ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ 15/11/2020

Thumbnail статия ,

На 30.11.2020 г. очакваме пълнолуние в Близнаци. То е част от един по-голям цикъл, който започна от 15.11.2020 г. с новолуние в Скорпион и ще продължи до средата на януари 2021 година. Астролозите го наричат „коридор на зимните затъмнения”. Имено новолунието в Скорпион стои в началото на този коридор и то постави основите на мощни трансформационни процеси, акцентиращи върху скритата сила и мощ, които ни тласкат към духовно развитие. Заложените с това промени са изключително силни и ползотворни, свързани с тотална промяна. Преминаване през процеса на унищожаването на всичко старо, което спъва нашето развитие. През необходимата за нашия бъдещ просперитет промяна. В този смисъл времето от 15.11.2020 г. до 30.11.2020 г. беше период на „засяване на семената” на нашите идеи, мечти, желания, на нещо ново и позитивно, което ще се развива и в бъдеще. Ще можем да се опираме и за напред на стабилната основа на емоционалната си  зрялост, до която сме достигнали. 

Освен това Уран ще бъде ретрограден до 14.01.2021 г. и ще ни накара допълнително и внезапно да се разделим с всички стари и неработещи модели в живота ни. Кармичните процеси на освобождаване и възмездие ще се развиват много бързо. През този период може да очакваме, че съдбата ще ни поднесе знакови събития, оказващи ключово значение в нашия живот. Ще поставим акцента си върху нови начини на мислене, нови идеи, които ще ни поведат по нови пътища. Ще насочим вниманието си към важни въпроси, свързани с усещането ни за свобода и развитие, за нови хоризонти. В астрологията Уран е горната октава на Меркурий. Необходимо ще бъде да сринем старите мисловни модели и да се разделим с действия или хора, които ни ограничават. Свободата трябва да бъде осмислена и реализирана първо на вътрешно ниво, за да получи проявление във външния свят. Връзката между Уран и Меркурий в този период получава допълнително значение чрез пълнолунието в Близнаци на 30.11.2020 г., т. к. зодиакалният знак е управляван от Меркурий. 

Пълнолунието на 30.11.2020 г. ще бъде много силно в енергийно отношение и ще въздейства главно върху ума и интелекта, върху реализирането на идеите. Общуването, връзките, разпространението на информацията, добиването на яснота. В по-малка степен ще се отрази на емоционално-психологическия баланс. Представителите на зодия Близнаци, като подвластни на въздушната стихия, ще го усетят доста съществено. Също и хората, които имат повече планети в този знак. След 14 дни това пълнолуние ще бъде последвано от новолуние в Стрелец, което ще настъпи на 14.12.2020 г. От своя страна то ще бъде доста по-мощно и енергизиращо и ще даде тласък на новата ни житейска философия. Ще направи възможно разгръщането на пълния ни потенциал. Кулминацията ще настъпи по време на следващото пълнолуние в Рак на 30.12.2020 г. А то от своя страна ще повлияе на очакваното в средата на януари новолуние в Козирог. Така ще се реализира „коридора на зимните затъмнения”, който се очаква да приключи в средата на януари 2021 година.

Пълнолунието в Близнаци на 30.11.2020 г. по правило ще бъде най-ползотворно през първите 8 часа. Освен горепосочените за него специфични характеристики, които ще дадат старт на насоките за развитието ни през следващите 14 дни, ще можем да се ползваме от негова сила и  в друг аспект. По принцип в енергията на пълнолунието е стаена особена изцеляваща и възстановяваща сила. В здравословен план по това време е хубаво да се правят масажи и други процедури, свързани с възстановяването и укрепването на общото ни състояние. Традиционно по пълнолуние се извършват и редица магични ритуали, свързани с привличането на повече благоденствие, пари и сбъдване на желания. Ако сте любители на Фън Шуй можете да сложите да се заредят на лунната светлина традиционните монети, вързани с червен конец. Също така фигурката на жаба с паричка в устата или дори своето портмоне. Можете да си запалите бяла или сребърна свещичка и да изречете или напишете своите искрени желания. Този момент има магичната сила да ги сбъдва в близкото бъдеще. Постарайте се да бъдете максимално коректни и те да се отнасят само и единствено до вас, без да засягат други хора. Моментът е подходящ за гадания с карти, кафе, чаени листенца и др. Успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено