Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Стрелец

ПЪЛНОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ – РАЗДЯЛА С ИЛЮЗИИТЕ И ОТКЛЮЧВАНЕ НА ИСТИНСКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Стрелец статия ,

На 14.06.2022 г. в 14:50 часа ще настъпи пълнолунието в 23-тия градус на зодиакален знак Стрелец. Негов управител е Юпитер, носител на вярата, ентусиазма, вдъхновението и Божествената истина. Стрелецът учи останалите знаци на умението си да внася ведрина, оптимизъм и радост в живота. Да бъде великодушен, либерален и широко скроен. Също и на неуморния стремеж към развитието, знанието и желанието на ума да преодолява границите. На желанието за справедливост, благоденствие и просперитет, в името на общото благо. Стрелецът е носител на духовния стремеж за израстване, на желанието да направи света по-добро място за живеене. Лунните възли вече смениха своята ос по линията на Телец – Скорпион и ще насочват вниманието към вашите ценности, били те материални или духовни. В този смисъл ще бъде важно да направите своята адаптация на качествата на Стрелеца към новата програма на оста Телец- Скорпион. Да осмислите, лично за вас, какво е истински стойностно в живота ви. В какво вярвате. Умеете ли да поддържате духа си бодър дори в трудностите. Да се радвате на живота и неговите блага. Намерихте ли пътя към вашата истина, вяра, знание, житейска философия и мъдрост.

Пълнолунието е време за осветляване на всички тези въпроси. За дълбоко осмисляне, в духа на Стрелец, на вашата истинска същност и вашите истински нужди в материален, емоционален и духовен план. За пренастройване на живота и раздяла с всичко, което вече спъва развитието ви. Моментът е благоприятен за усъвършенстване на умението да се интегрирате адекватно в света и обществото без да губите собствената си идентичност, автентичност и стил. Пълнолунието също така ви прави много чувствителни към фините енергии и развитието на вашата интуиция. В този смисъл може да получите прозрение и изясняване на някаква ситуация, която отдавна ви вълнува. Да намерите отговор на въпроси, свързани с темата на знака, където е пълнолунието в личната ви натална карата. Може да ви разкрие дълго скривана от вас истина, да донесе приключване на нещо. Пълнолунието в Стрелец е кулминацията на най-малкия двуседмичния цикъл. Измерване на развитието на засятото при новолунието в Близнаци. В по-дългосрочен план дава осветяване, за резултатите от проекти, стартирали преди 6 месеца през декември 2021 г. и дори преди година и половина – с начало от 14.12.2020 г. Пълнолунието е важно за хората със зодиакален знак, асцендент или важни астроточки в знаците Близнаци, Стрелец, Дева и Риби, които образуват мутабилния кръст. При тях може да има по- отчетливи външни събития в унисон с неговото проявление. Също така ще даде отражение през следващите две седмици в живота на всички, но на едно по-скрито ниво. Най-вече по отношение на вашата вяра, житейска философия, правни и образователни въпроси. Темите на Стелец, ще бъдат оцветени от характера на дома, където се пада пълнолунието в наталната ви карта.

По време на пълнолунието Сатурн и Плутон са ретроградни. И двете планети имат пряко отношение към кармата и нуждата от трансформация. Те ще ви помогнат да изчистите и преустроите всичко старо и ненужно. А Юпитер ще донесе нови възможности, но ако сте освободили място за тях или сте готови за чистене. Ако не го направите доброволно и осъзнато, то това или ще се случи принудително или ще изпуснете своите шансове. Даровете, които вселената е приготвила за вас, идват чрез Юпитер. Хубаво е да сте осъзнати през тези две седмици. Да пуснете убеждения, хора, ситуации, всичко, което не ви удовлетворява. Управителят на Стрелец – Юпитер се намира в Овен и носи огнената енергия на знака. Тук той се чувства чудесно . Дарява с амбиция, смелост, сила, вяра в собствените сили и възможности. Подчертан стремеж за преподаване и обучение. Също така се очаква да има раздвижване по теми, вързани с религия, философия, право. Международните корпорации и връзки също ще изискват внимание. Юпитер е планетата на сериозната литература, академичните знания и издания, публицистиката, блогърството, бизнеса и връзките с чужди култури и страни. По традиция пълнолунието е време за изчистване, за пускане на вредни мисловни и емоционално психологически модели. Може да решите да се освободите от ограничаващи ви вярвания и страхове. Юпитер в Овен ще помогне да го направите с лекота, да се преборите с наслоените предразсъдъци. Да защитите мечтите и идеалите си. Също и свободното да изразявате автентичната си същност . Марс дава сили да поемате рискове, за да движите своите проекти. Приключенският дух на Стрелец ви вдъхва увереност и готовност за раздяла със страховете, които ви ограничават и сковават развитието ви. Пълнолунието ще може да ги освети, за да ги осъзнаете и пуснете. Юпитер в Овен носи още духовен възход и разширение, благополучие, радост. Срещи с благодетели, спонсори, подкрепа от влиятелни личности. Приключване на нещо, започнало през декември. Може да се явят проблеми заради ваши грешки. Също заради себелюбие и проблем с егото. Имате желание за получаване на признание и уважение. Това е свързано с вашата самооценка и самоуважение. Времето е подходящо да приключите със ситуациите, които ви карат да се чувствате неоценени.

Слънце и Луна са в хармоничен аспект – секстил със Сатурн. Дават подходящи външни обстоятелства за отключване на новите възможности. Същевременно правят квадрат с Нептун. Аспектът вещае пречки по пътя на реализиране на целите ви. Нужда от промяна и действие в нова насока. Решението е в осъзнаване на самозаблудите, получаване на яснота и освобождаване от ненужната жертвеност, зависимостите и пристрастяванията . Ако нямате ясното за вашите проекти, не сте уверени в действията, които да предприемате искайте помощ от духовния свят. Време за отсяване на зърното от плявата на истина от лъжата. Във висшата си октава Нептун носи разбиране, съчувствие, универсална любов към себе си и другите. Доверете се на вашата интуиция, тя ще ви покаже истината за вас и другите.

Уран е в съвпад със Северен възел. Носи възможности за внезапна промяна и насочване към вашата мисия и цел в живота. Съвпадът на Венера и Уран в знака на Телец носи мощен положителен заряд. Венера е на трон. В комбинация с Уран носи внезапни пориви на романтика, любов, приятни изненади, красота. Просперитет на проекти, свързани с изкуство, мода, красота, дизайн. Възможности за получаване на неочаквани приходи. Щастливо разрешаване на проблеми. Работа с единомишленищи за обществени каузи и др. Общуване с хора, които ви правят щастливи и успешни. Силна енергия на любовта, на нещо вълнуващо, нестандартно нетрадиционно. Възможности за много промени в тази област. Време за раздяла с емоционалните блокажи. Хирон в Овен разкрива възможността да излекувате собствените си дълбоки рани. На подсъзнателно ниво те са свързан с темата за нараненото его, срам, обезценяване, липсата на самоувереност. Друга тема на Хирон е гневът, които извира от дълбоката ви същност, когато ограничават вашата автентичност и право на избор, на живот. Сега е моментът да намерите конструктивен начин да го пуснете чрез извършване на полезни физически дейности или чрез изкуство. Луната е в сексти с ретрограден Сатурн във Водолей. Позицията дава шансове за успех, постигнат чрез необходимите положени усилия. Стечение на добри външни обстоятелства и шансове, които трябва да уловите и реализирате с усърдие. Сатурн ще изисква повече дисциплина, отговорност и труд в името на обществото. Целенасоченост, уравновесеност, рационалност и практичност на вашите действия, за да постигнете желания материален успех и престиж. Сатурн действа доста дисциплиниращо и отрезвяващо на Нептун. В този смисъл е важно на това пълнолуние да се освободите от всякакви зависимости и привързаности – морални и материални. Пристрастявания към алкохол, опиати, цигари мании. Ето и областите, които управлява зодиакалния знак Стрелец, и в които можете да отправяте Вашите желания:

  • Оптимизъм, включващ: вяра, приятелство, късмет, щедрост , храброст;
  • Свобода, включваща: спонтанност, пътувания в чужбина , авантюризъм, изследователски дух;
  • Истина, включваща: религия, философия, висше образование, търсене на отговори, намиране на решения, молитва, искреност и честност;
  • Закон, включващ:адвокати, етика, морал, съвест, съдебни процедури.

Примерни желания:

1. Искам да се освободя от всички видове зависимости и пристрастености в живота си, за да се реализирам по- успешно в личен и професионален план!

2. Искам да се разделя с недоверието, обезценяването и лъжата в моя живот.

Пожелаваме Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено