Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Везни

ПЪЛНОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ 28/03/2021, 21:47. ЛЮБОВТА, КОЯТО ЛЕКУВА И НОСИ МЪДРОСТ И ЗНАНИЕ.

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Везни статия ,

Пълнолунието на 28.03.2021 г. ще се случи в 21:47 на 8 градуса в зодиакален знак Везни. То съдържа в себе си мощната енергията на завършения цикъл, на приключването, на освобождението от всичко старо, което трябва да си отиде. Това е времето, в което е най-подходящо да се разделите с всички свои вредни навици и емоционално – психологически модели, които ви тежат и пречат на развитието ви. Луната във Везни поставя акцент върху партньорските взаимоотношения. Иска да работите върху тях, да се вгледате внимателно, за да ги преосмислите. Да разбере на какво ниво е вашата връзка. По какъв начин сте свързани със своя партньор и на какво трябва взаимно да се научите. Това се отнася за всичките видове партньорски взаимоотношения – романтични, брачни или бизнес. Какво трябва да пуснете, оставите или забравите, за да създадете, възстановите или укрепите хармонията  в партньорството.

По същество пълнолунието  представлява опозиция на Слънцето, което е в зодиакален знак Овен и Луната, намираща се във Везни. Темите на двата знака, където са светилата са доста различни, така че ще трябва да се търси баланс във връзките. Необходимо ще бъде сговорчивостта и дипломацията на Везните да бъдат наистина конструктивни, за да не се изпада в наивитет или пренебрегване на собствените нужди. Сега можете да изчистите всички неща, които спъват този процес. От друга страна огнената, прибързана и дори егоцентрична енергия на Овен ще трябва да бъде смекчена като се отчитат както собствените нужди, така и тези на партньора. Сега е момента да се освободите от прекалено егоцентричното желание за осъществяване на копнежите си и да заложите на любовта и грижата за себе си и партньора. Балансът ще може да се намери лесно, защото Марс е в Близнаци, което дава една комуникативност интелигентност и умереност. Близнаци и Везни са въздушни знаци и това дава лекота на общуването, дипломация, разбирателство и справедливост. Необходимо е само да бъдете честни спрямо себе си и партньора, да споделяте истинските си мисли и чувства. Де се стремите да бъдете повече време с хората, които обичате,  на които държите и ги чувствате близки.

Пълнолунието на 28.03.2021 г. образува много хубав тригон от една страна с Марс и Северен възел в Близнаци, а от друга със Сатурн във Водолей. Това дава една много ведра, интелигентна и комуникативна енергия във взаимоотношенията. Тя ще донесе  осъзнаване  и изясняване на истинската роля на всеки от близкото ви партньорство, било то бизнес или лично. Ще има позитивни действия, разширяване в бизнес план, нови клиенти. Всичко ще се случва с една лекота. Съвпад на Хирон, Венера и Слънце в Овен, които правят опозиция с Луната ще донесат много любов, в случая главно изцеляваща. Хирон ще ви помогне да излекувате раните си и да разберете мъдростта на висшата истина, че първото партньорство е със самите вас. Ще трябва да станете по-отговорни към себе си, да осъзнаете истинските си нужди и да ги заявите смело. Защото любовта може да наранява и да лекува. А колкото и странно да звучи истината е, че всички сами се самонараняват, когато предават себе си, заради предразсъдъци или обуславяния, които блокират потока на любовта. Партньорите са това, което привличате, за да научите своите уроци в партньорството и любовта. Именно тук са най-големите ви уроци в живота. За да бъдете истински щастливи е необходимо да сте абсолютно честни спрямо себе си. Първо трябва да изчистите всички нараняващи модели на вътрешно ниво, за да се излекувате със силата на любовта към себе си и после да я проявите към партньора. Няма как да дадете или споделите нещо, което не притежавате. Само онзи който има любов маже да я даде или сподели!!!

За да  проверите дали влизате в правилните взаимоотношения първо със себе си  и после с партньора е хубаво честно да си отговорите на следните  въпроси:

1. Мисля ли прекалено много за другите, пренебрегвайки собствените си нужди?

2. Позволявам ли да ме манипулират емоционално в моите решения?

3. Живея ли чрез някой друг, а не като самия себе си?

4. Поддържам ли в партньорството една показна външна форма, която е изчерпана от съдържание?

5. Умея ли да създавам истински и хармонични взаимоотношения с партньора?

Това ще породи желание да излекувате своята идентичност, да се обичате, да се разделите с онова, което ви пречи да пробивате в живота и в реалността. Аспектите на новолунието с Уран и Нептун могат да окажат известно напрегнато въздействие за определен период от време. Ще се разкриват много фалшификации в личен и социален план. Възможни са резки и много изненадващи, дори и за вас, разкрития по отношение на истинската ви същност или тази на партньорите. Луната във Везните ще охлади малко страстите и ще иска хармонизация на отношенията. Марс прави секстил със Слънце, Хирон и Венера а тя прави секстил със Сатурн. Това ще донесе мъдрост и стабилност във връзката. Сатурн за пореден път ще напомни, че трябва да се полагат усилия, за да се изгради или запази хармонията в една връзката. Любовта, емоцията и интимността, необходимостта да се грижите за себе си, както и за другите са ориентирите по пътя на хармоничното партньорство, което може да донесе едни истински щастливи и пълноценни взаимоотношения.

Пълнолунието по традиция е време за изчистване от негативни натрупвания на вътрешно ниво. Още от древността хората са осъзнали, че енергията му е много мощна. Те са използвали тези периоди за лечителски процедури, диети и освобождаване от всякакви вредни влияния. През първите 8 часа е най-силна енергетиката и затова се пишат желанията за освобождаване от негативизма. Те могат да бъдат записани на хартия и в периода до 48 часа след пълнолунието. Трябва да се концентрирате най-много върху десет желания и да ги запишете. Изреченията трябва да съдържат утвърдителни формулировки като например :

„Искам да се освободя от …. или „желая да се освободя от ….” Помнете, желанията трябва да засягат единствено вас, без да се намесват в съдбата на други хора.

 Пълнолунието дава  възможност за определяне  на  желанията  според областите, които се  управляват от  дадения зодиакален  знак,където то се намира.

Ето и конкретните области, които управляват Везни, и в които можете да отправяте желанията си: брак, умения за преговаряне, хармония, работа в екип, дипломация, изтънченост, лечителска взаимозависимост.

  1. Везни управлява брака и всички партньорства включително: Споразумения, договаряне,  бизнес, споделяне на ангажименти, взаимна зависимост;
  2. Везни управлява справедливостта, включваща:

Баланс, равенство, обсъждане, преговори, признаване на противоположни възгледи;

  • Везни управлява хармонията, включваща:

Любов, мир, разбирателство, уважение,  щастие, тактичност;

  • Везни управлява общуването и работата в екип, включваща:

Сътрудничество, коопериране, даване и получаване на подкрепа, дипломатичност, съпричастност, принадлежност;

  • Везни управлява изяществото, включващо:

Грация, красота, лукс, елегантност, изкуства, декориране;

  • Везни отговаря за възстановяването на здравето в областта на: Бъбреци, надбъбречни жлези, тазобедрена област, захарен диабет и грешни емоционално психологически модели като загуба на собствена идентичност, конформизъм.

Примерни желания:

Искам всичките ми страхове по отношение на изграждането на хармонично партньорство напълно да ме напуснат.

Желая да се освободя от вредните навици, които разрушават моето здраве.

Моделирането на Вашите мисли и повишаването на вибрационната Ви честота правят възможен процеса на сътворяването на реалността.

Желаем Ви успех!

Comments ( 2 )

Събина Атанасова

Здравейте,до сега знаех ,че желяния се пишат при новалуние.Защо при пълнолуние?

    humandesign

    При новолуние се поставя новото начало, енергията е подходяща за нови проекти, начинания и идеи. За всичко ново, което искате да поканите или привлече в живото си. Но, за да може това да се случи, Вие трябва да се разделите с нещо старо, което да освободи място за новото, да отвори пътя към него. При пълнолуние вие се освобождавате от всеки психологически товар, който пречи на Вашето развитие. Освобождавате се от страховете си, от болките си, от вредните си навици, от грешните си емоционално-психологически модели на поведение, които Ви нараняват или пречат да приемете себе си такива каквито сте. Да освободите пътя към своето щастие. Желанията в този случа започват с фразата “Икам да се освободя от …”, т. е. Вие пускате, не привличате. Това е първата стъпка към новото, защото освобождавате място за него. Искрено се радвам, че зададохте този въпрос, защото е много важен. Енергетиката както казах е различна. Първо пускате и чистите – при пълнолуние, после посявате новото желание при новолуние Началната фраза на желанията е много различна. Искам да се освободя от… – при Пълнолуние. Искам да поканя, привлека в живота си- при Новолуние … Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено