Blog thumbnail

HUMAN DESIGN – КЛЮЧ КЪМ КОСМИЧНАТА ПРИРОДА НА ЛЮБОВТА

Blog thumbnail статия ,

Привличането между хората не е просто „щастлива случайност“

В привличането на двама души се крие информация, от първостепенно значение, за енергийния обмен между тях. Често сме чували древната мъдрост „Любовта идва от звездите”. Ако обичате и почитате някого няма никакво значение какъв е произхода, статуса, годините, расата или националността му. Единственото, което е от значение е вибрацията на любовта и това как усещате и изживявате тази любов. В идеалния вариант тя носи и съединяването на мъжкото и женското начало, създаването на живота и грижата за него. Системата Human Design дава ключа за разчитане на Вашите индивидуални модели в любовта и партньорствата. Става Ваш личен, надежден и мъдър пътеводител в изграждането на хармонични връзки на космично, енергийно ниво.

Human Design като път към хармоничното партньорство.

От незапомнени времена хората са разполагали със сведения за своята космична природа. Като част от тази безкрайна Вселена, Вие също сте изтъкани от енергия. Всеки от Вас има уникална биоенергийна матрица, която намира израз във Вашия Бодиграф. Системата Human Design Ви дава модерното знание за проявата на Вашата уникална космична енергия в материална, Земна форма. Всичко е енергия, вибрацията, честота. Вашите симпатии и антипатии всъщност са следствие от законите на електромагнитизма. Важно е да знаете какво представлява привличането, за да имате повече любов в живота си. Системата Human Design използва силата на древните знания за енергийните центрове в човешкото тяло- чакрите, астрологията и кабала, като ги представя в уникалната графика на биоенергийната Ви матрица – Бодограф.

Human Design картографира енергията на Вашата енергийна матрица и тази на партньора Ви. Какъв е естествения начин за Вас да се свързвате с другия? Прави задълбочен и обобщен анализ на Вашите социални и интимни взаимодействия на базата на енергийните потоци и обмена, който протича между Вас. И тази връзка зависи на първо място от енергийния тип на партньорите. Той е в основата на начина, по който се свързвате и обменяте енергии. Какъв е характерът ви? Кои са Вашите дефинирани и недифинирани центрове, силни страни и слабости и как се преживяват в контекста на връзката Ви? Какви са психологическите Ви нагласи, реакции, начин на мислене и отреагиране? Какви и кои са вашите активирани енергийни канали и портали? Как осъществявате взаимодействията си чрез тях? В какво намирате хармония и какво внася напрежение между Вас? Кои са капаните и психологическите нагласи, на енергийно ниво и как да се справите с тях, за да хармонизирате връзката си? Или какви уроци трябва да научите чрез любовта, за да израснете? А знанието ще Ви направи, свободни, обичани и щастливи.

Лечебната сила на Human Design

Системата Human Design дава отговор за начина, по който умеете или не да изграждате отношения на доверие. А това е ключът към всяка щастлива връзка. В Бодиграфа са кодирани и Вашите сексуални нагласи, възможности за възпроизвеждане, вкусове и предпочитания. Когато работите интимно с някого, Вие трябва да се научите да изграждате отношения на приемане, любов, разбиране и доверие към себе си и партньора. Защото много често Вие, съзнателно или не, влизате във връзка неизлекувани от собствените си минали и настоящи травми. Понякога дори не знаете за тях и не ги осъзнавате, защото те работят на много дълбоко подсъзнателно ниво. Но са там и могат да подкопават достигането на Вашето щастие в любовта. Human Design може да Ви даде ключ за лечението на травмата и начина на нейното отработване и освобождаване, за да постигнете истинското щастие в любовта.

Повечето от Вас не вярват в себе си, защото нямат модел за доверие. Една връзка може да Ви научи да вярвате, защото връзката изпълнява ролята на огледало, което Ви показва неща, които не можете да видите от собствената си гледна точка. Тя Ви показва Вас самите, извадени извън себе си. Когато общувате открито в рамките на сексуалността и дълбоката интимност и не използвате сексуалността като средство за абстрахиране и затваряне, Вие ще постигнете щастието на дълбоката щастлива връзка с партньора и със себе си. Много от Вас използват сексуалността като средство за абстрахиране и начин да избегнете близостта, вместо да я развиете. Започвате да натрупвате енергия, да гледате в очите на другия и да се чувствате нагорещени и възбудени. После, вместо да започнете да се проучвате интимно и духовно, затваряте своя център на чувствата. Слагате бронята си и правите повърхностен, генитален секс, защото ще бъде твърде страшно и твърде силно, ако тръгнете по по-дълбокия път към пълна телесна и духовна връзка. Понякога горещият секс дава страхотно усещане и е прекрасен, но това не е всичко. Има много повече и можете да го преживеете и получите, когато свалите границите и преградите си, за да изградите своята връзка, освен на телесно и на духовно ниво.

Създателят на Human Design – Ра – ни подарява една уникална и модерна система за разкриване на духовното знание. Ние сме истинските Съ-творци на своята реалност. Чрез нивото на осъзнатост, с която работим върху себе си, можем да постигнем всичко, за което мечтаем.


В месеца на любовта поръчайте или подарете валчер за Human Design анализ и ще го получите на преференциална цена!!! Любовта е единствената реалност! От Вас зависи да я направите приказна!

Е-mail: office@design-human.com

Тел.: +359896088302

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено