Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Близнаци

НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ – ПРЕСЪТВОРЕТЕ СВОЯТА РЕАЛНОСТ СЪС СИЛАТА НА МИСЪЛТА

Изображение - Human Design - Астрология - Новолуние - Близнаци статия ,

Новолунието ще настъпи на 06.06.2024 г. в 15:38 часа на 16 градуса в зодиакален знак Близнаци. При Новолуние по традиция Луната е в съединение със Слънцето, за да се зареди с неговата животворяща енергия, която после да превърне във форма. Енергетиката на периода има свойството да поставя успешно нови начинания и да ги развива. За всеки от вас това ново начало ще бъде в различна област от живота, според мястото на Близнаци в хороскопа ви. Като цяло, тъй като Близнаци управляват ума, мисленето, комуникацията, акцентът ще бъде върху общуването, приемането, предаването и разпространението на информацията, новите технологии, учението, пътуванията, бизнеса и търговията. Също върху идеите, креативните решения, иновациите. Настъпва време за разгръщане на вашите важни проекти. Сега е момента да се замислите и как общувате с другите и със себе си? Достатъчно ясно и точно ли се изразявате, за да ви разбират. Не е толкова важно дали умеете да говорите умно и красиво, а дали другите ви разбират. Също така е добре да отчитате факта, че комуникацията е двустранен процес. Хубаво е да бъдете умели говорители, но и добри слушатели. Това важи както за общуването с другите, така и за комуникацията със себе си. До колко умеете да се вслушвате във вас самите. Времето е подходящо да направите промените в своите мисловни и комуникативни матрици, първо на вътрешно ниво, а после и на външно.

Управителят на Близнаци е планетата Меркурий, която в момента се намира на трон, в собствения си дом и знак и ще подпомага тези важни процеси. Близнаците са въздушен и двоен знак. Хората от тази зодия поставят акцента върху мисълта, идеите, общуването, адаптирането към средата. Те са умни, любознателни, непосредствени, контактни. Притежават онова детско и толкова завладяващо любопитство към света. Въодушевяват се от всичко ново, бягат от еднообразието, а скуката ги плаши и отегчава. Едновременно интелигентни и възторжени, умеят да запазват своя младежки дух, независимо от възрастта си. Те са вечните момчета и момичета на зодиака. Перфектно умеят да боравят с информация, отлично се справят с много дейности наведнъж. Обичат разнообразието, пътуването, контактите. Обикновено успяват да улавят момента, да живеят тук и сега. Опитайте се да привнесете в живота си някои от тези качества. Те ще работят за вас през следващите две седмици , а и до 6 месеца напред.

По време на Новолунието има стелиум на 5 планети в Близнаци. Освен Слънцето и Луната в този ефирен и комуникативен знак са още Венера, Меркурий и Юпитер. Това прави енергията на знака изключително доминантна. Управителят на новолунието Меркурий е в хармоничен аспект с Плутон и ще ви помогне да получите важна информация, до която преди не сте имали достъп. Ще достигнете до същината на истинската първопричина за ваш проблем. Също така някой от вас може да се окажат много приятно изненадани от разкриването на истина. Възможно е да срещнете човек с визионерско мислене, който да ви даде насоки и идеи за важни за вас дела. Съвпадът на Слънцето и Венера ще ви зарежда с усещане за любов, щастие и хармония. Доверявайте се на силата на вашата интуиция, която може да ви подскаже нов път за развитие и достигане на вашите най-дълбоки желания и амбиции. Оставете нещата да се случват в своя естествен ритъм и време без да ги насилвате.

В дните около Новолунието е възможно до изпитвате липса на енергия, да се отключат различни физически неразположения. Добре е да си осигурите повече време за почивка медитации и различни духовни практики. Сатурн прави квадрат с Новолунието и ще създава усещане за напрежение, възможни са пречки и забавяния от различно естество, според дома, където попада новолунието в хороскопа ви. В дните около Новолунието избягвайте решаване на важни дела, съдебни спорове, работа с държавни институции, разговори с авторитети и длъжностни лица. Също стартиране на проекти, изясняване на взаимоотношения, особено с любими хора. Периодът е подходящ за анализ на това как сами се ограничавате чрез своите грешни модели на мислене и блокирате енергията на любовта. Темите за емоционалното потискане заради страх от уязвимост ще бъдат много актуални във връзката със самите вас и изграждането на партньорствата в интимен план. Избягвайте и стартиране на бизнес проекти. По –скоро ги обмисляйте на идейно ниво. Планирайте и най-малките детайли. Самото действие оставете за средата на месеца.

На 30.06.2024 г. Сатурн става ретрограден в Риби и ще ви предложи за пореден път да научите своите уроци като преразгледате мисловните си модели, начина на комуникация, идеите и контактите си. Първо да ги адаптирате към своите нови нужди и цели. След това да им предадете устойчивост. Трябва да знаете, че според законите за привличането, онова, което вие търсите, всъщност търси вас. Бъдете мъдри и осъзнати, приемайте с благодарност уроците и подаръците на съдбата. Престанете да се борите и противопоставяте на живота.

Новолунието ще направи квадратура с Нептун – планетата на вселенската любов, на творческото вдъхновение, на интуицията, прозренията, знанието за духовните светове. Аспектът ще бъде напрегнат и ще изисква действия от ваша страна, които впоследствие ще се окажат ключови за развитието на връзките и комуникациите с другите. Възможно е в този период да се чувствате объркани, да получавате противоречива или неясна информация или да изпитвате нужда от още информация. Внимавайте много да не се забърквате в неясни взаимоотношения, да станете жертви на клюки, измами и интриги. Не подписвайте договори, особено с неясно съдържание, и не стартирайте нови начинания до края на юни!!! Ако се занимавате с изкуства, през този период ще е хубаво да се отдадете на подготовката на творческите си проекти, да използвате илюзорните светове на Нептун за символни образи и изпращане на послания. Истинското представяне пред публика обаче трябва да отложите за по- късно.

Меркурий в Близнаци също прави квадрат с Нептун. Много е важно да имате контрол на мислите. Да внимавате върху какво спирате вниманието си, какво казвате и пишете, с кого и как комуникирате. Мисълта има енергия, а новата луна притежава магичното свойството и способността да придава форма на мислите, да ги материализира. Проверявайте информацията от няколко достоверни източника. Има опасност от умишлена злонамереност и измама. Бъдете отговорни, внимателни и селективни към избора на храната- духовна и физическа. Обърнете внимание на мислите си, възгледите си, принципите си, средата и обкръжението от хора. Помислете с какво храните душата и тялото си. Внимавайте с лекарствата, опиатите, зависимостите. Доверявайте се както на разума, така и на интуицията си.

Квадратурите на Венера към Сатурн и Нептун ще поставят акцент върху вашата самооценка и начина, по който изграждате връзки и привличате своите партньори. Липсата на достатъчно любов, разбиране и подкрепа към самите вас всъщност привлича партньори които да мултиплицират този модел. Също така има опасност от предоверяване и влизане в модели на прекалена идеализация и илюзорност във връзките, безпочвени фантазии и загуба на връзка с реалността и живота. Необходима ще бъде повече отговорност и трезва преценка.

За да се настроите на вълните на вибрационната интелигентност и да синхронизирате своите енергии с вибрациите на вселената ще трябва да направите своята решаваща крачка към промяната. Да пуснете остарелите и нефункционални мисловни, комуникативни и психологически модели, които ви спъват. Да изградите новата си визия, същност и самооценка. Научете се повече да приемате, отколкото да отхвърляте да проявявате разбиране, отколкото да осъждате, да живеете в мир, отколкото да воювате с живота. Позволете на съдбата да ви поднесе даровете, които заслужавате. Тока ще постигнете най- правилната комуникация със себе си и света. По традиция можете да напишете и своите желания за Новолунието в Близнаци и областите от живота, които управлява знакът.

Близнаци управлява:

1. Умението за общуване, включващо: общителност, комуникативност, любезност, красноречие, тактичност, разбиране, наблюдателност, отзивчивост, лекота на общуването;

2. Комуникацията, включваща: информацията, интернет, писането, говоренето, пресата, презентирането, търговията , бизнеса, умението за представяне на становища, защитата на тези;

3. Учението, включващо: официалното образование, обучението, книгите, курсовете, любознателността, знанието, хармонията на ума;

4. Логиката, включваща: бърза мисъл, ум, памет, интелект, остроумие, възприятие, фактология;

5. Взаимоотношенията, включващи близкия кръг от хора: братя и сестри, братовчеди, приятели, съученици, съседи;

6. В здравословен аспект Близнаци управлява: ръце, китки, рамене, гърло, глас, бели дробове, нервна система.

Примерни желания:

1. Аз умея да изграждам бързо и лесно своите успешни лични и бизнес партньорства!

2. Аз променям завинаги своите мисловни, комуникационни и психологически модели, така че да помагат на моето духовно и материално израстване!

Желаем ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено