Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Водолей

КАРМИЧНО ПЪЛНОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Водолей статия ,

На 22 август в 15:02 ч. настъпи второто за годината Пълнолуние в знак Водолей. Първото беше на 24 юли тази година. И двете явления поставят акцент върху всички теми, които управлява зодиакален знак Водолей. Още повече, че на 11.02.2021 г. беше Новолунието в същия знак. На практика именно сега можете да проверите докъде са стигнали изпълненията на вашите желания, заложени тогава. Да направите равносметката какво и как сте или не сте постигнали. Какво още искате да пуснете от живота си, тъй като пълнолунието е време за освобождаване, и какво да поканите на негово място Интересното е, че пълнолунието се случва в близост до Юпитер и Сатурн, които също са във Водолей и това допълнително активира тази енергия и самите теми на зодиакален знак Водолей.

А Слънцето напуска тази вечер Лъв и влиза в Дева. Поставя началото на събирането на всички плодове, които сте посели преди в пряк и преносен смисъл. Ето защо Пълнолунието ще ви даде възможност за още една ревизия, за осмисляне и поглед върху важните ситуации в живота ви. Висшата мъдрост на Водолей ще ви даде нова гледна точка, различна от старата. Ще ви накара да осмислите важни проблеми и ситуации в живота си, да поправите свои грешки. Дава ви и нов шанс за правилния избор, нови възможности да постигнете онова, за което мечтаете отдавна. Само трябва да бъдете достатъчно смели и креативни. Освен това самият градус на пълнолунието – 29-ти говори за кармични събития, които ще намерят разрешение чрез него. Възможни са кризи, които ще ви накарат да тръгнете по нов път. Независимо дали искате това или не. Говори също за приключване на стария ви цикъл от уроци и навлизане в нов,който ще ви издигне на ново ниво. До новолунието на 07.09.2021 г. в Дева е възможно да се наложи спешно да направите много важен избор, свързан с миналото ви. При всички случаи тук ще има кармичен урок, с който трябва да се справите. Промяната трябва да бъде извършена. Възможно е дори ситуацията да се развива извън вашия контрол. Да има както положителни, така и стресиращи резултати. Това зависи от аспектите, които пълнолунието прави с важни планети и точки от наталната ви карта. Възможно е да затворите една врата и да отворите нова. Да приключите стара връзка и да започнете нова. Това е преломен момент, в който трябва да се разделите с поведенческите модели, които ви пречат да се развивате свободно и в желана от вас посока. Също и от такива, които ви обуславят, защото сте твърде зависими от това, което някой друг мисли за вас. Сега можете лесно да се освободите от хора, навици и стереотипно поведение, които вече не ви служат и спъват развитието ви. Да поемете свободно по нов път, който води към вашето израстване. В момента Марс и Меркурий са в Дева, което ще ви помага да мислите, планирате и действате разумно. Методично да изпипате дори детайлите, а после да реализирате плановете, които сте направили. Ще имате сили да преодолеете препятствия по пътя си, така че нещата ще се нареждат във ваша полза. Възходящият Асценден на пълнолунието е в Стрелец, който носи вяра, истина и оптимизъм. Управителят на знака е Юпитер- големият бенефик. Той също е много близо да Пълнолунието и ще донесе разширение, благоденствие, късмет и просперитет. Вселената ще протегне своята щедра и грижовна ръка, за да ви поднесе своите така чакани дарове. Ще ви помогне да отхвърлите всички пречки, грешни вярвания и модели на поведение, които спъват вашето освобождение и приемането на уникалната ви индивидуалност.

Пълнолунието обединява усилията си с Юпитер и разпространява благотворна си и мощна сила чак до Венера. Тя от своя страна е в тригон със Сатурн и в опозиция с Плутон. Това ще донесе трансформация, която ще работи на много нива за вашия просперитет. Ще даде стабилност на романтичните взаимоотношения и успех в областта на изкуствата, търговията и всичко, свързано с естетиката и грижата за красотата. Образува се специална астрална енергия, която ще носи късмет за почти всички зодиакални знаци. Главно за представителите на Водолей и Дева, както и за другите земни и въздушни знаци Телец, Козирог, Близнаци и Везни. Възможно да се засили емоционалната ви чувствителност. При всички случаи обаче Пълнолунието във Водолей може да ви помогне да сбъднете своя дълго чакана мечта. Да постигнете вашите успехи. Или в дългосрочен план да реализирате някакво ново начало, което ще ви донесе повече свобода. Ще ви накара да живеете по-автентично, като себе си. Време е да осъществите проектите, които наистина са важни за вас. Да правите нещата, които обичате и които ви карат да се чувствате истински обичани, щастливи и успели.

Енергията на Пълнолунието е освобождаваща. Това е времето да пуснете да се отидат грешни модели на поведение, вредни навици или разрушителни инстинкти. Завършващ цикъл, събиращ плодовете на посятото. По традиция времето е подходящо да се разделите с нещата, които вече са изиграли своята роля, така че спокойно можете да напишете своите желания за освобождаване от всичко ненужно. Така ще освободите място за новите дарове, които вселената е приготвила за вас. Бъдете смели, свободни в изборите си и креативни в действията и идеите, които ще внесат просперитет и радост в живота ви.

Примерни желания за освобождаване:

1. Освобождавам се от всичките си заблуди и самозаблуди, които ми пречат да виждам и постигам ясно своите цели.

2. Освобождавам се от всичките си негативни мисли,страхове и обуславящи модели, които пречат на моя успех, просперитет и щастие в живота.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено