Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Овен

ПЪЛНОЛУНИЕ В ОВЕН – СМЕЛОСТТА ДА ПУСНЕТЕ КАТЕГОРИЧНО ОТНОШЕНИЯ, КОИТО ВЕЧЕ СА ИЗЧЕРПАНИ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Овен статия ,

На 09.10.2022 г. в 21:00 часа настъпва пълнолунието на 16 градуса в зодиакален знак Овен. То ще има за акцент преразглеждането на ваши партньорски взаимоотношения, независимо дали са лични или делови. Енергията ще бъде свързана с развитието на взаимоотношения по оста Овен – Везни. Необходим ще бъде баланс между стремежът ви за изява на Аз-а, доминиране и налагане. От една страна ще се съобразяване с нуждите на партньорството, разумните компромиси и запазване на равновесието, а от друга ще търсите възможности за себеутвърждаване. Възможно е за някого това да означава и приключване на връзка, която вече е изчерпала своето съдържание. Обърнете внимание кои домове засяга темата, за да добиете по-ясна представа за начина, по който ще бъде отработвана енергията във вашата карта.

По същество пълнолунието представлява опозиция на Слънцето, което е в зодиакален знак Везни и Луната, намираща се в Овен. Темите на двата знака, където са светилата, са доста различни. Изискват да се търси баланс във връзките. Необходимо ще бъде сговорчивостта и дипломацията на Везните да бъдат наистина конструктивни, за да не се изпада в самозаблуди и пренебрегване на собствените нужди във връзките. Сега можете да изчистите всички неща, които спъват този процес. От друга страна огнената, прибързана и дори егоцентрична енергия на Овен ще трябва да бъде смекчена като се отчитат както собствените нужди, така и тези на партньора. Сега е момента да се освободите от прекалено егоцентричното желание за осъществяване на копнежите си и да заложите на любовта и грижата за себе си и партньора. Ще има изясняване на това как вие се отнасяте към себе си и другите, включително и с вашите партньори и явни врагове. Пълнолунието носи и едно своеобразно осветяване на наболели въпроси, свързани с вашите връзки и стереотипи на взаимоотношения. Води до нуждата от вземане на решения в тази посока, до изясняване и разрешаване на проблемите.

Напрегнатите емоции и изчистващата енергията на пълнолунието могат да предизвикат физически неразположения и дискомфорт, които се изразяват чрез главоболие, стомашни проблеми и нервно напрежение на вътрешно ниво. На външно ниво избягвайте откритата конфронтация и скандалите. Бъдете по – отговорни към себе си и другите. Осъзнавайте истинските си нужди и ги заявявайте смело. Пълнолунието ще ви помогне да изчистите всички нараняващи модели на вътрешно ниво. За да проверите дали влизате в правилните взаимоотношения първо със себе си и после с партньора е хубаво честно да си отговорите на следните въпроси:

  1. Поддържам ли в партньорството една показна външна форма, която е изчерпана от съдържание?
  2. Живея ли чрез някой друг, а не като самия себе си?
  3. Мисля ли прекалено много за другите, пренебрегвайки собствените си нужди?
  4. Обичам ли да се налагам непрекъсната в моите партньорства?
  5. Позволявам ли да ме манипулират емоционално в моите решения?

Това ще породи желание да излекувате своята идентичност, да се обичате, да се разделите с онова, което ви пречи да пробивате в живота. На тази база ще можете да изграждате своите пълноценни, удовлетворяващи и хармонични взаимоотношения със себе си и другите. За тази ваша задача ще помогне факта, че Меркурий и Плутон вече тръгнаха напред. Те ще внесат яснота по въпроси, свързани с определени взаимоотношения, които ви вълнуват. За това ще помогне и съвпадът на пълнолунието с ретрограден Юпитер, който също е в Овен. Освен това Юпитер е планета бенефик. Носи просперитет и нови възможности за успешно развитие, късмет и благополучие. Дошло е време да разширите вашите представи за себе си, да укрепите вярата в собствените си възможности. Луната от своя страна управлява подсъзнателните процеси, усещането за емоционална сигурност и подкрепа. Те ще се засилят и ще окажат положително влияние в изграждането на партньорството със себе си и другите. Настъпва период на възход и признание. Време за събиране на плодовете от вече вложените от вас усилия. Това пълнолуние ще бъде много подходящо и за пускане на напрежението, за доброволно освобождаване от вече неработещите модели, които спъват развитието ви. Осъзнаване на процесите и раздяла с чувството за вина, дълг, отговорност, с които се пренатоварвате. Възможно е да научите важни тайни, които ще ви „отворят очите”. Ще ви накарат да преосмислите определени партньорства, да вземете решения за тях. Марс е управител на пълнолунието. Той все още е директен, но скоро ще стане ретрограден и е хубаво да използвате максимално все още силната му екстровертна енергия. Бъдете смели, решителни и самоуверени. Поемете инициативата в свои ръце и действайте целенасочено. Следвайте своите мечти и работете. В личните взаимоотношения и партньорствата се доверете на пътя на сърцето. Сега е време да работите за преструктурирането на живота си с енергията на квадратурата между Сатурн и Уран. Заложете на новото начало и смело пуснете всичко старо и ненужно. Дори да се наложи да излезете, за известно време, извън зоната на комфорт. Вярвайте в новото си бъдеще. Луната е в опозиция с Венера и носи емоционална нестабилност и затова е хубаво да отработите енергията на напрегнатия аспект чрез творчество, изкуство, креативност. Времето сега е изключително подходящо за лечителски процедури, диети и освобождаване от всякакви вредни влияния. Енергетиката на новолунието е най-силна през първите 8 часа и затова е хубаво да се пишат желанията за освобождаване по темите на знак Овен. Изреченията трябва да съдържат утвърдителни формулировки като например:

„Искам да се освободя от…. или желая да се освободя от….”

Ето и сферите, които Овен управлява:

  1. Прекалено съсредоточаване върху Аз-а, включващо: себеоткриване, независимост, свобода, егоцентризъм, налагане.
  2. В здравословен план Овен управлява:

Очите, лицето, главата, скалпа, проявите

Примерни желания:

Искам да се освободя от хроничното главоболие и световъртеж!

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено