Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Скорпион

ПЪЛНОЛУНИЕТО В СКОРПИОН – ДЪЛБОКА, ЛЕЧЕБНА ТРАНСФОРМАЦИЯ, ПОДАРЕНА ОТ ЗВЕЗДИТЕ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Скорпион статия ,

На 24.04.2024 г. в 02:49 часа настъпи пълнолунието в 6-тия градус на зодиакален знак Скорпион. Енергията е много пречистваща, освобождаваща и лечебна. Скорпион е знак на изцелението, трансформацията и регенерацията. Вибрационната честота на космичните енергии в момента работи на дълбоко, клетъчно ниво, като ви изчиства от всички вредни и отровни наслоявания, натрупани от некачествена храна, болезнени емоции, страхове, вредни навици и др. Активира процесите на дълбоко и мощно възстановяване на физическо ниво и духовен растеж, постигнат чрез вашата вътрешна сила. Енергията на Луната в Скорпион насочва вниманието ви към определени теми, които трябва да бъдат трансформирани за вашето благо.

Акцентът ще бъде свързан с преосмислянето на вашите морални и материални ценности, с лечебната раздяла с различните видове страхове, зависимости, грешни мисловни и психологически модели, които ви ограничават. Тъй като пълнолунието образува напрегнат аспект с Плутон, който е й негов управител, е възможно процесът на трансформацията да премине през криза или излизане от зоната на комфорт. Ако вие съвсем доброволно и осъзнато се разделите с грешните модели на поведение, трансформацията ще протече по един много скрит и незабележим начин,само на вътрешно ниво. Ако не желаете доброволно да осъществите промяната, тя ще се случи принудително, чрез някакви външни обстоятелства, независимо от това дали сте готови за нея или не. При всички случаи, това ще бъде за ваше най-висше благо. Процесът ще доведе до вашето израстване и добиване на вяра в собствените ви способности, сила, таланти, до излекуване на вашата болезнена и скрита уязвимост в дадени области. Очаква се да научите най-после важна информация, която е била скривана от вас дълго време. Също да получите яснота по въпроси, които са емоционално значими за вас. Пълнолунието ще усили интуицията ви, може да имате пророчески сънища, да достигнете до важни прозрения. Сега е момента да получите наградата за вложени ваши усилия или да сложите край на нещо, което вече смятате за безперспективно. Актуални в живота ви също могат да бъдат темите за контрола, привързаностите, парите, властта, секса, дълбоката интимност или духовната връзка с важни за вас хора.

Енергията ще се отрази на всички, но най- вече на хората със зодиакален знак, асцендент или Луна в Скорпион. Също на Телец, Лъв и Водолей и хората, които имат важни планети в посочените знаци. За тях събитията, които ще се случват в следващите 2 седмици и до 6 месеца, ще бъдат кармично свързани с минали животи, избори и решения. Отново може да бъдете изправени пред някакви ситуации, изискващи избори и нов път. Важно ще бъде да помислите доколко цените себе си. Също и какво на практика правите за да постигнете или защитите своята сигурност в морален, емоционален и материален план. Какво трябва да промените? С какво трябва да се разделите? Пълнолунието е време за освобождение от всичко негативно, което пречи на успеха ви и спира развитието ви.

Уран в Телец се намира в съвпад с Юпитер. Очакват ви внезапни и съдбовни промени в позитивен или негативен план. Това зависи от аспектите, които новолунието прави с важни планети от личния ви хороскоп. Юпитер ще разшири и обогати всичко, до което се докосне. Промяната ще отвори нови пътища и възможности за стабилизиране на вашите финанси. Може да има преразглеждане и на вашите ценности и приоритети. На моделите и начините, по които печелите, разходвате, разпределяте и споделяте своите пари, ресурси, таланти. Трябва да се намери необходимият баланс, който да ви носи удовлетворение в материален и морален план. Да носи усещане за стабилност и комфорт. Северният лунен възел в Овен ще ви дава необходимата сила, енергия, борбеност и хъс за постигане на успех. Меркурий излиза от ретроградие и ще даде тласък на вашите начинания чрез полезни комуникации, знания, обучение, търговия, пътувания, иновации, публикации, презентации и др.

Интензивните трансформационни процеси, са стартирани от звездите, още през ноември 2023 г. при новолунието в Скорпион. Вселената ще ви даде възможност да се възползвате от нейните могъщи трансформиращи и регенериращи сили и процеси. Знакът, където се случва Пълнолунието във вашия хороскоп, ще даде по-голяма яснота за промените, които ще настъпят. Плутон- управител на Скорпион. е господар на трансформацията, която е неизбежна и наложена от звездите в името на необходимото за вас духовно израстване. В този смисъл тя трябва да се приема като дар и възможност.

Добре е да пуснете всяка тъга, болка и чувство за вина да си отидат от живота ви. Направете анализ на вашите взаимоотношения и прекратете „отровните” връзки и направете ревизия на договореностите и ангажиментите, било то лични или социални. Бъдете по дипломатични, търпеливи и съобразителни в изказванията и действията си. Пазете се от конфликти и напрежение, от претоварване с грижи и задължения. Добре е да отделите време за почистване на дома и да продължите с хигиената на тялото, мислите, емоциите и душата. Да бъдете вибрационно интелигентни, за да се възползвате от тези трансформиращи и регенериращи енергии. Изчистете и просветлете своят ум, душа и сърце. В дните около пълнолунието съсредоточавайте вниманието си върху доброто, любовта, светлите мисли, радостните чувства, хубавите неща в живота ви. Припомнете си и всички онези моменти от миналото, които са ви накарали да се чувствате обичани, пълноценни и балансирани. В унисон с трансформиращите енергии на Вселената, специално препоръчвам серия от Техники за емоционална свобода, водни оздравителни процедури, арома масажи, дихателни практики и упражнения, медитации, йога и др.

Ето и темите на зодиакален знак Скорпион, по които традиционно можете да пишете своите желания за освобождаване. Процесите ще се извършват през следващите две седмици и за 6 месеца напред.

Скорпион управлява:

1. Силата, включваща: тайните, политиката, психологията, обаянието.

2. Трансформацията, включваща: освобождаване, промяна, възстановяване, опрощение.

3. Себеусъвършенстване, включващо: мощ, самодисциплина, ангажираност, дълбочина на характера.

4. Обвързването, включващо: дълбоки емоционални връзки, секс, душевни партньорства, взаимно утвърждаване.

5. Финансови партньорства, включващи: договори и бизнес, завещания и наследства, стипендии и дарения, заеми, данъци, дългове.

6. Преодоляване на кризи и избягване на схватки.

Примерни желания:

1. Разделям се с всички вредни мисловни, емоционално- психологически и поведенчески модели, които пречат на моята емоционална и финансова стабилност.

2. Освобождавам се от всички страхове, които блокират моята автентична сила!

На третият ден повторете своите желания за освобождение като промените формата на изказа, така че да носят смисъла на реални постижения.

1. Разделих се с всички вредни мисловни, емоционално- психологически и поведенчески модели, които пречат на моето себеусъвършенстване.

2. Освободих се от всички страхове, които блокират моята автентична сила!

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено