Изображение - Human Design - Астрология - Лунно затъмнение - Стрелец

ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ В СТРЕЛЕЦ И ПУРПУРНО СУПЕРЛУНИЕ

Изображение - Human Design - Астрология - Лунно затъмнение - Стрелец статия ,

На 26.05.2021 г. в 14:14 часа – ще станем свидетели на поредното пълнолуние, което ще бъде и суперлуние. Това е момент, в който Луната е много близко до Земята, енергията и е изключително завладяваща. Това ще окаже влияние главно на емоциите, които от своя страна може да провокират здравословни проблеми, изнервяне и напрежение, главоболие и стомашни проблеми. Също така ще се отрази на сферата на изкуствата и контактите с публиката. Пълнолунието в този ден ще отключи и коридора на затъмнението в Стрелец, който от своя страна ще приключи със Слънчево затъмнение в Близнаци на 10.06.2021 г. Освен това събитието ще е част от едни по-глобален цикъл с продължителност от 05.05.2021г. до 21.01.2022 г, задаващ посоката в един по-дългосрочен план. Ще носи по-ключови събития в сферите на живота ви , които се активират от точките в наталната ви карта.

При затъмнението Слънцето и Луната попадат в осите на Лунните възли и ще активират тематиката на оста Близнаци и Стрелец. Южният възел  в Стрелец показва от какво трябва да се освободите и да загърбите. Северният възел в Близнаци дава правилната посока, това към което трябва да се стремите в периода до декември 2021година.

Съвпадът на Венера с Меркурий, който  става ретрограден от 30 май ще провокира процес на кармично чистене на всякакви видове партньорски  отношения. Необходимо  ще бъде да сте много внимателни и осъзнати, да обмислите и изчистите всичко, което ви спъва и ви пречи  на ниво взаимоотношения, независимо от какъв тип са – романтични или делови. Да се освободите от лоши навици, като безделие, неувереност, безпаричие или да се разделите с хора, които ви тровят живота. Това е момент на кулминация на приключване на връзки. Същевременно в дните до 10.06.2021г. ще имате възможността да получите яснота по наболели за вас въпроси. Да разкриете тайни, които са важни за вас. Мислете и говорете осъзнато. Позитивните мисли и чувства, впоследствие ще донесат радост в живота ви. Следете за съдбовни знаци, които ще доведат до материализиране на вашите желания. Също така позицията изисква да сте внимателни във взаимоотношенията. Ако скъсате с някого или нещо това е завинаги. Преценете добре какво искате да оставите и какво да пуснете. Има добри шансове за успехи в  проектите, над които сте се трудили и работили. Също и възможност за решаване на проблеми и повече яснота за посоката в живота ви. Освободете място за предстоящото новолуние през юни. Затъмнението ще ви позволи да разберете по-добре себе си и да приемате повече информация от подсъзнанието. Пророчески сънища или думи, казани от приятели също ще ви помогнат в тази посока. Ако се случват лоши събития значи нарушавате кармата си. Трябва да се стремите към северния си възел.

Обикновено при затъмненията се случват събития, които са естествен завършек на  дълги процеси, стартирани и работени в миналото. Като например раждане на дете или дълго чакано зачеване. Също така може да бъде приключване на дългогодишни партньорства. Смяна на работа, която сте вършили дълго време. Нещо, което приключва и отминава. Юпитер в Риби стои на върха на Тао квадрат с кармичните възли и ще внася напрежение, свързано с документи и пътуване в чужбина, съдебни дела. Напрежение между учители и ученици, изпити и др. Също може да  завършват някакви  съдебни и юридически дела, успешно лечение  и др.

Затъмнението отключва процеси, които ще се проектират доста напред във времето. Особено за двойните знаци – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Също и за хората със стелиум в тях. Отваря се вратата на смисъла, на повече желание и възможности. Луната минава в трети дом. Това ще даде тласък на ежедневието, търговията, комуникацията. Слънцето, Венера, Меркурий и Северен лунен възел са в Близнаци в Девети дом. Позицията дава кармични откровения на вътрешно ниво, откриват неща, които не сте знаели за себе си или не сте искали да видите. Можете да си напишете въпроси и да потърсите отговори чрез сънищата и интуицията. Възможно е да дойде човек, който да ви разкрие тайна. Събитията ще са свързани с вашите чувства,  желания и мисли, с житейската ви философия.

Сатурн във Водолей на 24 май стана ретрограден и прави тригон на Венера и Меркурий. Той ще изисква мъдрост в изборите, които правите. Целенасочени действия, свързани с решаване на емоционалните проблеми и взаимоотношенията Възможна е помощ от силната и магнетична Луна. Позицията и в Стрелец носи вяра, оптимизъм връзки с чужбина. Надежда за възстановяване на пълнотата, на предишния начин на живота. Също така дава възможна идеализация на партньорите. Луната прави съвпад с неподвижната звезда Акраб, което дава шанс за получаване на кармична награда за положени усилия и изстрадани истини. Марс ще остане директен през годината и ще ви помага да живеете като прилагате своята воля, борбеност, енергичност, да развивате умението да живеете спонтанно, де премахвате ограниченията да преодолявате спънките.

Юпитер в Риби прави квадратури със Северен и Южен възел, със Слънцето и Луната. Изисква целенасочени и реални действия за промяна. Стартира решителен момент за материализиране на темите на Стрелец – вяра, истина, философия, идеали, сочи път към промяна.

Меркурий – господар на Близнаци, както и позицията на Северния лунен възел в знака, показват ясно към какво трябва да се стремите. Хубаво ще е да внесете повече лекота в общуването и комуникациите си, повече непосредственост. Желание да се образовате, да учите през целия си живот. Акцент също ще бъде работата с информацията, да се проучва и проверява да се допълва. Също така любознателността, любопитството, както и умението за работа с детайлите и прецизността.

Същевременно затъмнението показва от какви негативни качества на Стрелеца трябва да се освободите, за да постигнете успех в своето развитие. По тези теми може да пишете и Вашите желания за освобождение от :

1. Свръх Его и самомнение, авторитарност, болезнено самолюбие, измислена самокритика;

2. Липса на вяра, идеали, истина, широта на възгледите;

3. Негативни нагласи, свързани с образованието, правото, житейската философия и религията.

По традиция желанията за освобождаване от негативните модели на мислене, от вредните навици или бездействие се пишат през първите часове на пълнолунието.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено