Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Водолей

ПЪЛНОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ – КРЕАТИВНОСТ И СВОБОДА

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Водолей статия ,

Пълнолунието на 24.07.2021 г. ще настъпи в 05:37 минути на 1 градус в зодиакален знак Водолей. По традиция пълната Луна носи енергията на завършване на цикъла и освобождаване от излишния емоционален и психологически багаж, който ви тежи. Това е времето да пуснете вашите страхове и неувереност, да се разделите с нараняващите ви хора и модели на поведение, които сте следвали през последните две седмици и дори предходните 6 месеца. Към всичко това ще се добавят и ключовите характеристики на знака Водолей – свобода, креативност, нови хоризонти и високи идеали, оригиналност, обновление, напредък. Пълнолунието ще окаже по- голямо  влияние най- вече за хората от фиксирания кръст Телец, Лъв, Скорпиони и Водолей. Неговата енергия е едновременно мощна и освобождаваща, зареждаща и творяща.

Ще се активира главно оста Лъв – Водолей и 1-ви – 7-ми дом. Темата за партньорството на всички нива ще бъде водеща за периода. Дошло е времето да преосмислите връзката и партньорството със самите вас. До колко успявате да изградите връзката и партньорството със самите себе си? Как удовлетворявате потребностите си? Умеете ли да изграждате здравословни модели на партньорства в личния си и социален живот, които да бъдат удовлетворяващи за всички. Активациите, които прави, говорят за подчертана емоционалност и желание за освобождение от всичко, което ви тежи като психологически и емоционален багаж. Ще бъде много интензивна тенденция,  продължаваща до 8 август.

Пълнолунието прави куинконс с Венера и ще има нужда от осмисляне на ценностите ви – материални и нематериални. Меркурий тригон с Нептун и Плутон ще носи време за решения и разумност. Много истини ще излязат наяве. Периодът ще е подходящ за търсене на нови начини и практики за осъществява на мечтите ви. Луната е между Плутон и Сатурн като притисната от силните им енергии и говори, че е дошло време за трансформация на старите модели, която ще се извърши чрез Плутон и изграждане на структурата на новите – чрез Сатурн. 

Слънцето в Лъв иска разгръщане на талантите, реализация и пищност, а Луната във Водолей – желанието за свободна изява. Ще ви подтикне да направите своите избори, в които ще  се срещнете с резултатите от вашите предишни действия. Свързва се оста на взаимоотношенията 1-ви – 7-ми дом и знаците Лъв, Водолей. Акцентът ще бъде върху това до колко вие умеете да проявявате реално себе си в живота. Своята същност като пълноценна личност и своите желание и мечти. Успявате ли в ежедневието си да защитавате своите истини и да постигате своите цели. Дали си позволявате свободата на изява за да достигнете до най-висшите си ценности. Можете ли да се наслаждавате на живота който сте изградили и умеете ли да създавате хубави моменти за вас и хората, които обичате. Луната във Водолей ви прави изключително чувствителни на тема лична свобода, креативност, оригиналност. Както вече посочихме тя се намира между ретро Плутон в Козирог и ретро Сатурн във Водолей. Конфигурацията налага нужда от промяна и трансформация по линията на изграждане на нови структури в живота ви и в отношенията ви с другите на всички нива – лични, материални и професионални. Те трябва да  лежат на една нова основа и това е точния момент за оформяне на новите ви ценности и път за постигането им.

Ретро Юпитер в Риби в опозиция с Марс и Венера ви прави изключително чувствителни към мнението на другите, към оценката им за вас. Подтиква към желанието да жертвате промяната, за да запазите стария си имидж. Също и към критика неприемане на новата ви позиция, роля и образ. Едновременно с това имате нужда от нова по-свободна изява, която да съответства на вашите потребности и ценности в този момент. Необходима е и повече толерантност в общуването на всички нива – личния живот, приятелите, деловите партньорства, социалните контакти. Да се търсят нови начини, чрез които който си партнирате с живота по успешно. Понякога интуитивно ще се налага да правите промените в движение, защото периода е доста динамичен в енергийно отношение. Хубавото в случая е, че ще можете да се вслушвате във вътрешния си глас и усет за истинност, да намирате верния път. Тази новаторска и свободолюбива.

Луната във Водолей ще ви подтиква да бъдете полезни както за себе си, така и за другите. Да се усъвършенстване с нови идеи. Ще осъзнаете нуждата от нов вид комуникация, ще търсите нова информация и ще творите своята мечтана реалност. В следващите 3 години , докато Сатурн е във Водолей, ще се оформят и новите правила в социален, политически и икономически план. Това пълнолуние чертае възможности за нови посоки и хоризонти. Пътят преминава през намиране на  своите хора, групи екипи и съмишленици, изява на талантите и креативността ви. Търсене на нова информация и технологии, които ще доведат до ново качеството на живота като цяло. За целта ще трябва да бъдете смели и да рискувате да се промените. Да се освободите от  страховете си, да се разделите с манията за контрол, да я пуснете да си отиде, както и всичко друго, което вече е изчерпало ролята си в живота ви. Вкопчването в старото е губеща позиция, мания за контрол липса на развитие. Спиране на самия себе си. Меркурий в аспект с Плутон и Нептун дава едно доверие в собствените ви сили. Засилване на интуицията ви, на това, което чувствате. Носи ви емоционална зрялост, приемане на новото. Света се променя и вие сте част от промяната и потока на живота. Подтиква ви да развивате своята доброта, разбиране, милосърдие, любов и грижа към хората, животните, планетата. Да имате повече доверие и на себе си и на звездите.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено