Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Стрелец

ПЪЛНОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ – ОСВОБОДЕТЕ ПЪТЯ КЪВ ВАШИТЕ НОВИ ДУХОВНИ И МАТЕРИАЛНИ ХОРИЗОНТИ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Стрелец статия ,

На 23.05.2024 г. в 11:53 часа ще настъпи Пълнолунието на 3 градуса в зодиакален знак Стрелец. Енергията ще бъде завършваща цикъла на проекти, които сте стартирали по време на новолунието в същия знак. Успехи може да има по различни проекти, свързани с търговия от чужбина, пътувания в чужди страни, опознаването на нови култури и завършване на висше образование. Също така е възможно да бъдат активирани по различен начин в живота ви важни въпроси, свързани с правото, религията, философията, издателската и преподавателска дейност. Сега ще можете да видите резултатите от положите усилия, да съберете плодовете на труда си. Енергията на Пълнолунието ще носи характеристиките на този тъй свободолюбив, огнен и решителен знак Стрелец,който самоуверено върви през живота към новите хоризонти. Той учи на повече вяра и радост, на живот, изпълнен с наслади, със страст и любов към приключенията. Именно сега е времето да се разделите с всички ограничаващи ви вярвания, които спират вашето развитие. Да се освободите от цялата си нерешителност, неувереност и песимизъм. Стрелецът е философ, мъдрец, учител и умел ръководител. Възможно е да решите също така да преразгледате начините, по които печелите своите пари, да преосмислите своите ценности и житейска философия, да откриете нови важни истини в личния си живот или за живота изобщо.

Пълнолунието ще донесе повече важни събития по посочените теми за хората от огнените знаци: Стрелец, Овен и Лъв и за онези, които имат асцендент, Луна или други важни астроточки в Стрелец и огнените знаци. Важно ще бъде и за хората със Слънце, Луна и асцендент в подвижните знаци-Близнаци, Дева и Риби. За всички хора, като цялостно усещане, ще има един период на желание за повече радост в живота, празнично настроение, щедрост, ведрина. Желание да се наслаждавате на живота и да правите нещата, които обичате. На вътрешно ниво ще разширите своите граници, ще бъдете по -великодушни, по-толерантни. Ще започнете повече да уважавате независимостта на околните, както и своята собствена. В личен и духовен план през този период ще искате повече свобода за изразяване. Директно ще изказвате мнение без много деликатност, церемонии и дипломатичност. Огненият елемент на знака ще ви дава допълнителна сила и ще акцентира върху посочените теми и качества.

В астрологичен план знакът се управлява от Юпитер, който е наречен „големият благодетел”, носител на просперитета, вдъхновението и Божествената истина. Енергетиката на пълнолунието е силна и пречупена през характеристиките на Стрелеца, ще насочва вниманието и върху вашите идеали в материален, морален и духовен план. Върху осмисляне на вашата истинска същност и умението да бъдете толерантни, социално адаптивни и едновременно с това запазващи своята автентичност. По същество пълнолунието представлява опозиция на Слънцето и Луната. Енергията му е кулминираща, завършваща, просветляваща и освобождаваща. Периодът ще е подходящ за раздяла с вредни навици, свързани с прекаляване с храни, алкохол, угаждане и разточителност. Може да започнете подходяща диета, която ще има успех. С пълнолунието в Стрелец завършва и 14-дневния цикъл от новолунието в Телец. Управителят на пълнолунието -Юпитер се намира в Телец, заедно с Уран. Възможно е да получите приходи от реализирани проекти, свързани с новите технологии, комуникациите, недвижимото имущество, земеделието и др. Пълнолунието ще ви даде възможност на практика да видите резултатите от минали ваши избори, действия и проекти, които са стартирали преди 6 месеца и дори преди година и половина наназад.

Плутон във водолей е ретрограден и образува секстил с Пълнолунието и заедно с Нептун ще работи по-скоро на вътрешно ниво. Ще изисква ретроспекция и анализ на ценностите в живота ви-били те материални или морални. В този смисъл моментът на Пълнолунието е изключително важен от гледна точка на освобождаване и чистене на всичко старо. Сатурн и Риби също го изисква. Хубаво е да направите този подбор осъзнато. Трябва да решите какво и кой да си тръгне или да остане в живота ви. Доброволно да се разделите с всичко старо и ненужно, било то вещи, обстоятелства, хора, работа, отношения. Всичко, което не работи за вас. В противен случай това или ще се случи принудително или ще изпуснете своите нови шансове за развитие. Хирон в Овен дава възможността да излекувате собствените си дълбоки рани и емоционалните блокажи На подсъзнателно ниво те са свързан с темата за нараненото его, срам, обезценяване, липсата на самоувереност. Друга тема на Хирон е гневът, които извира от дълбоката ви същност, когато ограничават вашата автентичност и право на избор на живот. Сега е моментът да намерите конструктивен начин да го пуснете чрез извършване на полезни физически дейности или чрез изкуство.

По традиция можете да напишете и вашите желания за освобождаване по темите на Стрелец:

1. Оптимизъм, включващ: вяра, приятелство, късмет, щедрост , храброст;

2. Свобода включваща: спонтанност, пътувания в чужбина , авантюризъм, изследователски дух;

3. Истина, включваща: религия, философия, висше образование, търсене на отговори, намиране на решения, молитва, искреност и честност;

4. Закона, включващ: адвокати, етика, морал, съвест, съдебни процедури.

Примерни желания:

Освобождавам се от всички ограничаващи вярвания, които блокират моя късмет и благополучие в живота!

Пожелаваме Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено