Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Рак

ПЪЛНОЛУНИЕ В КОЗИРОГ – ЗРЯЛОСТ И РАЗДЯЛА С БЛОКИРАНЕТО НА УСПЕХА

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Рак статия ,

Пълнолунието на 03.07.2023 г. ще настъпи в 14:39 часа в 11-тия градус на Козирог. По традиция пълнолунията са време за завършвате на процесите, които са били стартирани по време на новолунието в същия знак преди 6 месеца. В случая това са процеси, стартирани още по време на последното за годината новолуние в Козирог на 23.12.2022 г. Тогава сте задали програмата в съответната област, където се пада знак Козирог в наталната ви карта. В дните около пълнолунието ще можете да видите на практика резултатите от своите действия по темата на Козирог, която ще се прояви именно в дома където се пада знака.Дошло е време заслужено да съберете плодовете на своя труд или да се справяте с последствията от определени избори и действия, ако са били грешни. При всички случаи в дните около пълнолунието ще има някакво изясняване на процесите стартирани в края на миналата година.Може да получите ценна информация, която досега е била скрита от вас по една или друга причина. Така, че това пълнолуние ще бъде важно, кулминиращо или приключващо по тези теми в живота ви. Ще можете да прецените какво се случва в посочените области сега. От какво още трябва да се освободите и какво да промените. Какво да запазите. Как да планирате дейностите в тази сфера, за да постигнете желаните очаквания, цели, резултати. Пълнолунието в Козирог сега носи смисъла и на измерване на резултатите и оценка на постигнатото. Точка на контрол за това къде сте по пътя на своето развитие.

Козирог е земен знак, който дарява с практичен подход, благоразумие, умение за поставяне и постигане на цели, кариерно развитие. Той е предопределен да успее. Има вродено знание за властта и умее да ръководи.Знак, ориентиран към традициите, миналото, реда, законите, ценностите. Луната в Козирог иска да бъдете продуктивни и отговорни, да сте целенасочени. Време е да преосмислите живота и действията си пак. Трябва още веднъж да прецените кои и какви са вашите приоритети. Също и дали сте били достатъчно упорити в усилията си за постигане на целите. Умеете ли да бъдете адаптивни и гъвкави Какви са промените, които трябва да направите? Анализирайте отново своята стратегия. Обновете я, адаптирате я към новите обстоятелства и работете. Хубаво ще бъде отново да си дадете сметка и какво загуби значение за вас? От какво искате да се освободите? С кого и защо трябва да се разделите.Какво е време да пуснете? Със сигурност е било нещо или някой, които не са било на висотата на вашите очаквания, желания и стремежи.

Процесите на изчистване ще се случват бавно и трудно. Луната се намира в противоположния знак Козирог, където трудно се приспособява към условията и енергията. Чувства се ограничена в тази чужда и студена за нея среда.Законите на бизнеса са различни. Луната по природа е много грижовна, майчински ориентирана, разбираща, приемаща и подкрепяща. Тя е ориентирана към една защитена среда, към дома, семейството, грижата за децата и близките. Затова адаптирането в бизнеса и коства много усилия. Трябва да се бори за постигането на обществен престиж, кариера, социална активност. Да стане по студена, рационална и прагматична. Промяната е наложителна и едновременно с това трудна за осъществяване.

Активирането на оста Козирог – Рак носи конфликтност, проблеми на вътрешно, психологично ниво. Напрежение, емоционална възбуда, повишена чувствителност и интуиция. Хубаво ще е да преодолявате тези препятствия чрез мъдрост, осъзнатост и умереност. Ще трябва да проявите повече целенасоченост и самодисциплина, да впрегнете своя бизнес нюх и интуиция. Възможни са проблеми в областта на връзките. Забавяне, пречки в осъзнаването на промяната. Пълнолунието ще освети проблемите и ще помогне да се освободите от нещата, които ви спъват и тежат.Сега е време за пречистваща промяна. За внимателно влизане в режим на приспособимост, аналитичност и умение за правилен избор. Добре ще бъде да сте по-отворени. Да превърнете изпитанието във възможност за израстване. Трябва да се освободите от всичко, което изсмуква енергията ви, прави ви роби на зависимости или страхове. Превръща ви в жертви на унищожителни схеми на поведение и вредни навици. Бъдете много търпеливи.Успехът ще дойде в бъдеще.

Луната в Козирог ви прави доста по премерени в изразяването на вашите емоции. А те са свързани главно с вашия обществен статус – професия, кариера, респект, уважение, постижения и престиж. Също с умението за структуриране, с правилата, законите, реда, управлението. Ще има изясняване на целите и тръгване по нов път. Доверете се на дълбоката си мотивация за онова, което желаете. Работете за постигане на амбициите си, на стремежите и целите си. Бъдете прагматични и разсъдъчни. Избягвайте да осъждате другите и себе си. Освободете се от всички спъващи ви, закостенели и догматични модели. Те пречат да реализирате пълноценно своя потенциал. Изисква се сила на духа, за да постигнете амбициите си, своите цели и стремежи чрез увереност, планиране и постоянство. Необходимо е да бъдете спокойни. Методични в анализа на ситуациите в живота си.

Управител на пълнолунието е планетата Сатурн, която отговаря за изявите в професионален план. Слага акцент върху социалния статут, репутацията, високите стремежи. Това е много публичен знак, в който показвате своето лице пред света. Сатурн обича да изпитва, да поставя условия и държи уроците да бъдат прилежно научени. Влиза в ролята на строг, но и добър учител. Изисква усилена работа, самодисциплина, сериозен ангажимент и амбиция за постигане на поставените вече цели. Подлага на изпит, за да провери научените уроци. Едновременно с това, ако има добро представяне дава гаранция за заслужен успех след положените усилия.

В дните около пълнолунието може да изпитвате умора, липса на креативност и вдъхновение. Препоръчват се повече рутинни и довършителни дейности. По отношение на здравето бъдете внимателни. Не влизайте в конфликти и се пазете от инциденти. Препоръчват се медитации, разходки сред природата и повече време за спокойствие и самоанализ, оценка на ситуацията и планиране. Хубаво е да се пуснат старите страхове, ограничаващите модели в областта на реализацията вкопчването в материална сигурност и притежания. Трябва да видите новите възможности за изява в публичен план. Това пълнолуние припомня да поемете отговорност за живота си и посоката, в която се движите. Ако не сте щастливи, променете я. В този момент ви се дава силата да обърнете нещата така, че да ви отведат в посоката, която желаете.

Пълнолунието прави квадрат с Плутон, който е ретрограден. Изисква се усилена работа по посока на промяна на моделите на поведение в обществото. Повече зрялост, целенасоченост, усърдие и самоконтрол. Планиране на дейности, адаптиране към бизнес среда и социална работа. Възможна е промяна на кариерата, работа за заявяване и постигане на амбициите ви в тази сфера. Акцент върху социалния статус. Новолунието е в прекрасен аспект към Юпитер, планетата на късмета, успеха, благополучието и разширяването.Той ще ви даде своята щедра подкрепа под формата на нови предложения, шансове за развитие, просперитет.Очаквайте благоприятни ситуации в службата, възможности за изяви, които ще покажат вашите способности. Покажете колко можете да бъдете полезни , отговорни и креативни.Обмисляйте всяка нова възможност и предложение. Заложете на вярата в собствените си възможности, опит и капацитет. Пуснете страховете, които ви спъват. Ще имате достатъчно време да се покажете и докажете. Давайте най.доброто от себе си и ще бъдете щедро възнаградени за усилията си. Бъдете целенасочени, самоуверени, но и скромни, добронамерени и разумни.

Тази линия се подсилва от тригона на пълнолунието с Уран в Телец, който ще помогне на процесите на трансформацията и освобождаването. А северния възел също е в Телец и сочи пътя на промяната. Тук има стремеж към финансова независимост, който може да предизвика обрат или шок. Излизане извън зоната на комфорт в името на промяната.Стремеж към нова финансова визия, която е по-отговорна към собствените ви ресурси. Постигане на сигурност чрез поемане на грижа за вашите имоти, ресурси, спестявания. Ако искате да имате тази независимост, ще трябва да разрушите традицията, която ви ограничава. Аспекта е хармоничен и ще донесе бързо обновяване. Нов източник на доходи, който е иновативен нестандартен.Може да е свързан с новите технологии. Трябва да се освободите от страховете си, от догмите си, от закостенялостта си. Да тръгнете след новата представа за сигурност. Да промените начина, по който печелите парите, инвестирате ги, разходвате ги, управлявате ги. Да промените ценностите си. И отношението си към себе си.Колко се цените вие самите? Нещо приключва, за да ви накара да се откъснете от старата традиция. Да видите нов потенциал за изкарване на пари. То може да ви разтърси, но ще доведе необходимото обновление. Страховете са пречка към успеха а от съжаления и самосъжаления полза няма. Пътят на промяната изисква нестандартно мислене и планиране. Резултата от новото преструктуриране ще се види през последните 6 месеца.

Може да си напишете списък с вредните навици, от които да се освободите сега.Ето и темите, по които можете да пишете своите желания за освобождаване.

Козирог управлява:

  1. Сигурността в бъдещето, включваща: поемане на отговорност, амбиция, управление на целите, професия, използване на възможности, усърдна работа.
  2. Публичният имидж, включващ: реализация, признание, успех, самодисциплина, зряло поведение, компетентност, поддържане на ангажименти, репутацията.
  3. Властта и управлението, включващи: ръководене, делегиране на отговорности, следване на протокола, постигане на цели, уважението, традициите.
  4. Желанието за изключителен контрол, включващ: песимизъм, строгост, страхове, закостенялост, себеосъждане.
  5. По отношение на здравето Козирог управлява: кости и стави, зъби, кожа, пикочен мехур и колене.

Примерни желания:

  1. Искам завинаги да се освободя от своите ограничаващи страхове, и липса на увереност в успеха.
  2. Искам лесно и бързо да се освободя от моите здравословни проблеми с костите, зъбите и ставите.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено