните възможности, които ще можете да реализирате в този важен период. За жените и децата трябва да се  погледне още и мястото на Луната. За мъжете – Асцендент и Слънчев знак.

 

Представяме ви ОБЩАТА тенденция и възможности за влиянието на новолунието в зодиакалните знаци както следва:

Зодия - Овен

Овен

За вас съвпадът се осъществява в 12-ти дом. Домът на емиграцията, духовното израстване, подсъзнанието и интуицията. Може да насочите вниманието си към далечни страни, да поставите ново начало във връзките с чужденци, чужди култури, традиции, търговия с чуждестранни стоки. Да решите да емигрирате, да подготвяте визи и други документи, свързани с пътуване, обучение и работа в чужбина. Също така е дом на духовното израстване, просветление, на интуицията и подсъзнанието. Подходящо е за дейности, свързани с психология, енергийна терапия, йога, мантри, медитация и др. Възможности за получаване на девиденти от тях. В тези сфери ще има развитие и важни промени в живота ви.


Зодия - Телец

Телец

За вас съвпадът се осъществява в 11-ти дом. Домът на менторите, наставниците, полезните контакти, на приятелите и на интернет пространството. Имате възможност да поставите ново начало в полезните за вас социални контакти, приятелите и реализиране в интернет пространството. Може да започнете нова работа или търговия по интернет, да предлагате услуги, да организирате социални и бизнес събития, презентации, концерти, работа на сцена, реклама и др. Да се запознаете с приятели по интернет, да направите група, форум или да започнете работа в голям колектив. Това са областите, в които ще имате възможност за промяна и ново начало.


Зодия - Близнаци

Близнаци

За вас съвпадът се осъществява в 10-ти дом.Домът на кариерата, амбициите, престижа, социалната реализация и статус, на сбъдване на мечтите. Ще донесе развитие в кариерата, служебни успехи, повишения, нови позиции, социален престиж. Може да започнете успешен свой бизнес. Да купите или получите престижен дом, офис, да получите ново работно място в голяма компания. Възможно е да решите да влезете в политиката, да имате успехи в обществения живот. Също така да смените своя статус като сключите брак или станете родител. Може да настъпят положителни промени чрез освобождаващ и печеливш развод. Да сбъднете мечтите си и постигнете онова, което ще ви направи щастливи и удовлетворени в тази област. Да постигнете истинска победа, освобождение, ръст, развитие. Тук можете да очаквате големи промени и значими събития в живота си.


Зодия - Рак

Рак

За вас съвпадът се осъществява в Девети дом. Той отговаря за връзките с чужденци и всякакви взаимоотношения с чужди държави и култури. За търговията с тях, пътешествията, далечните пътувания, изучаването на чуждите езици. Също така е дом на правото, съдебните дела, висшето образование, религията и философията. Може да уреждате документи за учене и работа в чужбина, виза, сертификати и др. Също така е възможно запознанство или брак с чужденци. Може да решите да сключите втори брак. Да се занимавате с публикации, преподаване, писане обучение. Да откриете собствена школа. Да имате голям успех в областта на висшето образование и на правото, на съдебните дела. Възможно е увеличение на семействата чрез внуци. В тези области ще имате възможности за поставяне на ново начало. В тях ще се случват различни важни промени в живота ви.


Зодия - Лъв

Лъв

За вас съвпадът се осъществява в Осми дом. Той управлява чуждите пари – наследствата, завещанията, заплатите, парите, които идват по линия на различните видове партньорства. Може да получите наследство или завещание, да ви увеличат заплатата или да получите приходи и облагодетелстване от партньорства. Възможно е да подписвате документи, свързани с банки, застраховки, договори. Също така може да има промени, наложени от брачния партньор. Освобождаване от различни зависимости. Работа с психолози, трансформиране на себе си. Промени в сексуалните връзки, дете. Това са областите, в които ще се случват различни важни промени в живота ви и ще поставяте някакво ново начало.


Зодия - Дева

Дева

За вас съвпадът се осъществява в Седми дом. Отговарящ за партньорствата по линия на бизнеса и брака. Тъй като новолунието се случва в противоположния ви знак – Риби, за вас промените и новите възможности може да изискват полагане на известни усилия и адаптиране. Възможно е да усещате известно напрежение в тези сфери, но като цяло обстоятелствата също са благоприятни. Особено за развитие на бизнес. Ще ви носи поток на клиенти, възможност за създаване не печеливши и хармонични бизнес партньорства. Също така може да имате предложения за брак, сватба, дете. Възможно е да вземете и решения за прекратявана на връзката, като в този случай ще ви носи усещане за освобождение и ново начало. Тук ще се случват значимите промени и важните посоки за развитие в живота ви.


Зодия - Везни

Везни

За вас съвпадът се осъществява в Шести дом. Той отговаря за работата и здравето ви. Може да подпишете нов договор, който ще е изгоден за вас. Да получите ново работно място, повишение или нови колеги. Може да решите да промените изцяло сферата на дейност или професията. При полагане на съответните усилия, ще се увенчаете с успех и ще имате удовлетворение в работата. Също така ще погледнете на здравословния начин на живот по нов начин. Може да започнете нови диети или здравословни режими. Да си направите профилактични прегледи и изследвания. Да положите повече грижи за себе си, за семейството, близките, домашните любимци. Точно в тази сфера ще ви очакват положителни промени и значими събития в живота.


Зодия - Скорпион

Скорпион

За вас съвпадът се осъществява в Пети дом. Това е дома на любовта, радостта, децата, творчеството, изкуството. Може да създадете и изживеете много нежна, романтична и чувствена връзка, да получите предложение за брак, да вдигнете сватба. Да се запознаете с интересни хора и да пофлиртувате. Възможно е да имате дете или да се случат радостни събития покрай децата ви. Също така да организирате или да присъствате на различни събития, свързани с творчески изяви – концерти, спектакли, театрални представления. Може самите вие да получите голямо творческо вдъхновение и да имате чудесни успехи в изкуствата. Да решите да развивате своите таланти, да се отдадете на ново хоби или на неща, които ще ви радват и вдъхновяват. Възможно е да си подарите чудесна почивка. В тези области ще може да се радвате на важни промени в живота ви, които ще донесат нови възможности за развитие.


Зодия - Стрелец

Стрелец

За вас съвпадът се осъществява в Четвърти дом, който отговаря за рода, семейството, къщата, имотите.Възможно е да настъпят важни промени в семейството, да се появи нов член – раждане, брак. Да предприемете действия за закупуване на  недвижима собственост, да направите ремонти и подобрения в дома, да закупите мебели и други полезни вещи. Има вероятност да стартирате нов семеен бизнес. Да започнете да колекционирате нещо старинно.Възможно е да се насочите към работа, свързана с фолклор, етнография, традиции, родова памет и др. или някакво хоби в тази насока. Новолунието ще ви донесе големи възможности за развитие и промени в тези области.


Зодия - Козирог

Козирог

За вас съвпадът се осъществява в Трети дом. Това е дома на комуникациите, общуването, на връзките с братя и сестри, съседи и колеги. Също така на учението, писането, говоренето и техниката. Възможно е да се насочите към или да завършите техническо образование. Да получите дипломи, повишения, квалификации, да завършите курсове. Да стартирате собствен бизнес или такъв с братята или сестрите. Ще имате успехи в областта на рекламата, комуникациите, издателската дейност и всичко, свързано с писане, презентиране, словесни изяви, преподаване. Може да получите важни документи, договори, отговори, решения. Да стартирате собствен бизнес, работа в интернет, да пътувате в командировки. Да си закупите автомобил или друга необходима техника. Може да осъществите важни запознанства или дела чрез братята и сестрите си. Също така и чрез приятели, колеги и съседи. Това са областите от живота, които ще ви носят важните успехи и промени.


Зодия - Водолей

Водолей

За вас съвпадът се осъществява във Втори дом, който отговаря за личните ви финанси, начина на печелене, разпределяне и споделяна на пари и ресурси, за вашите ценности и самооценка. Тук вие имате шансове да увеличите вашите пари чрез труд и подписване на изгодни договори за работа. Може да подобрите начините за печелена на пари или да намерите нови източници на ресурси. Да получите одобрение за финансиране на проекти. Да подобрите своята самооценка. Възможно е да преразгледате начина на разпределение на вашите ресурси и активи. Може да спечелите конкурс за нова робата, да превърнете любимото си хоби в професия.Ще имате много възможности за развитие в тези области. Тук ще се случат важните за вас значими промени.


Зодия - Риби

Риби

За вас съвпада се осъществява в Първи дом. Това е пътя на живота, което означава че на практика имате шансове да постигнете голям успех във всяка сфера на вашия личен и обществен живот. Всичко, което е изброено по-горе за различните домове. Така че изборът в какво ще вложите усилия и къде ще насочите вниманието си е напълно ваш. Ще имате възможност за подобряване на финансите си през следващите 6 месеца, за поставяне на нови начала в областта на комуникациите, взаимоотношенията от всякакъв вид, романтичните връзки, семейството, творческите изяви и децата. Може да завършите или подобрите образованието си, да напреднете в професионален план, да постегнете желаните успехи в кариерата. Да преживеете вълнуващи моменти с близки и приятели. Мечтайте смело, планирайте разумно и мъдро бъдещите си успехи, работете с усърдие и вдъхновение, за да постигнете желаните резултати във всяка сфера.


Пожелаваме Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено