Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Дева

ПЪЛНОЛУНИЕ В ДЕВА – ВРЕМЕ ЗА МЕНТАЛНО, ЕМОЦИОНАЛНО И ДУХОВНО ПРЕЧИСТВАНЕ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Дева статия ,

На 18.03.2022 г. в 09:17 часа ще настъпи Пълнолунието в 27-мия градус на зодиакален знак Дева. Това е време за пречистване на Вашите мисли, комуникации, връзки, емоции и тяло. Подходящ период за медитации, диети и грижа за тялото. Внимание към себе си и другите, здравословен начин на живот и освобождаване от токсини. Девата е земен знак, който е ориентиран към грижата за близките, животните и природата. Изключително организиран и с внимание към детайлите. Все пак е добре да се постараете в този период да се освободите от парфекционицма и работохолизма. Също и от някои ограничаващи и спъващи развитието Ви модели. Оста Дева – Риби поставя акцент върху работата и службата на другите. Девата носи най-добрата помощ в подходящия момент, а рибите – отзивчивост, доброта, емпатия, състрадание, духовност. Добре е да помислите доколко съумявате да сте едновременно духовни и практични. Реалисти и мечтатели. Как се проявява тази енергия, този Ваш дух, тук на земята в земната форма и земните закони. Потъвайки в материята, но носейки съзнанието за божественото, за висшия свят, как осъзнавате работата и своята служба за другите. Девата е израз на висшия смисъл на работата служенето.

В деня на пълнолунието Венера и Марс се намират в квадрат с Уран. Това е много напрегнат аспект и носи рискове, разходи и дори опасност от агресия и разрушение. Особено ако се използва в негативен план. Трябва да сте внимателни и осъзнати. Да си дадете време преди да действате. Има обстоятелства, които са скрити от Вас и могат много да променят събитията. Венера във Водолей в квадрат с Уран в Телец е много интересна, но и предизвикателна позиция. Двамата планетни господари взаимно са разменили местата си й кореспондират доста напрегнато. Този аспект говори за нужда от свобода, по отношение на изразяване на Вашите ценности – морални и материални, любов и връзки. Но все пак Венера прави ситуацията малко по-хармонична. Трябва да се заложи на дипломацията и на изчакването на по-добри времена. Да сте по изобретателни, гъвкави и отговорни в отношенията и финансите си. С внимание към детайла и малки стъпки в правилната посока. Добре е в деня на пълнолунието да се въздържате от изясняване на каквито и да било отношения. Че дори и през следващите две седмици. Аспекта на Марс с Уран е много взривоопасен!!! Бъдете внимателни, избягвайте всякакви спорове и кавги. Има голяма опасност от скандали и агресия. Също така внимавайте при работа с техника, спортни дейности и пътуване със самолет. Укротете кипящата си енергия и желание да се налагате.

Пълнолунието носи наситеност на енергия на знак Риба, тъй като там се наблюдава стелиум на 4 планети. Това са Слънце, Нептун Юпитер, Меркурий. Енергията на Слънцето, комбинирана с Нептун е много вдъхновяваща. Нептун е планетата на универсалната любов, на божествения промисъл на интуицията на ясновидството. В риби си намира на трон, в собствен знак. А Слънцето е Вашият АЗ. Мястото където искате да бъдете. Проявлението, което сте избрали. В този смисъл е хубаво да погледнете на самите себе си от позицията на това, което искате да станете. На най-добрата си версия. Енергията може да бъде много красива и мистична, много възвишена. Същевременно и илюзорна, защото Нептун дава и този аспект. Но в това е смисъла на избора и баланса. Доколко успявате да съчетаете тези страни? Да бъдете вдъхновени, творчески, интуитивни, чувствителни, но и заземени, практични в ежедневието си. Оста Дева – Риби изисква този баланс. Избягвайте да изпадате в крайностите, в илюзиите или прекалената практичност и перфекционизъм. В стремежа всичко и всички да са съвършени. Също така е хубаво да се запитате доколко тази мечтателност Ви помага и ви стимулира да сте по-интуитивни, да се свързвате с божественото вътре във вас. Да виждате своята уникалност, плод на божествена искра. Това пълнолуние е знаково, за земните и водните зодии и хора с повече активни астроточки в Дева и Риби, защото прави точни аспекти с Лунните възли. Това са кармични повели. Нептун прави точен секстил със Северния възел, което е знак, че ще трябва да поработите за мечтите си. Те няма да Ви дойдат съвсем даром, но ще имате всички шансове да ги реализирате. Погрижете се да го направите! Времето е СЕГА!!! В допълнение Нептун прави тригон С Южния възел в Скорпион, което ще Ви помогне по-лесно да се разделите със старите, модели, които вече спъват развитието Ви. същевременно да се опрете на всички заложби, знания и опит, които могат да Ви бъдат полезни. При условие, че проявите интелигентност и гъвкавост, за да ги пригодите към новите условия. Да ги впрегнете да работят за Вас по нов начин, в съответствие с посоката на Северния възел в Телец. Тригонът носи най-благодатната възможност нещата да протичат с лекота. Вземете със себе си всичко, което правите с лекота и тръгнете по пътя на промяната. Положете усилия да ги интегрирате в новата среда и условия и ще имате успех. Това е благоприятна възможност, в която усилията ще бъдат възнаградени. Още повече, че Юпитер също е в Риби. Той носи разширение, късмет, благоденствие. Все пак бъдете практични и разумни, щедри към себе си и другите, без да изпадате в излишна разточителност.

Връзката с възлите е много активни при пълнолунието. Пътя може да Ви бъде даден под формата на видение в съня. Когато сте в покой и можете да получите информация от духовния свят. Това също има смисъла на възможност за духовна промяна, духовно израстване. Скорпионът е знак на трансформацията и духовността. Също на метаморфозата, която изисква раздяла с неща, които вече не са Ви нужни или такива, които пречат на духовното израстване. Ако евентуално сте се вкопчили в идеята за власт и контрол, ще трябва да се разделите с този модел. Тук задължително трябва да помислите и върху своите страхове, зависимости и ограничаващи Ви модели. Тях също ще трябва да пуснете. Сега ще имате възможност да го направите с лекота. Да прозрете истината за своя път, за хората в живота Ви, за ситуациите, за ценностите Ви – материални и духовни. Оста на възлите е Телец – Скорпион. Духовния заряд на устойчивите ценности ще бъде Ваш стимул и ориентир, който същевременно ще трябва да се реализира по начин, който Ви носи усещане за сигурност. За мъдрост и прозрения. Това, което е част от пътя Ви ще бъде с Вас.

Енергията на Нептун и Риби, заедно с Юпитер искат да бъдете по интуитивни и да позволите на живота да се разгръща пред Вас с цялата си пъстрота. Да допуснете вселената да Ви поднесе своите дарове. Да си позволите да реализирате мечтите си. По един или друг начин сега ще разберете своя път. Енергията на Пълнолунието ще го освети и покаже. Интуитивността на Риби дава възможност да прозрете, да видите, да се пробудите за истината. Бъдете бдителни за знаците, които ще получите от духовния свят. Телец е знак на ценностите и стабилността, включително и в емоционален план. Той е подвластен на Венера. Ако усещате емоционална стабилност и сте щастливи по този път, то той е правилния за Вас. Вие сте в синхрон с душата си. Правилните хора ще влязат в живота Ви и ще останат при вас. Те са част от пътя Ви. Наблюдавайте кой ще дойде при Вас. Но преди това трябва да се разделите с нещо или някого. Плутон в Козирог прави секстил със Слънцето и тригон с Луната в Дева и Северния възел в Телец. Пълнолунието прави няколко изключително благоприятни конфигурации , които дават шансове да тръгнете по пътя на своето израстване.

Плутон Ви дава изключителна сила и гаранция, че който е готов да работи и да се трансформира, ще получи и плодовете на труда. А онези, които са полагали усилия в правилната посока дори могат да получат първите потвърждения за това. Усилията, които сте полагали, започват да дават резултат. Все още ще трябва да градите, но вече има и реалните макар и крехки постижения. Пълнолунието ще бъде доста интензивно и кармично. Може да доведе до изразяването на дълбоки истини, които са били скрити. Те може да бъдат свързани с много интензивни чувства. Плутон прави тригон със Слънцето, което е израз на истинската Ви същност. Същевременно то носи и целия потенциал за осъществяването Ви. А Телец е знак на материалното благополучие, комфорт, стабилност. Сега е момент да впрегнете всички вътрешни ресурси, да работите за постигането на това благополучие. Пуснете страховете и се залавяйте за работа. Сбъднете мечтите си. Научете се повече да вярвате в себе си, да обичате себе си, да се позволите да се цените. Телец е знак за Вашата собствена самооценка. Пуснете старите модели, които Ви пречат и ограничават. Сега, по време на пълнолунието, е момента да се разделите с тях. Да промените ежедневието си. Да повярвате, че е възможно и да правите конкретните практични стъпки в правилната посока.

Дева и Телец са земни знаци. Потрудете се за себе си и ще получите резултатите. Марс и Венера са във Водолей и правят хубав секстил с Хирон в Овен. Това ще даде възможност да получите силата да излекувате своите най-дълбоки рани по отношение на идентичността и връзката със самите Вас. Хирон е учител, лечител и мъдрец. Марс е носител на силата а Венера на любовта. Вие сте тези които трябва да имат силата и смелостта да се изправят пред своите най-дълбоки емоционални рани. Да ги признаете и излекувате с Любов!!! С любовта към себе си. Връзките, които изграждате са огледало на връзката със самите Вас.Получавате от другите толкова любов, колкото сами си позволите да дадете на себе си. Това е духовен закон, колкото и странно да Ви звучи.

Другата линия на този аспект е свързан с възможността да се сдобрите с някого, на кого държите. Да излекувате определени взаимоотношения. Възможно е да е имало определено взаимно нараняване и неразбиране, което сега ще бъде осъзнато. Уран в секстил с Меркурий носи срещи и разговори с вълнуващи хора, приятели, поглед за бъдещето. Юпитер ще носи добри резултати за напред. Сатурн в квадрат с двата възела изисква от Вас търпение, мъдрост, структуриране на пътя. Същевременно дава индикация за наличие на Ваши страхове и ограничаващи или самоограничаващи модели. Какво Ви спира да бъдете себе си? Да се разгърнете и изразите. Има връзка с Вашата самооценка и вътрешни препятствия, които си поставяте. Също така може да показва наличие на препятствие да се свържете с хора, които цените или обичате. Да сте готови да работите за своето бъдеще, разширявайки вътрешните се граници, подкрепени от Вашата истина и любов. Доверете се на вътрешното си знание и усет. Разделете се със страховете и ограничаващите токсични връзки и модели. Следвайте своя път с вяра и любов към себе си и другите.

Пълнолунието в Дева по правило ще бъде най-ползотворно през първите 8 часа. Освен горепосочените за него астрологични характеристики, които ще дадат старт на насоките за развитието ви през следващите 14 дни, ще можете да се ползвате от негова сила и в друг аспект. По принцип в енергията на пълнолунието е стаена особена изцеляваща и възстановяваща сила. В здравословен план по това време е хубаво да се правят масажи и други процедури, свързани с възстановяването и укрепването на общото ви състояние. Традиционно по пълнолуние се извършват и редица магични ритуали, свързани с привличането на повече благоденствие, пари и сбъдване на желания. Ако сте любители на Фън Шуй можете да сложите да се заредят на лунната светлина традиционните монети, вързани с червен конец, които привличат богатството и късмета. Да запалите бяла или сребърна свещ, да напишете или изречете своите искрени желания. Енергията на пълнолунието ще ги сбъдне в бъдеще. Трябва да се постараете да сте максимално коректни и желанията да се отнасят само и единствено до вас, без да засягат други хора. Моментът е подходящ за различни гадания – И Дзин, карти, кафе, чаени листенца и др. Тъй като знак дева се свързва с чистотата е хубаво да напишете и своите желания за освобождаване от токсични модели на поведение, които ви вредят. Ето и областите, за които отговаря Дева. Сега е време да се освободите от :

  1. Прекален стремеж за съвършенство, перфекционизъм и работохолизъм.
  2. Прекалена тревожност, затъване в детайлите, непрекъснат стремеж за анализ и самоанализ.
  3. Критичност, обвиняване, осъждане.
  4. По отношение на здравето Дева отговаря за стомаха, Слънчевия сплит, червата.

Примерни желания:

  1. Искам да се освободя от своята прекалена тревожност и перфекционизъм!
  2. Желая да се излекувам от болестите на храносмилателната система!

Пожелаваме Ви Успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено