Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Везни

ПЪЛНОЛУНИЕТО ВЪВ ВЕЗНИ ВРЕМЕ ЗА РЕВИЗИЯ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Везни статия ,

Пълнолунието във Везни време за ревизия на партньорствата.

На 25.03.2024 г. в 09:00 сутринта ще има Пълнолуние, съпроводено от Лунно затъмнение в 6 –тия градус на зодиакален знак Везни. В астрологичен план събитието ще постави фокуса на вниманието ни върху сферата на нашите партньорства – романтични и бизнес. В дните около пълнолунието ще имаме възможността да получим повече яснота за своите модели в общуването. Ще можем да видим и осъзнаем къде грешим в изграждането на връзките. От каква промяна имат нужда нашите взаимоотношения, за да се чувстваме по- обичани, щастливи и успешни. Времето след Пълнолунието е много подходящо да се разделим със стари и грешни модели на партньорски взаимоотношения, за да започнем да изграждаме нови и по – качествени връзки на всички нива. Особено важно ще бъде да анализираме първо партньорството със самите нас. Да си помислим дали умеем да осъществяваме здравословна връзка със самите себе си и после с другите.

Везните са знак на логиката и точността, на измерването. Те искат да получат точно толкова, колкото са дали. Това им носи усещане за хармония и справедливост. Ще поставим акцент на това колко и какво даваме и получаваме в партньорствата си. Как се случват нещата там?Пълнолунието ще даде отговор на важни въпроси, свързани с връзките ни, по които преди не сме имали необходимата информация или яснота. Точно сега мажем да я получим. Луната ще освети като прожектор всичко свързано с нашите взаимоотношения- романтични, семейни, социални. Бъдете бдителни за знаците и се доверете на интуицията си. В дните около пълнолунието може да получите пророчески сънища или моментни прозрения по важни въпроси. Миролюбивите и комуникативни Везни винаги са ориентирани към търсене и намиране на любов и партньорство, на идеален баланс и хармония във връзките. Те ще поставят въпроса за баланса между нашите желания и съобразяването с нуждите на партньора. За обичта, уважението, справедливостта и разумните компромиси, които са основата на хармоничните връзки. Важно ще бъде да развиваме своите умения за по- дипломатична комуникация в личен и бизнес план. Това ще ни помогне да постигаме с такт и умение своите цели. Оста на възлите Овен – Везни ще изисква да работим осъзнато за постигане на баланс между прекалената експанзивност и колебливостта. Да се освободим от вечните колебания, които пречат на успеха ни, но и да укротим интензивната, индивидуалистична и експанзивна енергия на Овен. Везните са родени да постигат успех в партнирането си с другите.

Пълнолунието по същество е опозиция на Слънцето и Луната и по принцип винаги поставя акцент върху умението ни да търсим и намираме баланс между противоположностите. В случая нашата чувствителност и емоционални нужди ще трябва да потърсят един по-подходящ и по-балансиран израз, съобразявайки си с нуждите на партньора. Напористата, категорична и индивидуалистична енергия на Овен трябва да бъде балансирана от чувствителността на Везните. Да се постигне истината за справедливостта във взаимоотношенията, защото нашите права свършват там, където започват правата на другите. Да се търсят общите цели и интереси, които са в основата на идеята за партньорството. Противоположните позиции и характеристики на светилата също имат нужда от баланс. Луната като носителка на усещането за вътрешна хармония, емоции чувства, потребности, инстинкти и Слънцето като изява на Аза, разума, на нашите амбиции, цели, реализация. Всички тези теми ще бъдат активирани в дните около пълнолунието, ще търсят съответното внимание и хармонизиране. Ще трябва още веднъж да видим къде се крие липсата на баланса между емоционалните ни нужди и физическата реалност на света.

Хирон също както Слънцето е в Овен. Той е раненият лечител, учител и мъдрец, който ще ни помогне още веднъж да анализираме къде и по какъв начин се чувстваме уязвими или застрашени в изявата на нашата автономност. Това ще има благотворен и лечебен ефект. Защото понякога ние сами се самонараняваме и силата да се лекуваме също е в нас самите. А излекуването ще дойде по естествен път, когато си дадем сметка как си партнираме със самите себе си. В какви случай се поддаваме на явен конформизъм и предаваме своите ценности и интереси и кога сме готови да ги отстояваме до край. Ще получим дълбоки прозрения за повтарящи се нараняващи модели във връзките, свързани с тази тема за автономността. Ще успеем да разширим съзнанието си, да достигнем до неочаквани прозрения и да се доверим на вярата в самите нас. Ще успеем да погледнем на живота и връзките от друг ъгъл, който ще ни помогне да ги преосмислим.

Управител на Пълнолунието във Везни е Венера. Тя се намира в съвпад със Сатурн и ще се проявява като по- разумна, практична и търсеща стабилност в емоционален и материален план. Същевременно Сатурн в нейното присъствие ще омекоти значително своите черти. Ще забрави за проявите на хладност и дистанцираност. Ключови ще бъдат баланса и партньорството, социалните изяви. Тъй като и двете планети са в Риби се очакват приходи от вече завършени проекти в областта на изкуствата, дизайна, модата и всичко, което е свързано с красотата. Също в медицината, психологията, социалните дейности и търговията. При нехармонични аспекти на Пълнолунието с лични планети във вашата карта са възможни раздели с бизнес и интимни партньори заради осъзнаването на болезнени истини или разкриването на неприятни тайни. Това ще са взаимоотношения, които по същество вече са изчерпали своя смисъл и значение за нас. Възможно е и известно отлагане на тези процеси във времето, но по същество те вече ще бъдат заложени. При Лунни затъмнения имаме проява на кармични развръзки.

Венера и Сатурн в Риби правят хармоничен аспект с Юпитер и Уран в Телец. Това ще ни помогне да преминем през периода на следващите две седмици с много вяра, грижа и житейска мъдрост. Чувството за хумор, философското разбиране за света и умението де бъдем широко скроени. Все качества на Юпитер, които ще ни водят по пътя и на нашето себеприемане. Хармоничните аспекти на Юпитер и Сатурн ще донесат повече стабилност, благоденствие, просперитет, материално благополучие и заслужено признание. Повече мъдрост за балансиране на противоположните енергии в характеристиките на Овенът, който е доста егоцентричен, борбен, авторитарен и напорист и Везните- ориентирани към партньорството, дипломацията, такта, преговорите. Пълнолунието във Везни ще бъде и време за завършване и равносметка на процеси и проекти, които са били стартирани по време на Новолунието в същия знак. Ще можем да видим и конкретен краен резултат от делата и труда ни под формата на заслужена награда или понасяне на отговорности. Уран ще придава оригиналност и нов подход в развитието на партньорствата. Желанието за равнопоставеност, приятелство, освобождаване от травмиращи емоционално- психологически модели на свързване.

Пълнолунието във Везни е време да преосмислим позициите си и да поправим отчуждението във връзките с партньора. Време е да пуснем всички страхове и нараняващи модели, които рушат хармонията във взаимоотношенията на всички нива – романтични, семейни и социални. Да потърсим хармонията и радостта в партньорството, които са базови за Везните.

Ето и темите, по които можете да пишете своите желания за освобождаване по пълнолуние във Везни:

  1. Везни управлява брака и всички партньорства включително: Споразумения, договаряне, бизнес, споделяне на ангажименти, взаимна зависимост.
  2. Везни управлява справедливостта, включваща: Баланс, равенство, обсъждане, преговори, признаване на противоположни възгледи.
  3. Везни управлява хармонията, включваща: Любов, мир, разбирателство, уважение, щастие, тактичност.
  4. Везни управлява общуването и работата в екип, включваща: Сътрудничество, коопериране, даване и получаване на подкрепа, дипломатичност, съпричастност, принадлежност.
  5. Везни управлява изяществото, включващо: Грация, красота, лукс, елегантност, изкуства, декориране.
  6. Везни отговаря за възстановяването на здравето в областта на: Бъбреци, надбъбречни жлези, тазобедрена област, захарен диабет и грешни емоционално психологически модели като загуба на собствена идентичност, конформизъм.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено