Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Риби

ЗАДАВА СЕ МОЩНО ПЪЛНОЛУНИЕ – ВРЕМЕ ЗА „ОТСЯВАНЕ НА ЗЪРНОТО ОТ ПЛЯВАТА“

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Риби статия ,

На 21.09.2021 г. в 02:55 часа, само ден преди есенното равноденствие, ни очаква поредното пълнолуние. То ще се случи в 28-мия градус на зодиакален знак Риби и в близост до разположението на управителя на знака – Нептун. Всичко това ще ви направи по- чувствителни, тъй като Луната управлява вашия емоционален свят. А пълнолунието в Риби ви подсказва в следващите няколко дни да се вслушате в своята интуиция, пророчески сънища и видения, които могат да ви насочват във вярната посока. Въпреки, че енергията може да доведе до известна емоционална нестабилност, свързана с драматизъм или пък с прекалена мечтателност и илюзорност, важно е да се опитате да запазите баланса. От една страна да не задържате тежки емоции, но от друга да не са поддавате на илюзии и заблуди, които да ви водят към грешни решения. Когато Нептун е активен, той може да създаде малко мъглива енергия. Да виждате разни красиви неща, без да успеете да анализирате трезво ситуацията в бъдеще. Възможно е да ви е трудно да вземете ясни решения, затова ги отложете.

Пълнолунието е подходящо време за освобождаване от ненужните тежки и драматични емоции или депресии, които са ви мъчили напоследък. Есента е характерна с този тип психични прояви, защото отминаването на лятото винаги носи нотка тъга и меланхолия. Освен това в енергиен план, пълнолунието по принцип бележи приключването на един завършен цикъл. Затова енергията му е насочена към пускане, към раздяла със стари грешки и модели, които спъват прогреса ви. Време е да прецените какво ще оставите и какво ще пуснете да си отиде от живота ви. Да отсеете зърното от плявата.

Това пълнолуние ще внесе повече вяра и оптимизъм в живота ви тъй като ще носи хармоничната енергия на тригона между Меркурий и Юпитер. Предстоят дни на ползотворна комуникация, която ще ви донесе повече късмет и успехи. Ще имате възможност за освобождаване от грешни емоционално психологически модели и вредни навици, които са пречили на вашето щастие и постигане на успехи. Шанс за напредък чрез учене или щастливи обстоятелства също е възможно да ви зарадва. Периодът може да донесе и тласък на кариерата чрез менторство или помощ от наставник. Предстоят ви изцеляващи разговори с близки хора, дългоочаквани предложения, радостни новини и сърдечни изповеди,които ще ви направят щастливи. В по-духовен смисъл тази лунация ще ви приканва да се свържете със своята вътрешна същност и духовна сила, за да реализирате желанията и мечтите си. Същевременно в отрицателен план са възможни измами и посегателства, свързани с документи Желание да се възползват от вашата добронамереност.

Аспектите на пълнолунието с Плутон ще носят едно насочване напогледа ви навътре, едно желание за вглеждане в самите вас. Това ще бъде и период на самонаблюдение с цел разбиране на дълбоката ви духовна същност. Възможно е да решите да направите ревизия на възгледите и убежденията си, на житейската си философи, на своите вярвания или дори религия. Дори и да преминете през период на болезнена трансформация или депресия, в крайна сметка ще излезете на новия си път за развитие, който ще ви донесе повече успех, финансова стабилност и удовлетворение в материален и духовен план. Плутон ще ви носи голяма вътрешна сила и упора в самите вас, ще ви дарява с повече смелост. Също така ще подпомага процесите на дълбокото ви душевно изцеление, чрез трансформация и регенерация. Може да поемете по нов път в професионален или духовен план или да развивате две паралелни дейности, тъй като риби е мутабелен (двоен) знак.

Пълнолунието в Риби е свързано не само с новолунието в Дева от началото на септември. По същество то има много по пряка връзка с новолунието в Риби през март тази година, защото събитията и проблемите от този период ще получат своята окончателна развръзка сега. Помислете за хора, събития и навици, от които искате да се освободите вече. Разделете се с тях с любов и благодарност, заради уроците, на които са ви научили и тръгнете по нов път. Времето ще бъде особено продуктивно за тези от вас, които се занимават с творческа работа. Може да бъде свързана с писане, пеене, рисуване, с музика или танци. Успехи ще имат и хората, които се занимават с кино или телевизия, с изкуства. А също с психология, медицина и алтернативни методи на лечение. Периодът е много подходящ за започване на всички видове лечебни терапии, защото знакът Риби отговаря за духовното здраве, а то има свето пряко проявление на физическо ниво – телесното здраве. Разбира се всяко пълнолуние има общи тенденции, но главното е да погледнете какви аспекти прави с позициите във вашата натална карта и в кои области от живота ще се проявяват тези тенденции.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено