Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Овен

ПЪЛНОЛУНИЕ в ОВЕН – ЗАЯВЯВАНЕ НА ЛИЧНА СИЛА, ЦЕЛЕНАСОЧЕНОСТ, АМБИЦИЯ

Изображение - Human Design - Астрология - Пълнолуние - Овен статия ,

На 20.10.2021 г. в 17:56 ч. настъпва пълнолунието в 28-мия градус на знака Овен. Елементът огън ще ви зареди с мощната енергия на първичния импулс за целенасочено действие, амбиция, отстояване на собствената позиция и себереализация. На категоричното заявяване на Вашите възможности пред света. Поради интензивната енергетика, в дните около пълнолунието, е възможно да се появят различни здравословни проблеми – главоболие, световъртеж, мигрена, проблеми с очите и синусите. Избягвайте всякаква хирургична намеса в областта на главата, освен ако не е животоспасяваща или наложителна.

Пълнолунието в Овен ще Ви направи особено енергични и действени, емоционални и дори избухливи. Избягвайте прекалените предизвикателства, споровете, нетърпението, прибързаните изводи, думи и постъпки. Бъдете прями, но не и груби. Сега можете да се освободите от всички спънки и ограничения, да действате с размах, но разумно и обмислено. Хубаво ще е да използвате конструктивно тази огнена енергия. Пълнолунието в Овен налага двуседмична програма на амбиции и целенасоченост, която може да даде тласък на делата ви и до 6 месеца напред. Ще станете по- контактни, инициативни и въздействащи. С лекота ще отстоявате себе си и ще споделяте своите идеи, ще намирате бързи решения, съмишленици и ще увличате другите след себе си. В пълна степен ще се прояви Вашата лидерска природа. Времето е изключително подходящо за довършване на Вашите проекти, с които можете да блеснете. За поставяне на финални щтрихи. Също така може да решите да привнесете нещо ново в живота си или в работата си, което да даде нов тласък и реализация на Вашите инициативи. Сега можете да довършите всичко, за което сте имали нужда от повече огнена енергия и сила. Най- после идва времето за експанзия в сферата на личностното развитие, лидерството, новаторството.

Пълнолунието в Овен прави секстил с Юпитер, който транзитира в 11-ти дом във Водолей. Сега Юпитер е вече директен и това ще даде мощен тласък на Вашите иновативни идеи и разгръщане на творческия потенциал. Експериментирайте, рекламирайте, бъдете креативни. Дошло е време за дейности, които ви вдъхновяват, които ви карат да работите здраво от сърце. Да влагате в тях много енергия и страст, защото са израз на дълбоката ви същност. Можете да потърсите нов фокус на Вашите желания. Да дадете воля на своята състезателна природа, на амбицията за успех. Юпитер допълнително ще зарежда дните Ви с вяра и оптимизъм. Ще се отключат много възможности по отношение на нова работа, бизнес идеи, образование, успешно разрешаване на стари правни казуси. Ще се появят нови приятелства, успехи в груповата работа, възможности за пътуване в чужбина, бизнес с чужденци и др. Директният ход на Меркурий също ще помага за по-адекватната комуникация, подписване на нови договори, учене, пътувания, търговия.

Възможно е пълнолунието да освети области, в които сте имали нужда от яснота и увереност, за да вземете своите решения или да предприемете действия. Бъдете себе си, вярвайте в себе си. Доверете се на интуицията и смело вървете напред. Сатурн, Меркурий и Юпитер вече са директни и въпреки ,че последните две планети все още са в сянката си, ще започнете да усещате тази лекота, разширяване, освобождаване. Времето е подходящо за всякакви обучения, работа с таланти, разгръщане на бизнеса. Комуникациите ще помагат в тази насока. Може да решите да стартирате нов бизнес, да започнете работа в неправителствена организация, да разширите кръгозора си, да се радвате на живота. Енергията на пълнолунието по традиция е завършваща и освобождаваща, но сега към нея се добавя и завършването на двугодишния активиран цикъл на Марс и Плутон. В момента Вие сте в края на една вътрешна трансформация, която е работила през последните две години. Хубаво ще бъде да направите за себе си един ретроспективен анализ на ситуациите и хората в живота Ви от този период. Да се върнете назад и да уловите акцентите, да ги осмислите в духа на Вашето духовно израстване. Сега ще получите необходимата яснота за много неща, които са били загадка за Вас. Също и ново поле за действие, ако сте научили своите уроци. Погледнете в картите си коя област от живота Ви ще бъде осветена, за да бъде изчистена. Освободена от стари модел, хора, ситуации, които спъват прогреса Ви. Това новолуние се намира в последните градуси на Овен и още повече подсказва, че е дошло време да завършите един духовен цикъл и да се подготвите за нов. Бъдете смели, но и мъдри. Планирайте с вдъхновение, със страст, с любов и целеустременост.

 Пълнолунието активира остта Овен и Везни, която поставя акцент върху взаимоотношенията. Тук също трябва да работите много съзнателно, но и внимателно. Да адаптирате хармонично своите нужди към нуждите на партньора си. Без да пренебрегвате себе си и да влизате в нараняващи модели и ситуации. Моментът е подходящ за работа върху телесното осъзнаване, сексуалните връзки, дълбоката връзка със себе си, лекуването на емоциите и свързването с Вашия вътрешния огън. Ако е необходимо да се разделите с хора, контакти, проекти, комуникации, които Ви разболяват или вече са изпразнени от съдържание, пуснете и продължете напред. Дайте шанс на новото развитие, прогрес, сила и изява. Разгърнете своя потенциал.

 Пълнолунието е в Те квадратура с Плутон. Дошло е време за трансформация. Аспектът е свързан с обстоятелства, които са извън Вашата воля и контрол. С процеси на колективно и глобално ниво. Плутон е в Козирог – изисква структурна и основна трансформация, пренареждане. Аспектът е много важен, трябва хубаво и осъзнато да използвате възможностите му както за постигане на успехи в кариерата, така и за духовно израстване. Пълнолунието и Марс Ви правят харизматични, жизнерадостни и енергични. Подтикват Ви към освобождаване и размах. Трансформационните процеси обаче трябва да текат по- осъзнато и плавно. Помнете, че вие управлявате процесите и съдбата си. Балансирайте импулса за покоряване на върхове, в личен и в професионален план, с една премислена и планирана стратегия.

 От една страна позициите на Марс, Юпитер и Меркурий ще покровителстват приключенския Ви дух и стремежа за завладяване на нови „територии”, но от друга страна Сатурн ще Ви съветва да сте предвидливи и да планирате стратегически. Добре ще е да премислите бъдещите тактики, когато Луната навлезе в Телец или Козирог. Трансформирайте някои закостенели модели на действие, с други по- креативни, без да разклащате сигурността. Движете се в посока на овладяване на гнева и страха, на доверието в собствените сили, търпението, куража и решителността, личностното израстване и постиженията. Квадратът на Марс и Плутон също иска реформа. Ключовите теми тук ще са власт и контрол. Ще има подчертано напрежение, желание за налагане, амбиция да успеете, която може да ви въвлече в конфликти. Съществува опасност от ескалиране на отрицателните емоции, които трябва да бъдат пуснати. Необходимо е да се научите да решавате проблемите си на вътрешно ниво и по начин, който е безопасен за другите. Плутон иска овладяване на вътрешната ви сила и отговорност за действията ви. Предстои Ви работа по отношение на решаването на конфликти, улесняване на общуването. Всичко това ще бъде подпомогнато от изключително благоприятния аспект между Сатурн и Меркурий, които са в тригон. Ще се стабилизирате на вътрешно ниво, което ще намери отзвук и във Вашите изяви в обществото. Подчертано интелектуалният подход, комуникациите, пътуванията и учението ще ви носят успехи. С лекота ще се справяте с преструктурирането на вашия живот на всички нива. Време е за промяна и изграждане на новите парадигми. Ключова роля ще играят общуването, информацията, комуникацията по един по- гъвкав и творчески начин, който трябва да бъде подкрепен с труд и постоянство. Днес в деня на пълнолунието е добре да ползвате техники за засилване на физическата и енергийната ви лична защита. Желаем Ви успех и в ритуала за освобождаване от зависимости и негативни емоционално-психологически модели Пълнолунието в Овен носи сила и свобода. Бъдете смели, креативни, вдъхновени. Живейте с любов, с вяра в успеха и страст за разгръщане на личния Ви потенциал във всяка сфера на живота.

Желаем Ви успех!

Comment ( 1 )

Таня

Благодаря. Много разбираем0 изложено.

Оставете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Кошница

0

Нямате артикули в количката.

Копирането не е разрешено