Изображение - Human Design - Общуване и връзки

СРЕЩИТЕ СЪС СРОДНИ ДУШИ – път на духовното израстване чрез връзките (част II)

Изображение - Human Design - Общуване и връзки статия ,

Повечето хора са срещали сродни души в определени периоди от живота си. С някой от тях са изградили връзка завинаги, с други за кратко време или такава среща все още предстои. Тези съдбовни „пресечни точки“ на взаимоотношения са били избрани от душите още преди раждането им. Различните роли и ситуации, в които попада човек, са му необходими, за да усвои конкретни уроци и да завърши обучението си върху тях. Човешката душа има космическа памет и знае, че много пъти е срещала любовта и раздялата, създавала е различен тип връзки, за да върви по пътя на своето духовно израстване. Тя знае и какви недовършени задачи от предишен живот има сега и в какви типове взаимоотношения отново трябва да влезе. Тук е мястото да споделим какъв тип сродни души можем да срещаме и какво влияние ще оказват върху живота ни.

Сродни души, които имат задачата да ви подкрепят и мотивират.

С тези души обикновено създавате много хармонична връзка. Те ви мотивират, вдъхновяват и подкрепят да се развивате. Независимо от вида на връзката – семейна, романтична, интелектуална или социална, те ще предлагат възможности за вашето израстване. Ще ви подтикват да развивате успешно своите таланти, способности, умения и ще спомагат за вашата цялостна реализация. Най-често това са връзки между родители и деца, братя и сестри или ментори и ученици. Също така могат да бъдат и романтични връзки, в които единият способства за развиването на другия.

Сродни души, които ви подканват или предизвикват.

Това са хората, които идват в живота ви за кратко, но въздействието им е изключително важно и променя пътя ви. Те са тук, за да ви напомнят за вашите цели, стремежи и мечти. Подканват ви да бъдете смели в преследването им. Дават ви енергия и ви мотивират да ги реализирате. Този тип хора идват в живота ви, за да ви поставят на правилния път. Те ви водят напред във вярната за вас посока. Това включва краткосрочни взаимоотношения, някой, с когото сте си писали или сте срещнали за малко чрез приятели. Краткосрочното им появяване обаче оказва дългосрочно въздействие.

Сродни души, които ви учат.

Можете да ги познаете по това ,че те ви карат непрекъснато да учите, да трупате опит и мъдрост. Умело преподават уроците, чрез които извличате поуката от всяка ситуация. Взаимоотношенията ви могат да бъдат лесни или трудни,  но винаги са поучителни. Без тях няма как да научите уроците си сами. Чрез трудности или подкрепа те ви  карат да се променяте и да бъдете все по-добра версия на самите себе си. Могат да бъдат роднини, приятели, училищни или академични преподаватели, романтични партньори. Също така това са вашите съмишленици или опоненти и врагове. Някой от тях ви тласкат към ръба на пропастта. Създават пречки и проблеми, за да ви покажат, че трябва да се освободите от страхове или вредни навици. Да се научите да падате и да губите, за да станете по-силни и мъдри. Други ви помагат да се изправите, дават ви надежда или различна гледна точка. Радват се на успехите ви и скърбят за провалите. Присъствието им в живота ви е супер въздействащо, независимо дали е дълготрайно или са останали за кратко при вас. Понякога те са тези, които ви карат да живеете на макс, да изпитвате разтърсващи емоции, да преживявате екстремни ситуации. Тези хора нахлуват в живота ви, преобръщат го буквално за миг. Предизвикват ви и поставят под въпрос всичко, с което сте живели преди тях. Подлагат на преоценка вашите вярвания, възгледи, начин на живот или предразсъдъци. С идването им животът ви вече не е същия. И вие също ставате други. Те оставят ярка следа и всичко се разделя на живота „преди и след“ тяхното идване. Може да бъде и романтична връзка, която ви връхлита като турнадо. Завихря ви, издига ви високо и ви е трудно дори да си поемете дъх. После ви захвърля на някой далечен и непозна бряг. Въпреки ужаса и болката от падането, именно там намирате своя нов път, нова любов, щастие или призвание. И всичко това е много по-красиво и по-значимо от преди. Сценариите на взаимодействието с тях могат да бъдат хиляди. Но важното е, че са най-значимите хора в живота ви, които трябва да останат с вас завинаги или не. Онези които трябва да приемете или да пуснете да си отидат. Тези хора за вас са учителите на живота.

Сродни души, които лекуват.

Тези хора идват в живота ви когато се чувствате наранени, обидени, отхвърлени или безпомощни. Усещането е такова, че все едно се познавате отдавна или сте били заедно цял живот. Дори и да сте се запознали само от няколко минути с тях можете да си кажете всичко. Да говорите с часове, без да се притеснявате или да скучаете. Имат способността да ви разбират без думи и да не ви осъждат. И това е много важно. Такива хора ви помагат да се справите с определени ситуации в живота. Както и да виждате своите ценни качества и потенциал за развитие. Те могат да ви разбират по-добре, дори от самите вас.

Тяхната енергия е лечебна за вас. Когато сте заедно забравяте болките си и несгодите,защото те имат способността да трансформират отрицателните енергии и емоции  в положителни. Те са родени  лечители за душевните травми. Тяхната нежна грижа, разбиране и подкрепа действа като балсам за душата ви. Имат способности винаги да намират точните думи, за да ви дадат правилен съвет и утеха. Също и точните действия, за да ви накарат да се чувствате по-добре. Понякога идват за кратко в живота ви, съвсем случайно, но в точния момент на нужда, за да ви помогнат да разберете себе си и други важни житейски уроци. Друг път остават завинаги с вас. И в дата случая ще ги запомните с добро. Срещите ви със сродните души винаги имат своята звездна логика, точно време и място. Те действат по законите за кармичното привличане и синхроничността.

Comment ( 1 )

Marusyadon@abv.bg

Благодаря

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено