Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Скорпион

ПЪЛНОЛУНИЕ В СКОРПИОН – ВРЕМЕ ЗА ТОТАЛНА И ИЗЦЕЛЯВАЩА ТРАНСФОРМАЦИЯ, ПОДАРЕНА ОТ ЗВЕЗДИТЕ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Скорпион статия ,

На 05.05.2023 г. в 14 градуса на скорпион ще настъпи пълнолунието в знак Скорпион, комбинирано с Лунно затъмнение. Енергията е колосална, пречистваща, освобождаваща и завършваща. Поради своят голям интензитет ще се отрази на всички, но най-вече на хората със зодиакален знак, асцендент или Луна в Скорпион. Също на Телец, Лъв и Водолей и хората, които имат важни планети в посочените знаци. За тях събитията, които ще се случват в следващите 2 седмици и до 6 месеца, ще бъдат кармично свързани с минали животи, избори и решения. Пълнолунието, съпроводено от частично Лунно затъмнение ще Активира оста Телец –Скорпион, която има отношение към вашите ценности – материални и морални. Тук отново може да бъдете изправени пред някои избори. Важно ще бъде да помислите доколко цените себе си. Също и какво на практика правите за да постигнете или защитите своята сигурност в морален, емоционален и материален план. Какво трябва да промените? С какво трябва да се разделите? Пълнолунието е време за освобождение от всичко негативно, което пречи на успеха ви и спира развитието ви. Много финансови въпроси ще бъдат на дневен ред и ще намерят своето разрешение или ще има приключване на важен етап в развитието на тази тема. Промяната ще отвори нови пътища и възможности за стабилизиране на вашите финанси. Може да има промяна и по отношение на вашите ценности и приоритети. Уран и Северният Лунен възел са в Телец. Там са също Слънцето и Меркурий. Всички те са в опозиция на Пълнолунието в Скорпион. Ще има преразглеждане на моделите и начините, по които печелите, разходвате, разпределяте и споделяте своите пари. Трябва да се намери необходимият баланс, който да ви носи удовлетворение в материален и морален план. Да носи усещане за стабилност и комфорт. Доверете се и на своята интуиция. Луната прави хубав аспект с Марс, който ще ви дава необходимата сила, енергия, борбеност и хъс за постигане на успех.

Интензивните трансформационни процеси, стартирани от звездите, започнаха още на 01.05.2023 г. Тогава планетата Плутон, която е господар на Скорпион и пълнолунието, обърна своето движение. Тя ще бъде в ретроградната си фаза до 10.10.2023 г. Важно е да се отбележи, че в този период Вселената ще ви даде възможност да се възползвате от нейните могъщи трансформиращи и регенериращи сили и процеси. Знакът, където се случва Пълнолунието във вашата натална карта, ще даде по-голяма яснота за промените, които ще настъпят. Плутон – управител на Скорпион е господар на трансформацията, която е неизбежна и наложена от звездите в името на необходимото за вас духовно израстване. В този смисъл тя трябва да се приема като дар и възможност. Пълнолунието по същество представлява опозиция на Слънцето и Луната и изисква балансиране на тези две противоположни енергии, които трябва да интегрирате в живота си хармонично и по творчески начин. Първо при пълнолуние трябва да се освободите от всичко, което вече е изчерпало своята роля в живота ви. Да пуснете нещата, които ви спъват, за да освободите място за новото начало, което поставяте при новолуние. Това е смисъла на астрологичните явления.

В дните около Лунното затъмнение ще е много важно да сте особено внимателни. Да имате контрол на мисълта си. Събитията, идващи от затъмненията, задължително имат кармични корени и са плод на онова, което самите сте създали по пътя си със своите мисли, действия и страхове. Сега ще е важно да бъдете максимално осъзнати, за да съсредоточите цялото си внимание върху процесите на освобождаване от всички ваши страхове – мними и реални. На тоталната раздяла с негативни мисли, емоционално – психологически модели, зависимости и привързаности. Добре е да пуснете всяка тъга, болка и чувство за вина да си отидат от живота ви. Направете анализ на вашите взаимоотношения и прекратете „отровните” връзки и взаимоотношения, било то лични или социални. Разделете се с токсичните хора от вашето обкръжение. Пуснете вашата неувереност да си отиде. Трябва да се пазите от конфликти и напрежение, от претоварване с грижи и задължения, да бъдете по – търпеливи, дипломатични и съобразителни в изказванията и действията си. Да избирате, доколкото е възможно, по-тихи места. Добре е да отделите време за почистване на дома и да продължите с хигиената на тялото, мислите, емоциите и душата. Да бъдете вибрационно интелигентни, за да се възползвате от тези колосални трансформиращи и регенериращи енергии на Пълнолунието, Лунното затъмнение и ретроградния Плутон. Ето и темите на зодиакален знак Скорпион, по които традиционно можете да пишете своите желания за освобождаване.

Скорпион управлява:

  1. Силата, включваща: тайните, политиката, психологията, обаянието.
  2. Трансформацията, включваща: освобождаване, промяна, възстановяване, опрощение.
  3. Себеусъвършенстване, включващо: мощ, самодисциплина, ангажираност, дълбочина на характера.
  4. Обвързването, включващо: дълбоки емоционални връзки, секс, душевни партньорства, взаимно утвърждаване.
  5. Финансови партньорства, включващи: договори и бизнес, завещания и наследства, стипендии и дарения, заеми, данъци, дългове.
  6. Преодоляване на кризи и избягване на схватки.

Примерни желания:

  1. Разделям се с всички вредни мисловни, емоционално- психологически и поведенчески модели, които пречат на моето себеусъвършенстване.
  2. Освобождавам се от всички страхове, които блокират моята автентична сила!

Изчистете и просветлете своят ум, душа и сърце. В дните около пълнолунието, съсредоточавайте вниманието си върху доброто, любовта, светлите мисли, радостните чувства, хубавите неща в живота ви. Припомнете си и всички онези моменти от миналото, които са ви накарали да се чувствате обичани, пълноценни и балансирани. В унисон с трансформиращите енергии на Вселената, специално препоръчвам серия от Техники за емоционална свобода, дихателни практики и упражнения, медитации, йога и др.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено