Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Скорпион

ПЪЛНОЛУНИЕ В ЛЪВ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА КЪМ ПЪТЯ НА СЪРЦЕТО

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Скорпион статия ,

На 16.02.2022 г. в 06:56 часа настъпи Пълнолунието в 27-мия градус на зодиакален знак Лъв. По традиция знакът се свързва с Вашата сила, смелост, самочувствие и желание да блестите. Да сте в центъра на събитията, за да покажете разгръщането на целия си наличен потенциал. Също така да получавате в изобилие аплодисменти, почести и уважение. Тези теми сега ще бъдат осмислени и осветени в живота Ви по един различен начин. Периодът ще бъде много подходящ да обърнете внимание на това до колко умеете да цените себе си. Дали активно присъствате в живата си, като разгръщате своята сила и таланти или сте се предали, станала сте страничен наблюдател на живота си и всичко, което се случва около Вас. Има връзка също и с Вашата собствена самооценка. Ако тя е ниска, Вие винаги ще страдате от усещането за липса на достатъчно внимание от страна на другите, защото сами не се цените достатъчно. Трябва да се запитате дали успявате да заявите собствената си сила, смелост и амбиции. Да поддържате позиция на сигурност и стабилност в живота си. Умеете ли да живеете тук и сега? Да се радвате на живота и по детски да се наслаждавате на всеки миг или сте потопени в грижи и проблеми, които буквално изсмукват жизнените Ви сили. В този смисъл е време и Вие да се свържете с тази щедра, съзидателна и благотворна енергия на Лъва, за да я насочите към себе си.

Лъв е знак на силата и смелостта. На любовта, увереността и умението да слушате себе си, така че да сте истински щастливи. Луната осветява Вашите емоции, придава им сила и смелост. Тя ще Ви накара да преоткриете своята значимост. Да заявите себе си като не позволявате да нарушават Вашите граници на допустимост. Трябва да поставите своите бариери, за онези, които безцеремонно нахлуват във вътрешния Ви свят и го ограбват и рушат. И ако е необходимо, да използвате силата и енергията на Лъва, за да се защитите. Пълнолунието ще освети вътрешния Ви свят в дълбочина, ще даде възможност да преоткриете истинското си Аз, да се разделите с вече ненужните неща. Вътрешни страхове, ограничаващи модели, предразсъдъци. Пълнолунието в Лъв е времето да пуснете цялата си неувереност и да се свържете със своята вътрешна сила, която ще Ви изведе до нови хоризонти.

Същевременно в сенчестата си страна енергията на Лъв се свързва с темата за егото, властта и контрола. Необходимо ще бъде да направите ревизия на тези неща. Да се освободите от грешните емоционално – психологически модели, свързани с тази тема. Това ще отключи нов период в живота Ви и ще донесе мъдрост и просветление. Енергията на Пълнолунието е мощна и освобождаваща. Тя ще изисква от Вас да се научите на алтруизъм и смирение. На отрезвяване, което ще Ви накара да слезете от трона на величието си. Също на раздяла с модела на разглезеното дете, което манипулира всички,за да получи каквото иска.

В деня на пълнолунието Венера и Марс се срещат в знака на Козирог. Аспектът е много силен по отношение на физическото привличане или отблъскване. Поражда напрежение, което може да се изрази чрез желание за интимност или за конфликт. За някой от Вас може да се наложи да вземе сериозно и отговорно решение, свързано с любовта. За други да водите битки с партньора. Плутон ще търси промяна и ново начало. Той е на 27 градуса в Козирог и прави съвпад с Венера и Марс. Всичко грешно и ненужно ще бъде изпепелено, за да поемете напред в живота. Козирог се свързва със стабилността, зрялостта и авторитета. Помага да овладеете своето нетърпение, да постъпвате трезво в действията си. Да сложите граници на егото и липсата на толерантност към другите.

Секстилът на Нептун с Новолунието ще изисква от Вас да работите за постигане на мечтите си. Ще Ви даде възможността сами да изградите нещо желано и да постигнете успехи. Да обичате и да се чувствате обичани. Да живеете с вдъхновение, да търсите творческото начало, красотата. Това, което Ви мотивира и прави щастливи. То няма как да Ви падне наготово. Иска яснота, добро планиране и работа, но ще донесе желаните резултати. Пълнолунието ще освети онази сфера от живота, която ще трябва да реконструирате. Връзката с партньора и със самите Вас ще стане по- хармонична. Трябва да пуснете страховете си и старите модели на поведение. Само така ще постигнете големи резултати и удовлетворение. Юпитер и Уран ще Ви даряват с вярата в промяната, ще Ви водят напред.

Пълнолунието прави квадрат с Лунните възли и ще задейства кармични програми. Дошло е времето за важни решения в любовта и битките, които водите за утвърждаване на себе си. Ще изисква силата да владеете себе си и да изберете онзи път, който ще носи стабилността в живота Ви. Трябва да прецените добре във вярната посока ли сте тръгнали. Северен възел в Телец иска да осъзнаете своята ценност. Дали вървите в посоката, която Ви прави щастливи? Дали достатъчно високо оценявате себе си? Умеете ли да изграждате своята стабилност, да се радвате и наслаждавате на живота. Дошло е времето за кармична отплата за положените от нас усилия. За получаване на девиденти.

Нептун в тригон с Южния и сектстил със Северния възел. Южният възел в Скорпиона изисква тотална трансформация, свързва се с Плутон, с кармата и миналото Ви. Енергията на тригона ще Ви помогне по – лесно да осъзнаете и пуснете грешните емоционални модели, които Ви спъват. Да се разделите със сянката си, за да се свържете с природата, да осъзнаете връзката си с Вселената. Юпитер В риби прави секстил с Уран в Телец. Юпитер носи вяра , истина и справедливост, се свързва с Вашата философия за света. Уран в Телец Ви дарява с нови сили и възможности. Креативни, иновативни, нестандартни. Той прекрачва всички познати граници. Уран е новото начало, което събаря старите структури, ограниченията на Козирог и Сатурн. Иска да се осмелите да тръгнете в нова посока, излизайки извън зоната си на комфорт. Да творите с вдъхновение. Разделяйки се с удобните и познати стари модели, с които сте свиквали, да предизвикате себе си. Да заложите на своите ценности, да изградите свето ново АЗ и да бъдете човека, който искате. Дори да изглеждате много ексцентрично или различно от това, което сте били.  Плутон, който е в 27-мия градус на Козирог, прави тригон със Северния възел в Телец и секстил с южния в Скорпион. Позицията ще спомогне за дълбок психологичен анализ, осъзнаване и трансформация на сенките на характера – мания за власт и контрол, скриване на истината, манипулативност, липса на прошка, жестокост. Също и обсебването, вкопчването, интензивните емоции, които са част от тъмната страна на Скорпион и Плутон. Позицията ще подпомогне за отработването на евентуална карма в тази посока и пускане на грешните модели. Скорпион е знак на трансформацията, прераждането и духовността. Той ще Ви помогне да се извисите. Да се свържете положителната енергия на Плутон. Сила на волята, издръжливостта, духовната извисеност, умението за трансформация и регенерация.

 Енергията на Пълнолунието е освобождаваща и изцеляваща. Сега е времето да се разделите с определени емоционално-психологически модели, които спъват духовното Ви развитие. По тематика те могат да бъдат свързани с Вашата собствена самооценка, начина на изграждане на романтични партньорства, даването на любов, търсенето на признание и умението да са радвате на живота тук и сега. Въпросите които можете да си зададете са:

1. Умея ли достатъчно да уважавам и ценя себе си?

2. Мога ли да заявявам открито своята сила и желание за постигане на успех?

3. Достатъчно ли съм самоуверен, целенасочен, концентриран и издръжлив?

4. Умея ли да се радвам на живота и да се забавлявам?

5. Мога ли открито да изразявам своите чувства, да давам любов и разбиране?

Ако отговорите са отрицателни, ще трябва да поработите върху придобиването на добрите качествата на Лъв, които са: лидерство, целенасоченост, самоувереност, страст, романтика, лъчезарност, търсене на признание, доброжелателност, игривост, забавност.

Също така ще бъде хубаво да се вгледате в негативните страни на енергията на Лъва, в сенчестата му страна: гордост, арогантност, егоизъм, желание за власт и контрол, интензивни любовни стълкновения, екстравагантност, показност, прекалена драматизация.

По отношение на анатомията Лъв управлява: сърцето, гръбнака и гърба, уязвим е на възпаления, изтощения и трудно понася горещините.

Примерни желания за освобождаване от посочените модели:

1. Искам да се освободя от своята прекалена нерешителност!

2. Желая да се освободя от склонността си вечно да драматизирам?

3. Искам да пусна желанието за власт и контрол над всичко и всички!

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено