Blog thumbnail

МАГИЧЕН ДЕН НА АНГЕЛСКИ ЧИСЛА И ЗВЕЗДНИ ЕНЕРГИИ. НАПИШЕТЕ СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ!

Blog thumbnail статия ,

Днес 21.12.2021 г. Ангелските числа и звездните кодове Ви дават шанс да сбъднете мечтите си!!! От този момент денят бавно започва да расте, а нощта постепенно да отстъпва място на светлината. Слънцето в Козирог, съвместно с ретроградна Венера, Плутон и Меркурий, прави опозиция на все още пълната Луна в Рак. Емоциите, провокирани от мощната енергетика на Луната от една страна и съвпадът на Ретро Венера с Плутон от друга са много силни, страстни, дълбоки и трансформиращи. Конфигурацията със Слънцето и Юпитер предвещава целенасочени действия, провокирани именно от тази Луна. В този смисъл събитията от деня ще имат важно и дългосрочно влияние в живота Ви. Те ще бъдат свързани с уюта на дома, семейството, децата, близките, грижата, прехраната, материалната сигурност. С изграждането на едно любящо и защитено пространство в емоционален и материален план. Същевременно стационарната по пълнолунието Венера обръща движението си в ретроградно и поставя акцент върху темите, за които отговаря. Допълнително ще ги разгледаме.

Тази нова енергетика допълнително се наслагва върху вече създадената програма от Пълнолунието на 19.12.2021 г. в 28-мия градус на Близнаци, която ще действа до Новолунието в Козигор на 02.01.2022 г. По-принцип енергията на Пълнолунието е винаги кулминираща и финализираща. Тя играе ролята на своеобразен пик и развръзка на определени теми, процеси и сюжети, които са започнали в миналото, още от лятото на 2020 година. Пълнолунието в Близнаци ще донесе финализиране, на темите на оста Близнаци – Стрелец, така че до 02.01.2022 г. Може да очаквате доста развръзки и положителни резултати. Те ще бъдат свързани с Вашето образование, вземане на изпити, завършване на курсове за квалификация и преквалификация. Също така с комуникация, информация, общуване, връзки, презентация, документация и бизнес. Ще имате повече яснота при вземане на важни решения в тези посоки, защото пълнолунието ще внесе допълнително „осветяване” на тези теми. Тригонът на пълнолунието с Юпитер ще донесе повече вяра, надежди, мечти, толерантност. Повече социална свобода и справедливост. Нови възможности за постигане на материално и духовно израстване. Периодът е много подходящ за положителна развръзка на правни въпроси, инвестиране, стартиране или разрастване на бизнес, реализиране на идеите, които ще Ви донесат материално благополучие. Енергията на самото Пълнолуние е завършваща подходяща за приключване или довършване на задачи, проекти, ангажименти. Изпълнения на договорености, финализиране на процеси. Също така ще Ви подтикне да бъдете по-щедри, към другите и себе си, по весели и широко скроени. Сега по-лесно ще споделяте своите чувства, проявявайки взаимно уважение и разбиране към себе си и другите. Ще можете да доведете до успешен край важни интимни или бизнес отношения. Пълнолунието ще даде възможност да разширите своите хоризонти. Звездите вещаят резултатите в крайна сметка да са доста позитивни, тъй като Юпитер е наречен най-големия бенефик и ще донесе нови перспективи за развитие, разширение, нови възможности за реализация. Късмет и подходящи външни обстоятелства, които ще благоприятстват Вашите планове и дейности. Можете да използвате тази енергия, за да разширите своите хоризонти и измерения, да видите всичко в една по-мащабна и глобална перспектива. Енергията на Пълнолунието ще помогне да се разделите с Ваши вредни навици или ограничаващи вярвания, които спъват развитието Ви. С грешни емоционално- психологически модели, които ограбват вашето щастие и радостта от живота. Периодът е подходящ за утвърждаване на собствената ценност и развитие. По време на пълнолунието Венера също изигра стабилизираща и фиксираща роля. Тя подкрепи тези възможности за израстване и материално благополучие, зададени от Юпитер. Това разположение на планетите даде старт за едно благоприятно развитие на големи бизнес проекти, правни въпроси, творчество и всякакви дейности, свързани с изкуства.

Малко преди Пълнолунието Марс изгря в зодиакален знак Стрелец. Той ще бъде в кулминация на опозицията със Слънцето на 8 декември 2022 г. точно в зодиакален знак Близнаци и ще играе важна роля през периода. Поради ретроградното си движение ще транзитира в този знак цели 7 месеца. Това ще даде възможност на Марсовата енергия да играе важна роля в сектора на хороскопа Ви където транзитира. В заключение по темата за вече поставената от пълнолунието в Близнаци програма трябва да отбележим и акцента върху практическото приложение на работата с ума, новите знания и умения, които ще ползвате нататък. Разумно разгръщане на Вашите материални ресурси и разходване на времето и енергията Ви да създавате и изграждате. Включване в този процес на Вашите таланти, идеи, умения, творческа реализация в живота. Марс ще Ви дава необходимата енергия за извършване на всичко това, особено в сектора, където се намира и разбира се с аспектите, които прави. Трябва да бъдете бдителни и внимателни, около празниците, защото пълнолунието прави напрегнат аспект с Нептун. Това провокира опасности от измами, заблуди и самозаблуди, възможно е да донесе загуби от начин на мислене и действие. Добре ще бъде да сте по-разумни, целенасочени, да се освободите от безпочвени илюзии, които не работят. Пълнолунието на 19.12.2021 г. активира оста на партньорствата – 1-ви и 7-ми дом и зададе програмата за приключване и освобождаване на всичко, което не работи за Вас. Това се отнася както за личните, така и за Вашите бизнес взаимоотношения и партньорства. В този смисъл дългогодишни отношения може да се развият на качествено ново ниво или да приключат.

Обръщането на Венера в ретроградно движение ще насочи вниманието Ви върху романтиката, любовта, връзките, партньорствата и личните Ви финанси. Също така и върху творчеството и красотата, изкуствата, забавленията и развлеченията. Всички тези теми, както и осмислянето на Вашите морални и материални ценности по някакъв начин ще бъдат преразгледани и ревизирани. Заземената енергия на кардиналният знак Козирог ще насочи вниманието Ви къде и в какво инвестирате, ще Ви помогне да анализирате и структурирате своите взаимоотношения и таланти. Освен чувствителност ще Ви даде и необходимата доза благоразумие, самоконтрол такт и целенасоченост. Венера е свързана с любовта и взаимоотношенията. С личните ценности, парите, отношението ви към Вас самите, с Вашите ресурси – морални и материални. Ретроградната Венера може да върне незавършени връзки във Вашия живот: любов от миналото, грешни емоционални модели, потиснати емоции, стари приятели или повтарящи се взаимовръзки. Да наложи преосмисляне и трансформация на връзката с Вас самите, като Ви накара да се замислите дали умеете да обичате и цените себе си достатъчно. Енергията на Венера влияе върху начина, по който се социализирате и свързвате с другите. Върху умението Ви да привличате и да предизвикате вдъхновение и вълнение. Тя Ви дава Вашите таланти и способности в изкуството, също и парите, които печелите чрез него. По отношение на финансите, нейното ретроградие може да хвърли светлина върху връзката Ви с изобилието и може да се вдъхновите за нови източници на доходи. Ретроградната Венера може да Ви подтикне да се насочите към дейности, които намирате за вълнуващи, печеливши и удовлетворяващи в тези сфери на живота.

Когато Венера е ретроградна, можете да получите яснота по отношение на всички слаби места във връзките и партньорствата Ви и начина на тяхното изграждане и осмисляне.

Добре е да помните, че РетроВенера управлява също и страстите, жаждата за лукс, наслади, удоволствието, както и взаимоотношенията, парите, социалните изящества и самочувствието Ви. В този период тя може да Ви подтикне да бъдете доста капризни в това отношение или да харчите за прищевки, след което може да съжалявате, така че бъдете внимателни. Тъй като управлява емоциите, а те са пряко свързани с Вашето здраве, ретро Венера може да върне стари здравословни проблеми, на които да обърнете внимание. Темите на ретроградна Венера са сериозни уроци, които трябва да отработите и няма да е лесно, но ще си заслужава усилията.

Управляваните от Венера Телец и Везни могат да бъдат по-силно засегнати от ретроградното движение на планетата. Възможно е представителите на Овен, Рак и Козирог да бъдат принудени да излязат от зоните си на комфорт и да ревизират своите професионални цели. Също взаимоотношенията и връзките със себе си, за да ги осмислят по друг начин. В зависимост от мястото и аспектите в наталната Ви карта всеки ще преживее ретроградието на Венера по различен начин. Но като резултат този период ще Ви накара да отворите сърцата си за повече любов и изграждане на една истински здравословна връзка със себе си и другите. Да задълбочите, укрепите или трансформирате отношенията със своите любими, със семейството и близките, също и с спарите и всички Ваши морални и материални ценности.

Има дълбок смисъл в това, че периодът на ретроградие на Венера – планетата на любовта, е точно 40 дни. Това число е свещено във всяка религия. Свързва се с умението за изпълнение на обещания, с период на трудности и тестване. С доказване на истинската вяра и служене на тези идеали. Целта на ретроградния период е да Ви освободи от онова, което вече не Ви служи. Да трансформирате мисловните си модели, свързани с любов, брак, връзки, партньорство и творчество. Ако се наложи, дори да стартирате всичко отначало, но да бъдете верни на себе си и на истинския път на сърцето, на утвърждаване на личните Ви ценности. Използвайте този период до 29 януари 2022, за да творите добро! Вселената ще възнагради вашите усилия!!!

В този магичен ден съществува ритуал на писане на желания. Ето как да го направите:

  1. Вземете три отделни листа с хартия. Най-хубаво е да са червени. На първият напишете Вашите лични желания към Вселената. ;
  2.  На вторият напишете пожеланията си, които са свързани с Вашите близки хора. ;
  3.  На третият напишете добри пожелания за някой непознат човек!!! Могат да бъдат за здраве, любов, късмет и благополучие.

Бъдете отговорни към себе си и другите. Помнете, че негативните прояви в това отношение се наказват от висшите сили.

След това прочетете три пъти на глас Вашите желания. Оставете листите да пренощуват под открито небе и на другия ден ги изгорете. Оставете пепелта на отрито, за да се разнесе от вятъра и да сбъдне написаното.

 Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено