Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Риби

ПЪЛНОЛУНИЕТО В РИБИ НОСИ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ И СИНХРОНИЗИРАНЕ НА ПРОГРАМИТЕ НА УМА И СЪРЦЕТО

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Риби статия ,

На 10.09.2022 г. е поредното пълнолуние, което ще бъде в 17-тия градус на зодиакален знак Риби. Управителят на знака – Нептун също се намира тук. Трябва да се отбележи, че влиянието му ще бъде много ключово, защото е на своя „трон” в собствен знак. Това ще му даде възможност да се изяви с най-добрите си черти. В астрологията Нептун е планетата на универсалната любов, ясновидството и интуицията. На мечтите, нежната грижовност, състрадателност, разбиране и подкрепа. На психологията, емоциите и фината чувствителност. Дава афинитет към изкуство, творчество, вдъхновение. Сега ще можете да съберете плодовете от работата си в областта на психологията, изкуството, киното, телевизията и всякакви лечебни и духовни дейности. От своя страна Луната управлява вашия емоционален свят, а в Риби ще бъдете особено раними и чувствителни. Възможно е да преекспонирате и преувеличавате емоционалното напрежение в дните около пълнолунието. Също да изпитвате нервност, безсъние или безпокойство. В здравословен план може да се обадят някои хронични болести, болки в ходилата, проблеми с разширени вени и др. Мигренозните състояния, предизвикани от психологическо и нервно напрежение могат да се обострят около пълнолунието. Възможно е да се чувствате унили, тъжни или в ролята на жертва. Есента е характерна с този тип психични прояви, защото отминаването на лятото винаги носи нотка тъга и сивота, еднообразие и монотонност. Освен това в енергиен план, пълнолунието по принцип бележи приключването на един завършен цикъл. Затова енергията му е насочена към пускане, към раздяла със стари грешки и модели, които спъват прогреса ви. Най-хубаво е да се отдадете на спокойствие, медитация и психологически практики за работа с емоциите. Пълнолунието е подходящото време за освобождаване от ненужните тежки и драматични емоции или депресии. Особено от такива, които са ви мъчили напоследък. Време за освобождаване от дълго „влачени” кармични модели, защото Риби е 12-ти знак. Носи възможности за истинско духовно просветление, раздяла с всички модели на влизане в ролята на жертва. Освобождаване от всякакви зависимости – материални, духовни и емоционални. Както и пускане на всички модели и форми на бягство от действителността – алкохол, опиати и други пристрастявания. Раздяла със заблудите, самозаблудите и илюзорността.

Енергетиката може да доведе до известна емоционална нестабилност, свързана с драматизъм, особено в първите три дни или пък с прекалена мечтателност и илюзорност. В дните около пълнолунието е важно да се опитате да запазите баланса. От една страна да не задържате тежки емоции, но от друга да не се увличате по прекалена идеализация, мечти и илюзии. Господарят на Риби – Нептун може да ви обгърне в мъглата на своята илюзорност и така да попречи на ясното съзнание за нещата, които ви вълнуват или заобикалят. Възможно е да започнете да се предоверявате на другите, да идеализирате хора или да виждате разни красиви неща. Да изгубите трезвия разум и поглед. Ще ви бъде трудно да вземете ясни решения, затова ги отложете за по-късен период.

Пълнолунието в Риби от друга страна ще пробуди вашата интуиция и творчески изяви. Може да имате пророчески сънища и видения, които да ви насочват във вярната посока. Ще изплуват и дълго пазени тайни. Пълната Луна ще освети неща, които са били скрити за вас. Възможно е да получите дълго търсени решения или прозрения в живота си. Меркурий, става ретрограден точно в деня на пълнолунието и се присъединява към останалите 5 ретроградни планети. Това може да ви донесе прояви на разсеяност, грешки в общуването, неадекватна комуникация и проблеми с техниката. До 02.10.2022 г. е хубаво да не сключвате договори. Ако се налага , то задължително добре ги прочетете. Пълнолунието в Риби ще има важно значение в живота на хората с повече ключови астроточки в знак Риби и другите мотабилни знаци- Близнаци, Дева и Стрелец.

Това Пълнолунието е свързано не само с новолунието в Дева от началото на септември. По същество то има много по пряка връзка с новолунието в Риби на 02.03.2022 г. Сега ще получите първите плодове на посятото в онова време Ще видите реализирането на вашите желания, които сте записали тогава. Ще получат окончателна развръзка и вашите проблемите от този период. Времето ще бъде особено продуктивно за тези от вас, които се занимават с творческа работа. Може да бъде свързана с писане, пеене, рисуване, с музика или танци. Успехи ще имат и хората, които се занимават с кино или телевизия, с изкуства. А също с психология, медицина и алтернативни методи на лечение. Сега ще бъдат особено ползотворни всички видове лечебни терапии, защото знакът Риби отговаря за духовното здраве. А то има свето пряко проявление на физическо ниво – телесното здраве. Помислете за хора, събития и навици, от които искате да се освободите вече. Разделете се с тях с любов и благодарност, заради уроците, на които са ви научили и тръгнете по нов път.

Луната в Риби прави секстил с Уран. Очакват ви много приятни изненади, нестандартни решения, които ще донесат дълго желани и чакани успехи. Възможности за развитие на талантите. Постигане на желаните резултати с минимални усилия. Усещане за свобода. Реализиране на проекти с приятели от миналото. Ще има синхронизация с програмите. Реализиране на мечтите ви за любов, творческо вдъхновение, изяви в изкуствата. Докосване до най- съкровените мечти и въжделения на душата и сърцето. Изграждане на ново светоусещане.

Луната и Слънцето правят квадрат с Марс и това е много напрегнат аспект. Изисква коренна промяна на начина на действие. Може да донесе конфликти на вътрешно и външно ниво, породени от противоречие между чувства и начина на действията Възможна е радяла, която ще бъде значима. Риби са знак, свързан с подсъзнанието. Последният знак на зодиака, Тук има най- големи наслоявания на болезнени емоционално- психологически модели, които трябва да пуснете. Важното е да помислите и в какви ситуации съзнателно се оставяте да влезете в ролята на жертва или саможертва. Това са грешни и дълбоко вкоренени модели. Синхронизирайте чувствата си с правилните действия.

В любовните взаимоотношения се пазете от прекалена критичност към партньора, защото това ще предизвиква конфликти. Ретрограден Меркурий може да върне в живата ви стари приятели. Бивши съседи, колеги, комуникации с хора от миналото. Преразглеждане на минали взаимоотношения. Намиране на загубени вещи. Опозиция на ретроградните Юпитер и Меркурий. Възможни са трудности и напрежение във връзка с обучения, юридически дела и комуникации. Пазете се от разточителност и внимавайте в изказванията си. Разделете се с всяка проява на догматизъм или фанатизъм. Тук ще е необходим баланс на енергиите на двете планети. Тъй като са ретроградни ще се върнат теми, мотиви, сюжети и проблеми от миналото, които ще искат преразглеждане и балансиране на енергии, позиции, начин на мислене и себеоценка. Пълнолунието ще ги освети по нов начин. ще намерите нов път ново решение.

Разбира се всяко пълнолуние има общи тенденции, но главното е да погледнете какви аспекти прави с позициите във вашата натална карта и в кои области от живота ще се проявяват тези тенденции. По традиция можете да напишете и своите желания за освобождаване по темите на знак Риби. Те са :

  1. Опованието на висшата сила, включващо: ангелска подкрепа, молитва, духовно осъзнаване, духовна помощ, вътрешен мир, духовно пречистване, мистично отдаване;
  2. Безусловната любов, включваща: състрадание, разбиране, приемане, опрощение, толерантност, осъзнаване на цялостта;
  3. Състояния на висша радост, включващи: универсална любов, блаженство, екстаз, вътрешно щастие;
  4. Психична сензитивност, включваща: емоционална чувствителност, благородство, осъзнаване на скрити енергии, мистични състояния;
  5. Духовни практики и възстановяване на здравето, включващи: медитации, йога, мантри, тай дзи, масажи,разходки в природата;възстановяване след настинки, отравяния, проблеми с ходилата и лимфната система;
  6. Духовните дарове, включващи: творческо вдъхновение, доверие, състрадание, вътрешно щастие, психична сензитивност, мистично осъзнаване, духовно изцеление, освобождаване от чувството на безпомощност;

Примерни желания:

  1. Искам да се освободя от всички свои зависимости- материални, емоционални и духовни, които спират развитието ми!
  2. Искам завинаги да се освободя от всички свои страхове!
  3. Искам бързо и лесно да се освободя от своята прекалена емоционалност и чувствителност!
  4. Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено