Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Близнаци

ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ – ВРЕМЕ ЗА АНАЛИЗ НА КОМУНИКАТИВНИТЕ МОДЕЛИ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Близнаци статия ,

На 08.12.2022 г. в 06:09 настъпи пълнолунието в 16-тия градус на зодиакален знак Близнаци. То ще бъде много силно в енергийно отношение и ще въздейства главно върху ума и интелекта, върху реализирането на идеите. Общуването, връзките, комуникациите, работата с информацията, добиването на яснота. Представителите на зодия Близнаци ще го усетят доста съществено. Също и хората, които имат повече планети или важни астроточки в този знак. Важно ще бъде и за представителите на другите въздушни знаци – Близнаци и Водолей. Пълнолунието ще освети важни въпроси, тематично свързани със знака на Близнаците. Именно сега е време да пуснете всички страхове, задръжки и неувереност по отношение на възможностите си да реализирате разгръщането на пълния си потенциал. Да преосмислите своите нужди и цели, свързани с комуникацията, образованието, общуването, начините на договаряне, кратките пътувания. Пълната Луна ще ви донесе прозрение за вашите лоши навици, които ви пречат да се развивате в тези области. Възможно е в дните около пълнолунието да получите прозрение и повече яснота по тези въпроси. Може да имате пророчески сънища, важни срещи с приятели, да прочетете, чуете или осъзнаете важни за вас истини в тази насока, които ще ви помогнат да осъзнаете своите грешки или неправилни модели, които ви пречат да се развивате. Нептун застана стационарен и ще ви даде възможност да се разделите с доста свои илюзии в тази сфера. Особено ако сте свършили вашата работа на вътрешно ниво, по време на неговото ретроградие и сте осъзнали важните за вас истини. Сега е необходимо да се отърсите от илюзиите си и да преосмислите и коригирате начина на комуникация. Да видите какво още може да се подобри в това отношение. Също да решите да повишите своите знания и умения в дадена област, да привлечете нови съмишленици, партньорства, да се подготвите за сключване на нови договорености. Важно е да се отбележи, че всичко това все още трябва да тече на ниво подготовка. Самата реализация ще е хубаво да стартирате след около месец- в края на януари 2023 г. В момента Марс все още е ретрограден и периодът не е подходящ да давате старт на новите начала и дейности. Съсредоточете силите и вниманието си към довършването на стари или текущи проекти и дейности. Действайте разумно, премислено, практично и в по-малка степен емоционално. Освен горепосочените за него специфични характеристики, които ще дадат старт на насоките за развитието ви през следващите 14 дни и до 6 месеца напред, ще можете да се ползвате от енергията на пълнолунието в Близнаци и в друг аспект. По принцип в енергията на пълнолунието е стаена особена изцеляваща и възстановяваща сила. В здравословен план по това време е хубаво да се правят масажи и други процедури, свързани с възстановяването и укрепването на общото ви здравословно състояние.

Пълнолунието ще донесе някаква развръзка по важна за вас тема. Ще трябва да решите дали и как ще продължите напред или ще искате вече да приключите. Домът, в който попада пълнолунието във вашата карта ще ви покаже и сферата от живота, в която ще трябва да вземете вашето важно решение. В момента Марс е в точен съвпад с пълнолунието и това внася много екстремност в преживяването му. А Близнаци от своя страна като двоен знак ще предложат двойна алтернатива за развитие. Ще ви изправят пред сериозен избор за бъдеща реализация. Енергията на Марс е свързана с вашата воля, сила, стремеж да се наложите и победите. Тази енергия ще се излее мощно в сферата, която е посочена от Луната. Именно сега ще имате възможността на практика да материализирате вашите планове. Те ще получат по някакъв начин видимо проявление в живота ви. Марс е много близо до Земята и енергията му е изключително мощно изразена. Според цикъла на Марс и Слънцето сега ще получите също плодовете на проекти или партньорства, които са стартирали през октомври 2021 година. Така че освен плодовете, които ще съберете, ще можете да направите и анализа на постигнатото до тук.

Господарят на пълнолунието Меркурий вече е в Козирог и ще даде една значително по-практична и целенасочена комуникация, която във времето ще донесе материална стабилност, признание и успех. Това, което се развива сега ще получи допълнителна стабилност. Ще може да стане основата за бъдещите успехи. Бизнес, организация и дългосрочни договори ще носят приходи. Всичко това обаче ще изисква много целенасочена работа, труд , постоянство и управленски умения. Решенията ще се взимат осъзнато, практично и на базата на анализ и размисъл. Меркурий в Козирог дава една специфична заземеност. Разбира се скоростта, с която ще дойдат успехите ще бъде бавна. Ще изисква известно търпение от ваша страна. Трябва да се отбележи, че съвсем скоро Меркурий ще обърне движението си и в края на годината ще ретроградира. Ще даде възможност за последно преразглеждане на плановете, които ще стартирате в края на януари 2023 година. А сега ще имате възможност да получите яснота за плановете си. Тъй като пълнолунието бележи края на един цикъл ще получите и резултати от дейности и събития, стартирани на 30 май 2022 година по време на новолунието в Близнаци. Ето и темите на знака, върху които може да работите, за да се освободите от различни страхове, спънки и грешни модели на действие и поведение, свързани с: общуването, ученето, комуникацията, работата с информацията, пътуванията, подписването на договори и документи, автомобилите. Близнаците отговарят и за взаимоотношенията с братята и сестрите, приятелите, колегите и хората от близкото ви обкръжение. Помислете си как общувате с тях, какви взаимоотношения сте изградили и какво искате да подобрите в тази насока. пуснете всички страхове, които спъват вашето развитие и мечти.

Желаем Ви успех!

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено