Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Водолей

ПЪЛНОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ – „ПОЛЕТ НА КРИЛЕТЕ НА СВОБОДАТА“

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Водолей статия ,

Пълнолунието на 24.07.2021 г. ще настъпи в 05:37 минути на 1 градус в зодиакален знак Водолей. По традиция пълната Луна носи енергията на завършване на цикъла и освобождаване от излишния емоционален и психологически багаж, който ви тежи. Това е времето да пуснете вашите страхове и неувереност, да се разделите с нараняващите ви хора и модели на поведение, които сте следвали през последните две седмици и дори предходните 6 месеца. Към всичко това ще се добавят и ключовите характеристики на знака Водолей – свобода, креативност, нови хоризонти и високи идеали, оригиналност, обновление, напредък. Пълнолунието ще окаже по-голямо влияние най-вече за хората от фиксирания кръст Телец, Лъв, Скорпиони и Водолей. Неговата енергия е едновременно мощна и освобождаваща , зареждаща и творяща.

Ще се активира главно оста Лъв – Водолей и 1-ви – 7-ми дом. Темата за партньорството на всички нива ще бъде водеща за периода. Дошло е времето да преосмислите връзката и партньорството със самите вас. До колко успявате да изградите връзката и партньорството със самите себе си? Как удовлетворявате потребностите си? Умеете ли да изграждате здравословни модели на партньорства в личния си и социален живот, които да бъдат удовлетворяващи за всички. Активациите, които прави, говорят за подчертана емоционалност и желание за освобождение от всичко, което ви тежи като психологически и емоционален багаж. Ще бъде много интензивна тенденция, продължаваща до 8 август.

Пълнолунието прави куинконс с Венера и ще има нужда от осмисляне на ценностите ви – материални и нематериални. Меркурий тригон с Нептун и Плутон ще носи време за решения и разумност. Много истини ще излязат наяве. Периодът ще е подходящ за търсене на нови начини и практики за осъществява на мечтите ви. Луната е между Плутон и Сатурн като притисната от силните им енергии и говори, че е дошло време за трансформация на старите модели, която ще се извърши чрез Плутон и изграждане на структурата на новите- чрез Сатурн.  

Слънцето в Лъв иска разгръщане на талантите, реализация и пищност, а Луната във Водолей – желанието за свободна изява. Ще ви подтикне да направите своите избори, в които ще се срещнете с резултатите от вашите предишни действия. Свързва се оста на взаимоотношенията 1-ви – 7-ми дом и знаците Лъв, Водолей. Акцентът ще бъде върху това до колко вие умеете да проявявате реално себе си в живота. Своята същност като пълноценна личност и своите желание и мечти. Успявате ли в ежедневието си да защитавате своите истини и да постигате своите цели. Дали си позволявате свободата  на изява за да достигнете до най-висшите  си ценности. Можете ли да се наслаждавате на живота който сте изградили и умеете ли да създавате хубави моменти за вас и хората, които обичате. Луната във Водолей ви прави изключително чувствителни на тема лична свобода, креативност, оригиналност. Както вече посочихме тя се намира  между ретро Плутон в Козирог и ретро Сатурн във Водолей. Конфигурацията налага нужда от промяна  и трансформация по линията на изграждане на нови структури в живота ви и в отношенията ви с другите на всички нива – лични, материални и професионални. Те трябва да лежат на една нова основа и това е точния момент за оформяне на новите ви ценности и път за постигането им.

Ретро Юпитер в Риби в опозиция с Марс и Венера ви прави изключително чувствителни към мнението на другите, към  оценката им за вас. Подтиква към желанието да жертвате промяната, за да запазите стария си имидж. Също и към критика неприемане на новата ви позиция, роля и образ. Едновременно с това имате нужда от нова по-свободна изява , която да съответства на вашите потребности и ценности в този момент. Необходима е и повече толерантност в общуването на всички нива – личния живот, приятелите, деловите  партньорства, социалните контакти. Да се търсят нови начини, чрез които който си партнирате с живота по успешно. Понякога интуитивно  ще се налага да правите промените в движение, защото периода е доста динамичен в енергийно отношение. Хубавото в случая е, че ще можете да се вслушвате във вътрешния си глас и усет за истинност, да намирате верния път. Тази новаторска и свободолюбива.

Луната във Водолей ще ви подтиква да бъдете полезни както за себе си, така и за другите. Да се усъвършенстване с нови идеи. Ще осъзнаете нуждата от нов вид комуникация, ще търсите нова информация и ще творите своята мечтана реалност. В следващите 3 години, докато Сатурн е във Водолей, ще се оформят и новите правила в социален, политически и икономически план. Това пълнолуние чертае възможности за нови посоки и хоризонти. Пътят преминава през намиране на  своите хора, групи екипи и съмишленици, изява на талантите и креативността ви. Търсене на нова информация и  технологии, които ще доведат до ново качеството на живота като цяло. За целта ще трябва да бъдете смели и да рискувате да се промените. Да се освободите от страховете си, да се разделите с манията за контрол, да я пуснете да си отиде, както и всичко друго, което вече е изчерпало ролята си в живота ви. Вкопчването в старото е губеща позиция, мания за контрол липса на развитие. Спиране на самия себе си. Меркурий в аспект с Плутон и Нептун дава едно доверие в собствените ви сили. Засилване на интуицията ви, на това, което чувствате. Носи ви емоционална зрялост, приемане на новото. Света се променя и вие сте част от промяната и потока на живота. Подтиква ви да развивате своята доброта, разбиране, милосърдие, любов и грижа към хората, животните, планетата. Да имате повече доверие и на себе си и на звездите.

За изчисляване на асцендентите – ако сте зодия козирог и сте родени при изгрев слънце – зодиакалния знак и асцендента са едни. Ако е по обед 4 знака след зодиакалния, ако е привечер 7 знака след зодиакалния а късно вечерта – 10 знака след зодиакалния.

Това пълнолуние ще влияе главно на хората които имат планети в ранните градуси на фиксирания кръст Телец, Лъв, Скорпион, Водолей. Разбира се и на всички останали, но по много по-деликатен начин. То може да донесе резултат на нещо, което е започнато миналата година декември месец. Пълнолунието прави куинконкс с Венера в Дева, която е в аспект с Юпитер, и ще постави темата за ценностите в нашия живот- материални и духовни. Какво ние оценяваме като ценно, как печелим парите си и как ги разпределяме и споделяме. Венера в Дева е доста материална и практична, така че ще търси разширение и нови креативни начини за печелене на пари. За осъществяване на мечтите и целите ни. Меркурий аспектира Нептун и Плутон и ще донесе търсене на истината, хуманността, висшите ценности. Търсене на разумни решения и освобождаване от заблудите. Баланс на емоции и разумност ,време за емоционална зрялост и мъдрост. Време за размисъл, свързан с морала, традициите и търсене на стабилност и сигурност в живота. Намиране на рационални и практични начини за победа и запазване на сигурността и стабилността, така като ние я виждаме  и търсим. Запазване на ценностите ни – морални и материални.Какво ще носи тази сигурност и стабилност в живота. Пълнолунието ще работи за удържането на някаква важна победа, но ще трябва да се потрудите за да я задържите. Може да има и приключвате и раздяла, отказване от нещо. Ще засегне и въпросите, свързани с осигуряване, имущество. застраховане. Това дали сте готови да поемете отговорността за нещо ново и по какъв начин. Възможни са Раздели или развод приключване с дълга връзка. Водолей е много безпристрастен студен и дистанциран и така ще се водят разговорите и емоциите в тази насоченост, без горещи спорове и страсти. Сериозност, разум и мисъл за бъдещето. Също може да има събирания с приятелите и работа по вашите цели, идеали и мечти. Ето и сферите на дейност ,които ще бъдат активирани при пълнолунието, за различните зодиакални знаци. Можете да направите прочита и по разположението на вашия асцендент и Луна.

За Овен пълнолунието попада в 11- ти дом. То ще активира темата за вашите връзки с приятели, наставници, ментори  или спонсори. Възможно е през следващите две седмици да се  разделите с ваши приятели, социални групи, полезни хора. Може също някой дойде в живота ви и да  остане дълго.Ще насочите вниманието си също към  технологии, интернет , професионално и лично, развитие. Ще търсите съмишленици за нови цели и проекти, за развитие, участие в социални активности. Възможно е да срещнете партньор, който да ви доведе дете или да осиновите дете.

Телец – активира 10-ти дом. Дом на кариерата, репутацията, статуса. Възможно е да искате да се противопоставяте на идващите в живота ви промени или да се плашите от  липсата на яснота за бъдещето ви. Вие сте свикнали да работите по свои собствени и традиционни, улегнали начини и промените ви стресират. Трябва да проявите повече доверие в новите насоки, да допринесете за бъдещото развитие на всички, да работите за общото благо. Ще имате възможност за нови професионални и материални реализации. Трябва да приемете тези възможности по положителен начин и те ще ви донесат съответния успех и девиденти. Близнаци – активира 9-ти дом. Това ще направи лесно общуването с чужденци и контактите с чужди страни и култури. Възможни са сключване на договори за работа в чужда страна. Обучения и специализации в чужбина. Уреждане на документи за задгранично пребиваване, легализации, визи и др. Дейности, свързани с религия, философия, право. Добър период за реклама и печат, нови договори, партньорства, интелектуални а и духовни дейности. Те ще ви носят удовлетворение ,нови и мечтани възможности през следващите две седмици и до 6 месеца напред. Приключване на правни въпроси и дела. Важни моменти, свързани с висшето образование  и др.

Рак – активира 8-ми дом. Акцентът тук са отношенията  със съдружници, средствата на другите и всички материални и  финансови въпроси. Наследствата, завещанията, управлението на парите на другите. Ще се търси новото, нестандартното и оригинално решение за инвестиции и печалба, за работа със съдружниците. Промени, свързани с личните партньорски или бизнес взаимоотношения. Възможни са раздели. Особено ако държите на свободата и зачитането на вашата личност, оригиналност и достойнство пред финансовата сигурност. Ако се осмелите да го направите ,Луната във Водолей ви дава възможности за нова и изключително хармонична връзка. Едно приказно бъдеще, което е реално. Дори понякога е толкова хубаво, че човек се  пита дали наистина е възможно това, дали е точно за мен? Забравете за съмненията и страховете и се доверете на Луната във Водолей и на този подарък от звездите.

Лъв – активира  7-ми дом. Това е сферата на законните партньорства и съдружия. Тук мотото е „дайте свобода“. Необходимо е да се освободите от обсебващата ви мания за контроли власт. Да дадете повече свобода и автономност на себе си и на партньорите си. Да заложите на една лекота и свобода на общуване без налагане на  авторитарните ви позиции. Да осъзнаете, че свободата е висша форма на доверие, Вие сте самоуверени и знаете какво искате, къде отивате как да станат нещата. Ако действате по правилния начин ще постигнете успехи. Искате да бъдете бляскави, красиви, всички да бъдат възхитени и очаровани от вас. Може да създадете нови интересни и вълнуващи партньорски взаимоотношения. Възможно е също да приключите стари взаимоотношения, които вече са изчерпани, натоварващи и ви носят негативни емоции. Промяна на статуса или бизнес партньорствата също са възможни.

Дева – активира вашият 6-ти дом. Акцентните области са здраве и професионални изяви. Възможност за лекуване с иновативни методи – билки, ароматерапия, диети, здравословно хранене. Нови и неочаквани възможности в професията проектите и работата. Направете крачката в тази насока, за да се проявите като новатор. Обмислете нови условия на работа, дейности и възможности в професионален план. Дейности,  свързани с опазване  и  грижи за животните, природата и човека.

Везни – 5-ти дом. Активира вашата изява в областта на романтичните взаимоотношения. Възможно е да срещнете любовта на живота си, да получите предложение или да  сключите брак. Да разгърнете своите таланти, да се изявите в сферата на изкуствата и културата. Може да заченете дете или да се случват важни събития, свързани с първото ви дете. Спортуването и извършването на всякакви дейности на открито, ще ви носят радост. Периодът ще ви направи по весели, общителни, забавни. Възможно е да се отдадете на срещи и общуване с близки, приятели и колеги и Възможно е да си вземете домашен любимец.

Скорпион – 4-ти дом. Тук дейностите ще бъдат свързани с вашия дом и семейство. Възможно е да си купите или да продадете ваш дом.Да направите ремонт или да уреждате документи, свързани с дома.  Добър период за смяна на местожителството, за преместване на ново място. Също за подобряване на взаимоотношенията в семейството. При определени аспекти може да има и приключване или раздяла със семейството, с негови членове. Също така е възможно да уреждате въпроси, свързани с род, роднини и наследства. Да започнете да колекционирате разни неща. Също така може да проявите интерес по въпросите на традициите, обичаите, фолклора и историята и др.

Стрелец – 3-ти дом. Сферата на изява ще бъде в областта на комуникацията, информацията, търговията.Може да имате успехи с всичко, което е свързани с писане, говорене, презентации. Пътувания на кратки разстояния и автомобили. Възможно е значително подобряване или влошаване на взаимоотношенията с вашите братя и сестри, с братовчеди, близки приятели и комшии.  Акцент ще бъдат и въпросите , свързани с вашето начално или средно образование.Също така с различни видове, курсове, обучения, тренинги, както и работа  в тези сфери.

Козирог – 2-ри дом. Акцентът през следващите две седмици и до 6 месеца ще бъде свързан с вашите ценности- материални и морални. С вашите пари и материални активи, с начина, по който ги печелите, управлявате, разходвате и споделяте. Възможни са новаторски хрумвания и нестандартни начини за печелене на пари. Въпроси, свързани с вашите морални ценности също могат да излязат на дневен ред. Възможна е преоценка и промяна на ценностната система. Тъй като Водолей е много духовен знак е възможно да решите да се занимавате с благотворителност, да подпомагате другите  в усилията им да печелят и разпределят добре своите финанси. Също  да се ориентирате към сферата на финансовото консултиране и други професии, свързани с управлението на личните средства.

Водолей – 1-ви дом. Ще засегне особено  онези от първите 5 градуса на знака, както  и останалите представители. През следващите две седмици и до 6 месеца очаквайте важни събития в живота си. Ще започнете да обръщате повече внимание на здравето си , външността, стила и имиджа, с който се с представяте пред света. Водолей ще ви донесе трезвост, устойчивост и смелост за преследване на целите. Възможна е радяла с дом или завършване на цикъл, промяна на работа. Нов социален или семеен статус. Ключови събития в личния живот и обществената сфера, които ще ви направят „видими“. Ще има изясняване на партньорски взаимоотношения. Също и решения, свързани с работни проекти или премествания. Значими преживявания в живота.

Риби – 12-ти дом.Ще донесе разкриване на тайна, много стара и важна, съдбоносна. Може да има приключване на нещо – работа, лош навик,изчерпана връзка и др. Възможно е да се случи да разкриете подмолната дейност на ваш таен враг, когото сте считали за приятел. Да видите ясно начин, по който вие сами вредите на себе си – емоционално ментално и финансово. Може да решите да емигрирате или да пътувате далеч. Също така може да се открие поле за работа зад сцена. Създаване на тайна връзка и скрити взаимоотношения. Работа в областта на психологията, тайните служби или институциите със затворен режим. Отключване на интуицията и занимания с окултни въпроси и дейности.

Енергията на пълнолунието е завършваща, приключваща, събираща плодовете на посятото. Също и освобождаваща от грешни модели на поведение, вредни навици или разрушителни инстинкти. По традиция времето е подходящо да пуснете нещата, които вече са изиграли своята роля в живота ви. Също и тези които ви спъват и пречат на развитието ви. Да освободите място за новите дарове, които вселената е приготвила специално за вас. Ключовата дума за водолей е СВОБОДА – осъзната, възвишена, принципна, творческа, емоционална и духовна. Напишете своите желания за освобождението, което ще внесе  радост в живота ви. Примерни желания за освобождаване:

1. Освобождавам се от всичко, което спъва моето развитие.

2. Освобождавам се от всичките си страхове.

3. Освобождавам се от болката и болестите.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено